Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen doktoruna güven canim. Mesela bir sonraki tedavinde daha temkinli davranir boylece...
Bu arada yumurtalarinin boyutlarini soyledimi
Valla güveniyorum kuzum kendisine yoksa coktan degistirmistim hak veriyorum kendisi daha iyi bilio sonucta bazi seleri ama iste insan sabırsız da oluyor biliyorsun. Evet soyledi biri 13 14 17 saydı boyle arka arkaya rakam sonra sey dedi iste bazilari ger cekilir belki ptesi gel bakayim sabah dedi

6 aydır istiyoruz. Doktora gittiğimde desemmi
Dee. 1 sene olunca cekiyorlar zaten. Ozele gidiyoruz paramizla rezil oluyoruz bu ne yaaa bende bu ozellerde az oyalanmadim. Cekilince hem hamilelik sansi da artıyormuş kuzum biliomusun

Valla güveniyorum kuzum kendisine yoksa coktan degistirmistim hak veriyorum kendisi daha iyi bilio sonucta bazi seleri ama iste insan sabırsız da oluyor biliyorsun. Evet soyledi biri 13 14 17 saydı boyle arka arkaya rakam sonra sey dedi iste bazilari ger cekilir belki ptesi gel bakayim sabah dedi

Hala bir umut var demekki... icini ferah tut canim. Beni biliyorsun basima gelmeyen kalmadi biturlu tup bebek yaptramadim sonra allah bir bir açti yolumu engelsiz yaptirabildim tup bebegi.
Ama ben hep engel ciktiginda geriye cektim kendimi uzulmedm zamani degil ki yaptiramadim ddm.

Yani beyaz dedigin su gibi jel gibi dimi oyle gördüm o zaman degerlendireyim canim bende . Hep hep gordugum bisey degil ya da dikkat etmiyorum galiba 7 yumurtadan hangisi patladi acaba🤣
Evet canım beyaz jel gibi uzar. Ve şeffaftır. Tutar inşallah artık hangisi patlamışsa😂

Teşekkür ederim canim peki pazartesi doktor bakinca ultrosondan anlarmi catladigini
Çatlamış büyük ihtimalle diyebilir 36 saat içinde çatladığı söyleniyor değerlendir istersen . İnsülin direncim var ara Ara dahiliyeye görünüyorum glifor kullanıyorum bir klomen ve çatlatma iğnesi oldum geçen ay tekrar klomen verdi 5. Günü geçtiği için kullanamadım

Çatlamış büyük ihtimalle diyebilir 36 saat içinde çatladığı söyleniyor değerlendir istersen . İnsülin direncim var ara Ara dahiliyeye görünüyorum glifor kullanıyorum bir klomen ve çatlatma iğnesi oldum geçen ay tekrar klomen verdi 5. Günü geçtiği için kullanamadım
bana klomen hiç fayda etmedi ovitrelle mi oldun çatlatma iğnesi

Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:KK43:
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :KK43:

Ahh ah ben de ayni dertten muzdaribim. Hikayemiz tamamen ayni benim sadece hafif kilom var. Yillardir her ay kist oluyor karnimda. Hatta bir kere ameliyat gecirdim 13 cm oldugu icin.
Benim de yumurtam coktu bu ay, hatta 7den fazla olabilir. Doktor risk alicam dedi ve asilamami yapti. Ben de bundan sonrasinda dua ediyorum. Yalniz 7 gundur karnimda muthis bir aci var. Yerimden kalkamiyorum. Benim gibi olani hic duymadim. Yumurtalar sisti de onlar mi yapiyor bu aciyi anlamadim. Doktora gittim normal dedi ama herkes acisz devam ediyor asilamadan sonra 😔

Ahh ah ben de ayni dertten muzdaribim. Hikayemiz tamamen ayni benim sadece hafif kilom var. Yillardir her ay kist oluyor karnimda. Hatta bir kere ameliyat gecirdim 13 cm oldugu icin.
Benim de yumurtam coktu bu ay, hatta 7den fazla olabilir. Doktor risk alicam dedi ve asilamami yapti. Ben de bundan sonrasinda dua ediyorum. Yalniz 7 gundur karnimda muthis bir aci var. Yerimden kalkamiyorum. Benim gibi olani hic duymadim. Yumurtalar sisti de onlar mi yapiyor bu aciyi anlamadim. Doktora gittim normal dedi ama herkes acisz devam ediyor asilamadan sonra 😔
yo öyle düşünme benim iki kocaman yumurtam vardı aşılamaya girdiğimde 1 hafta iki büklüm gezmiştim hele ilk iki gün wcye giderken bile zorlaniyodum

Insallaaaah sonucun pozitiftir. Biliyorum zor ama sonu guzel olsun insallah
Kiloyu verirsin hafif varsa muhim degil
Sonucta yumurtalarin gelisim gösteriyor bu onemli
Agri bende de olmamisti
Ama bende asilama yapıldığı gun lekelenme olmustu kahverengi açık renk sekilde.
Sonra ertesi gun kesildi
O agri ins hamileliktendir gülüm ya

Insallaaaah sonucun pozitiftir. Biliyorum zor ama sonu guzel olsun insallah
Kiloyu verirsin hafif varsa muhim degil
Sonucta yumurtalarin gelisim gösteriyor bu onemli
Agri bende de olmamisti
Ama bende asilama yapıldığı gun lekelenme olmustu kahverengi açık renk sekilde.
Sonra ertesi gun kesildi
O agri ins hamileliktendir gülüm ya

Bende de olmustu 2 gun kanama. O cok normal. Ama benim bu agrim normal degil. Dedigin gibi bir tutsa bu yasadiklarimi unuturum bile. Bugun eşimle e bebek magazasini gezdik. Ben oyle duygulandim ki. Eşim mutsuz olmasin diye aglamadim tuttum kendimi. Insallah olur da bir gun bebegimin kendisi icin girerim o magazaya 😶

Amin cümlemizin gönlüne gore versin Rabbim insallah ben ikiz istiyorum ailemde de var genetik ama işte.. doktor da haklı. Hızlı ileri hareketli için herhangi birseyler denedi mi kocan?
Benim esim aspardik asit kullandi degerleri düzeldi
Macun ve gida takv kullaniyoruz ama cok bir etkisi olmuyor 😑 havuc kurune baslayacagiz insallah siz de de mi ileri harkt sorunu var

Bende de olmustu 2 gun kanama. O cok normal. Ama benim bu agrim normal degil. Dedigin gibi bir tutsa bu yasadiklarimi unuturum bile. Bugun eşimle e bebek magazasini gezdik. Ben oyle duygulandim ki. Eşim mutsuz olmasin diye aglamadim tuttum kendimi. Insallah olur da bir gun bebegimin kendisi icin girerim o magazaya 😶
Insallah kuzum. Olur olur neden olmasin millete cocugun olmaz diyorlar oluyor bizim moralimizi yuksek tutmamiz lazim sadece. Psikoloji onemli
Tabi sagolsun onu da etraf bozuyor
Cocuk varmi cocuk yap
Sananeee yaaaa beni en cok millet sinir edior yoksa keyfim yerinde. Bak gene sinirlendim
O magazaya cok yakinda gireriz hepimiz insallah

Macun ve gida takv kullaniyoruz ama cok bir etkisi olmuyor 😑 havuc kurune baslayacagiz insallah siz de de mi ileri harkt sorunu var
Gülüm hepsi sakatti
Sayi hiz morfoloji sayi 10 milyondu hizlari 30 36lardaydi sanirim yalan olmasın. Morfolo yuzde 1 di
SSonra sayı 60 milyon oldu.hiz yuzde 50lere çıktı galiba ama morfoloji yine tuhafti doktor önemsemedi 🤔🤔 acaba morfolojiden mi olmuor kiz

Gülüm hepsi sakatti
Sayi hiz morfoloji sayi 10 milyondu hizlari 30 36lardaydi sanirim yalan olmasın. Morfolo yuzde 1 di
SSonra sayı 60 milyon oldu.hiz yuzde 50lere çıktı galiba ama morfoloji yine tuhafti doktor önemsemedi 🤔🤔 acaba morfolojiden mi olmuor kiz
Morfoloji sekil bozuk olunca da tam yumutaya giremiyebiliyormus ama doktorlar genelde morfolojiyi pek kisirlik olarak gormuyorlar olmuyor anacim olmuyor napalim zamanini bekliyoz bzmkinde sorun var miydiiii sonradan mi cikti bilmiuoz super rakamlar iniz bence tam gaz devam

92 milyonla ileri hareketliliği 83 tü eşimin 😂
aşılama tutmadı 🤷🏼‍♀️
sorun tamamen bende.
yoksa adamın her attığı gol olur bence.

Morfoloji sekil bozuk olunca da tam yumutaya giremiyebiliyormus ama doktorlar genelde morfolojiyi pek kisirlik olarak gormuyorlar olmuyor anacim olmuyor napalim zamanini bekliyoz bzmkinde sorun var miydiiii sonradan mi cikti bilmiuoz super rakamlar iniz bence tam gaz devam
Sigara iciyormu. Valla bizde bilmiyoruz sanırım esimin o dönem öyle oldu, cunku düzeldi sonradan yani banada erkeklerin durumu düzelir gibi geliyor sperm degisken bisey sonuçta ama bilemiyorum ki maymun bu ay sigara icti hatta daha demin içti icki de içti karismiyorum bakalim bugun dananin kuyrugu kopcak gidim de doktora ne dicek cocugumuzu kucagimiza alsak herseyi unuturuz

Sigara iciyormu. Valla bizde bilmiyoruz sanırım esimin o dönem öyle oldu, cunku düzeldi sonradan yani banada erkeklerin durumu düzelir gibi geliyor sperm degisken bisey sonuçta ama bilemiyorum ki maymun bu ay sigara icti hatta daha demin içti icki de içti karismiyorum bakalim bugun dananin kuyrugu kopcak gidim de doktora ne dicek cocugumuzu kucagimiza alsak herseyi unuturuz
Icmez mi biraktiramiyorum biraktm diyo yurt disina bi gidio hop geri baslmis alkol.cok olmasa da h sonlari var adamin dunya umrunda degil . Insallah iyisi olsun rabbim doldursun kucaginizi. Doktor sifir sigara ve alkol diyor kesinlkle agzina koymaycaniz diyor. Onlra hayat rahat cidden bzm kdr takmiyorlar

Icmez mi biraktiramiyorum biraktm diyo yurt disina bi gidio hop geri baslmis alkol.cok olmasa da h sonlari var adamin dunya umrunda degil . Insallah iyisi olsun rabbim doldursun kucaginizi. Doktor sifir sigara ve alkol diyor kesinlkle agzina koymaycaniz diyor. Onlra hayat rahat cidden bzm kdr takmiyorlar
Bu erkeklere noluyor anlamiyorum gerçekten. Bende sigara içiyorum ama erkekleri daha cok etkiliyor. Benim esim normalde içmez de simdi inadina gibi bu ay içti napim artik ona soz soyleme hakkımda yok bende ictigim için bunlar aslinda bahane biliomusun

Back
X