Aşılama Aşılama yapanlar lütfennnnn okuyunn....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
19
0
86
İstanbul
Merhaba aşılama yaptıktan sonra on gün bıle gecmeden adet oldum...adetlerim 31 gun suruyordu.nerdeyse bir haftadan fazla olmam gerekirken simdi oldum benim durumumda olan varmı niye adet oldum acaba hamile miydim ..

mınık beyaz ben carsamba gunu yanı ayın 8 de aşılamam yapıldı...11. gununde adet oldum.adetım 27 sıne denk gelıcektı 18 de oldum daha vardı buda benı cok uzuyor acaba benım durumumda olan var mı..tesekkur ederım cevabın ıcın bu ılk aşılamamdı acaba ıkıncıyı denesemmı yoksa ara mı versem..

mınık beyaz ben carsamba gunu yanı ayın 8 de aşılamam yapıldı...11. gununde adet oldum.adetım 27 sıne denk gelıcektı 18 de oldum daha vardı buda benı cok uzuyor acaba benım durumumda olan var mı..tesekkur ederım cevabın ıcın bu ılk aşılamamdı acaba ıkıncıyı denesemmı yoksa ara mı versem..

Benim de ilk aşılamamdı ve ben de normalde bu kadar erken olmazdım ama seninki daha da erken olmuş.
Belki ilaçlardan olabilir canım.
Olumsuz bir şey olacağını zannetmem ama yine de bir doktoruna danış sen en iyisi.
Bundan sonrasını da konuşursun hem.
Kendini de üzme.
Her şeyin hayırlısı..

aşılamadan sonra normal adet tarihinde adet olunmadığını adet sürecinin değiştiğini duymuşrum.zaten aşılama adetin 14.15 günü gibi yapılıyor bence önemli bir sorun yoktur

Back
X