- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
12 ile 15 arasında değişiyor. İlaçlar dahil. Testler için ayrıca para veriyorsun. Yumurta dondurma işlemi oluyor o da yıllık 1000-1500$ arasında.Masallah canim ne guzel rabbim Kabul eder innsallah da hamle kalirsin ❤
Tup Bebek fiyati ne kadar
Bütün tahlilleri yaptırdık sperm hormon kan hepsi normal aralıklarda . Rahim temiz neden yok ama gebelik de yok 2 yıldır.İnan canım hiçbirşey yapmadım 1 seneye yakın dwnedik ve sonunda Elhamdülillah inan stres yapma çok etkili eliniz sperm sayısını falan baktırttımı peki yakın dened
Bize de avuc icinde bi sure sonra kiz tutmaya basladi ama yere dusurdu. Doktoruma da soylemedim. Hemsire bayan bana iki dakika tutmami soyledi vucut sicakligi olmasi gerek die ve hic bi sekilde sag sola cevirme dedi. Sonradan aklima dustu bukadar hasas ise yere dusunce bozulmus olabilir mi die.Bize verirken ozellikle avuç icimizde tutmami soylediler. Sicak kalmasi gerekiyormus. Oyleyse sknti yok diye biliyorum
Vay masallah dondurma islemi de turk parasi degil dolar la calisiyorlar12 ile 15 arasında değişiyor. İlaçlar dahil. Testler için ayrıca para veriyorsun. Yumurta dondurma işlemi oluyor o da yıllık 1000-1500$ arasında.
Aynen bebiş gelmeden masrafı geldiVay masallah dondurma islemi de turk parasi degil dolar la calisiyorlar
Aynen bebiş gelmeden masrafı geldiyeter ki gelsin de saglikla razıyız herşeyine . Baktılar dolar yüksek her şeyi dolar indeksli yaptılar. Napalm bacım vericez mecbur
Bende de kanama falan olmadi. Bende bitane yumurta buymusdu oda 20 mm gecmisdi. Ben orda 20 dakika uzandim sonra normal hayatima döndum eve gelince de hic yatmadim. Hayirlisi insallah isteyen herkeze nasip olur. Turkcen masallah iyi konusuyorsun canimDün ben de yaptırdım aşılama ve hiç bişey olmadı yani kanama falan . doktorum de hiç bekletmedi sağolsun. Çok iyi geçti ama yaptıktan sonra biraz aktı ya spermler . biz de hiç sorun yok ne ben de ne eşimde sadece 1 tane yumurtam oluştu . 18 mm . 2 gün kalkmadım yat dediler . progestan ve bir jel yazdı . eşimle aşılama sonra 1 saat sonra ilişkiye girdik tam olsun diye . neyse inşallah her kezin tutar . allahım her keze çocuk nasip etsin . ben yabancıyım türkçe az biliyorum . eşim türk .
Sağolun. Benim 1 tane çocuğum var . 8 yaşında ve sonra hiç hamile kalmadım . 2 . evliliğim . Türk eşim çok iyi maşallah . Türk erkeklerinen güzel eş çıkarmışBende de kanama falan olmadi. Bende bitane yumurta buymusdu oda 20 mm gecmisdi. Ben orda 20 dakika uzandim sonra normal hayatima döndum eve gelince de hic yatmadim. Hayirlisi insallah isteyen herkeze nasip olur. Turkcen masallah iyi konusuyorsun canim
Allah bagislasin canim. Insallah en kisa zamanda rabbim bitane daha nasip ederSağolun. Benim 1 tane çocuğum var . 8 yaşında ve sonra hiç hamile kalmadım . 2 . evliliğim . Türk eşim çok iyi maşallah . Türk erkeklerinen güzel eş çıkarmış
3 senedir olmuyorAllah bagislasin canim. Insallah en kisa zamanda rabbim bitane daha nasip ederKac senedir istiyorsaniz canim
Herhangi birşey yaptın mı hamile kalmak için? Nasıl hamile kaldın?Canım birde inan psikolojininde çok etkisi var düşünme bende hamile kalmak için çok uğraştım şuan 1 Aylık hamileyim..Herşey gönlünce olsun
Ay şu anki duygularımı o kadar güzel dile getirdiniz ki ,bende 22 yaşındayım temmuz da 4 yıllık evli olacağım iki yıl önce bir gebelik geçirdim kalbi durduğu için kürtajla alındı ve tekrar gebe kalamadım bir sorunumuz yok elh.ama kafamdan silemiyorum şu çocuk konusunu ,bugün rüyamda dördüz doğruyordum ve çok mutluydum o kadar ki yani rüyalarıma giriyor ,bende aşılamaya taktım bu araSebepsiz infertilite hiç sorun yok ama 2 yıldır bizim de normal yolla olmadı . Aynı şeyleri bana da söyledi tup bebek doktorum normal yolla olur senin asilama deneyelim istersen deDi tekrar ama kabul etmedim. Çok takıyorum kafama hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen. Ama çok yerde okudum vazgeçip yoluna bakan o ay hamile kalıyor . Keşke biz de olabilsek
Bende yapıyorum dediklerinizi ama olmuyor nasip işteCanım inan elstra birşey yapmadım yumurtlama günleeimi takip ederek oldu birde canım ilişki sonrası ben hemen kalmadım devamlı ayaklarımı yukarı doğru tutarak 30 dk devamlı bekliyordum.inşaAllah seninde olur canım
Ben ilk defa bu ay biraz rahatım . O da adetimle birlikte tüp bebeğe geçicez ondan. Yoksa her adette hüngür hüngür ağlayan biriyim . Bak senin avantajın 22 yaşında olman . Ben 35 oluyorum haziran sonunda . Gebelik geçirebilmek de çok önemli . Ne olduğunu biliyorsun az çok . Üzme kendini olacak diye odaklan. Bide kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen bu ara . İster istemez düşünüyoruz çocuğu ama gerçekten artık bıraktım istemiyorum diyenler dediği ay hamile kalmış . Çok garip . Bu konuda rahatlık çok önemliymiş onu öğrendim . Ah bi de uygulayabilsem .Ay şu anki duygularımı o kadar güzel dile getirdiniz ki ,bende 22 yaşındayım temmuz da 4 yıllık evli olacağım iki yıl önce bir gebelik geçirdim kalbi durduğu için kürtajla alındı ve tekrar gebe kalamadım bir sorunumuz yok elh.ama kafamdan silemiyorum şu çocuk konusunu ,bugün rüyamda dördüz doğruyordum ve çok mutluydum o kadar ki yani rüyalarıma giriyor ,bende aşılamaya taktım bu ara
Rabbim insallah nasip eder de asilama n tutar canimBugün aşılama oldum sürecimi yeni başlayacaklar için anlatayım 2yıllık evliyiz rahimde septum ve gardner kanal kisti nedeniyle 1yıl önce ameliyat oldum sonra bir yıl denedik bir defa klomenle yumurta takibi yaptık yumurtalar gelişti ama hamilelik Olmadı
Adetimin 3.günü hormon tahlili verdim 4.günü aşılama merkezine gittim ilaç başlandı her akşam aynı Saatte menapur 75mg göbekten iğne vardı aynı saatte yaptım bunun yanında 100mcg aspirin ve folik asit kullandım günde bir kez yumurtam büyüdü adetimin 12.günü oldu yumurtam 17,5 mm 14mm iki tane olmuş rahim kalınlığı 9.5 mm olmuş akşamına oviretelle adında iki tane iğne oldum çatlatma iğnesi adetimin bugün 14.günü aşılama oldu ağrısız bir işlem sonrasında da ağrı kanama yok yarım saat kadar sırt üstü yattım hastanede çıktık gün aşırı ilişki de önerdi doktor şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?