Aşılama AŞILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
ARKADAŞLAR MERHABA BEN DÜN AŞILAMA YAPTIM FAKAT DOKTOR PEK UMUT VERMEDİ ÇÜNKÜ YUMURTANIN ŞEKLİ BOZULMUŞ DEDİ VE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINA BAKMADAN AŞILAMAYI YAPTI SONRA ULTRASONLA BAKTI YUMURTANIN ŞEKLİ BOZULMUŞ DEDİ BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI YANİ YANİ YUMURTANIN ŞEKLİ BOZULMUŞSA TUTMA ŞANSI NEDİR BİLEN VAR MI?

öncelikle hayırlısı olsun canım. ilk kez ultrasonda bakarken yumurtanın şeklinin bozulduğu konusunda bir cümle işittim.o yüzden aydınlatıcı birşey yazamayacağım fakat aşılama olayı normal yolla birliktelikteki tutma şansına sahip. bende yaptırdım dr aşılama yaparken söylemedi bile çatlamış patlamış diye direk yaptı.asılama bittikten sonra sperm alt sınırda dedi.allahtan hayırlısı canım.hiç takılma.kaderde varsa yaşayacağız o duyguyu

AYNEN KADER YAŞAYACAĞIMIZI YAŞAYACAĞIZ. İKİ GÜNDÜR ÇOK KÖTÜ AĞRIM VAR ÇATLA İĞNESİNDEN SANIRIM SANKİ TAŞ DÜŞÜRÜYORMUŞUM GİBİ. EĞER TUTMAZSA DOKTOR TÜP BEBEK DEDİ ONU DA BEN YAPMAK İSTEMYRM ÇOK KARIŞIK DUYGULAR İÇİNDEYİM NE DÜŞÜNECEĞİMİ BİLMYRM BU SÜREÇ SADECE ÇOK YIPRATYR. CEVAP YAZDIĞINIZ İÇİN TŞK

senin sıkıntın nedir sevgi0 ; benimde önümde bir tüp bebek serüveni gözüküyor.

senin sıkıntın nedir sevgi0 ; benimde önümde bir tüp bebek serüveni gözüküyor.
benim de eşimin de hiç bir sıkıntısı yok tüm değerlerimiz normal 2 yıl oldu çocuk isteyeli gittim tüm doktorlar değerler çok iyi hiç sorun yok dediler en son aşılama oldum dün artık tutmazsa tüp bebek olacakmış yani ikinci üçüncü aşılama yapmak istemedi doktor sıkıntı yoksa neden olmuyor bende anlamadım.sizin sıkıntınız ne neden tüp bebek

bende yok yok canım :) endometriozis var canım 2,5 cm. hormonlarım rezervim vs iyi.eşimdede ileri hareketlisi biraz düşük. 2 yıl hiç gebe kalamadım.yaşım 35.gittiğim prof. normal yolla gebe kalmana engel yok dedi ama ben 2 sene zaten normal yolla denedim. sanırım tüp bebek

eğer gücünüz varsa maddi ve manevi hiç beklemeyin hemen gidin yapın çünkü her geçen değişen bşy olmyr sadece zararda olduğumuzu düşünüyorum erkne anne olmak çok önemli bence

eğer gücünüz varsa maddi ve manevi hiç beklemeyin hemen gidin yapın çünkü her geçen değişen bşy olmyr sadece zararda olduğumuzu düşünüyorum erkne anne olmak çok önemli bence
İşin aslı ne biliyormusun canım. Burada çok okuyorum üzülen yıpranan tasalanan ağlayan çocuğu olmayan anne adaylarını. inş allah gönüllerindekini verir.bende öyle bir ateş yok.Rabbimin lutfu diye düşünüyorum çünkü psikolojik olarak yıpratmıyor beni. zaman geçiyor yaş geçyor ileride keşke zamanında tedavi olsaydım dememek için işi hızlandırdık eşimle. gönlüm ruhum olmasından yana elbetteki hayırlısını diliyorum.inş senin içinde

en önemlisi bu zaten üzülsek de üzülmesek de değişen bşy olmaz olacağı varsa olur yıpratmak çözüm değil aşılama tutmazsa çok üzülmem çünkü alıştım artık her ay olmadığına hiç ummadığım bi gün olacak biliyrm inş sizin içinde en hayırlısı kısa süre içinde gerçekleşir.

sagol canım isteyen herkesin seninde insallah. tutmazsa hiççç ama hiççç üzülme.olacaksa gününü bekliyordur

sagol canım isteyen herkesin seninde insallah. tutmazsa hiççç ama hiççç üzülme.olacaksa gününü bekliyordur
aynen allah başka dert vermesin demek ki bu bir sınav diye düşünüyorum. buna da şükür allahtan gelen başımızın üstüne

Yumurtanın şekli bozulmaz ki 9 yıldır bu işlerle uğraştım amaaan aşılama falan yaptırmayın şeker hapı kullanın kendiliğinden olur bana tüp bebek uzmanı söylemişti tamda tüp bebek yaptıracaktım geri gönderdi o ay o ilaçla hamile kaldım toplamda 4 kez kihamile oldum 4.yü doğurdum diğer 3 tanesi pıhtılaşma yüzünden kalbi durdu kaybettim

şeker hapı derken daha yeni duyuyrm bunu

şeker hapı derken daha yeni duyuyrm bunu
Ben glifor kullandım günde bir kez hiç bi sağlık sorunum yoktu sadece gebelik için kullandım ah ah ben ne koşturdum hastane hastane dr dr gezdim

bunu doktor mu size önerdi herhangi bir yan etkisi var mı?
Satılıyordu ama Yeni kanun çıkıyormuş bu konuda olmadı dr nuz yazar yazdırırsınız 10-15 tl bişey zaten fiyatı

bunu doktor mu size önerdi herhangi bir yan etkisi var mı?
İshal Ve bulantı yapıyor böbrek yetmezliği ve kalp yetmezliği olan kullanamaz benim kalbimde sorun vardı mitral kapak yetmezliği ama kullandım başka türlü olmadı klomen yada final d yada aşılama tüp bebekte kullanılan ilaçlardan çok masum şeker ilacı çünkü o ilaçlar şeker ilacının 15 yılda verdiği zararı tek bi seferde veriyor Ve erken menopozun önünü açıyor

Bana tüp bebek uzmanı verdi bi sorunun yok birde bunu deme altı ay olmazsa gel dedi tüp bebek için

Bana tüp bebek uzmanı verdi bi sorunun yok birde bunu deme altı ay olmazsa gel dedi tüp bebek için
aşılama dün yapıldı bir hafta sonra günüm geliyr eğer olmazsa almayı düşünüyorum çünkü uzun süre doktora gitmeyi düşünmüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…