Aşılama Aşılama yapıldı, hamile miyim?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dilem06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
15
7
1
34
Arkadalar asilama oldum 12 gün once daha düne kadar cok siddetli gogus agrim vardi ama bugun gecti acaba bu durum hamilelik olusmama gostergesimi moralim cok bozuldu boyle olup hamile olan varmi

Arkadalar asilama oldum 12 gün once daha düne kadar cok siddetli gogus agrim vardi ama bugun gecti acaba bu durum hamilelik olusmama gostergesimi moralim cok bozuldu boyle olup hamile olan varmi

12 gün olmuş gebelik testi zamanı gelmedi mi? Ya da 3 4 gün sonra mı? Kimsenin belirtisi kimseye uymaz ki? Sakin sakin test gününüzü bekleyin.

Sagolun ama 3 senem oldu 2. Asilamam bebek istiyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum heycanliyim gunler gecmiyo belki bunlar pskolojik sebepler ama moralim cok bozuluyor

Haklısınız valla Allah kolaylık versin. Rabbim ol derse olur 💜 Hayırlı haberler inşallah

Benim aşılamamın da 9uncu günü hiç göğüs ağrım olmadı o değişiklik gösteren bi belirtidir bence boştan yere kendini strese sokma 🙏🏻 Rahat ol gününü bekle inşallah gelmiştir bebeğin

İnsallah.... sizin tutmusmuydu benim bugun 12 gunum ve karin agrim var ayaklarimda cok usuyo sizinde oldumu boyle diger asilamada hic yasamadim bunlari carsamba nasil gelcek bilmiyorum

İnsallah.... sizin tutmusmuydu benim bugun 12 gunum ve karin agrim var ayaklarimda cok usuyo sizinde oldumu boyle diger asilamada hic yasamadim bunlari carsamba nasil gelcek bilmiyorum
Benim ilk aşılamam karın ve kasık ağrım var, ayaklarımda üşüyo bide akıntım var başka bişey yok bende perşembe yapıcam test

Kızlar merhaba Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Ben toplamda 4 aşılama yaptırdım tutmadı hatta şuanda hastanedeyim 5. Aşılamaya başlamak için tekrardan.Bu da olmazsa öbür aya tüp bebek.Gelelim belirtilere her aşılamamda farklı şeyler yaşadım.Bir aşılamamda ağrılarımdan yatak döşek yattım.Bir aşılamam hafif ağrılı geçti.bir alışamam çok rahat geçti hiç ağrı sızı olmadı.Sizlere tavsiyem hiç kendinizi dinlemeyin yoksa strese girersiniz.Adet gecikmesini bekleyin sadece.Diyorum ya her alışamam farklı geçti ağrım var acaba hamile miyim aaa bu sefer ağrım yok hamile miyim dedim ama hepsi olumsuz oldu.Kendime dua ederken isteyen herkese de dua ediyorum.Rabbim zamanını biliyor.🙏

Back
X