Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadalar asilama oldum 12 gün once daha düne kadar cok siddetli gogus agrim vardi ama bugun gecti acaba bu durum hamilelik olusmama gostergesimi moralim cok bozuldu boyle olup hamile olan varmi
1512 gün olmuş gebelik testi zamanı gelmedi mi? Ya da 3 4 gün sonra mı? Kimsenin belirtisi kimseye uymaz ki? Sakin sakin test gününüzü bekleyin.
15 .gun belli olcak dediler o zaman kan verecekmisim bilmkyorum karin agrimda var biraz ne olcak anlamadim
15 .gun belli olcak dediler o zaman kan verecekmisim bilmkyorum karin agrimda var biraz ne olcak anlamadim
Sagolun ama 3 senem oldu 2. Asilamam bebek istiyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum heycanliyim gunler gecmiyo belki bunlar pskolojik sebepler ama moralim cok bozuluyorBence sakin olun. Olumlu olun. İnşallah güzel haber alırsınız![]()
Sagolun ama 3 senem oldu 2. Asilamam bebek istiyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum heycanliyim gunler gecmiyo belki bunlar pskolojik sebepler ama moralim cok bozuluyor
Allah razı olsunHaklısınız valla Allah kolaylık versin. Rabbim ol derse olurHayırlı haberler inşallah
Allah razı olsun
dua edin asilama konusunda fikrim yok ama umutlu olunSagolun ama 3 senem oldu 2. Asilamam bebek istiyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum heycanliyim gunler gecmiyo belki bunlar pskolojik sebepler ama moralim cok bozuluyor
Benim aşılamamın da 9uncu günü hiç göğüs ağrım olmadı o değişiklik gösteren bi belirtidir bence boştan yere kendini strese sokmaRahat ol gününü bekle inşallah gelmiştir bebeğin
Benim ilk aşılamam karın ve kasık ağrım var, ayaklarımda üşüyo bide akıntım var başka bişey yok bende perşembe yapıcam testİnsallah.... sizin tutmusmuydu benim bugun 12 gunum ve karin agrim var ayaklarimda cok usuyo sizinde oldumu boyle diger asilamada hic yasamadim bunlari carsamba nasil gelcek bilmiyorum
Yaşınız kaç acaba ?Sagolun ama 3 senem oldu 2. Asilamam bebek istiyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum heycanliyim gunler gecmiyo belki bunlar pskolojik sebepler ama moralim cok bozuluyor
29 yasindayimYaşınız kaç acaba ?
Bende 2 kere çatlatma oldum aşılama olmal istiodum ondan sordum.29 yasindayim
Benim kist problemim vardi devamli olusuyodu 2 yil normal yolla olmadi o yuzden gectiler asilamaya onunda bi cok proseduru var sizin boyle bi probleminiz varmiydiBende 2 kere çatlatma oldum aşılama olmal istiodum ondan sordum.