Aşılama yapıp anne olanlar yardım

gözün aydin canim yaa benimde sorunum seninki gibi yumurtalarim tembeldi bende menogon kullandim yumurta gelistirici ardindan catlatma ignesi 1,cisi tutmadi tekrar basladim pazartesi catlatma ignesi oldum yeni darisi basim insalllaahhhh

gözün aydin canim yaa benimde sorunum seninki gibi yumurtalarim tembeldi bende menogon kullandim yumurta gelistirici ardindan catlatma ignesi 1,cisi tutmadi tekrar basladim pazartesi catlatma ignesi oldum yeni darisi basim insalllaahhhh

merhaba yeni katıldım aranıza

benim 2.iğnem ilki tutmadı geçen hafta çarşamba oldum bugün progesteron testi yaptı doktorum sonucu yarın göstercem de olmadı herhalde yine 8.3çıktı(1.5yıldır uğraşıyorum sen?

9 ay oldu canim benimde benimde 2.ci asilama bu insallah bu defa tutar bizim meleklerimizde gelir 25inde belli olacak benim ayrica bide hap kullaniyorum bugün basladim ya adet olacagim yada bebek olusmussa tutunmasini saglayacak insallahh bu ay olur

inşallah canım çok emek veriyoruz emeğimizin karşılığını alırız inşallah bugün gebelik testi de yaptı bana ni ye yaptı anlamadım daha 9gün oldu iğne vurulalı bu kadar erken belli olurmu ki kafam karıştı iyice yarın öğrencem bakalım progesteron kaç olmalı sen biliyomusun?

sudecim progesteron hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama test ben yapmadim duymustum bazen belli ediyor insallah hayirli haberler alirsin ne diyim dedigin gibi cok ugrasiyoruz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ama en azindan tedavi oluyoruz degilmi DERDI VEREN ALLAH DERMANINIDA VERIR CANIM MERAK ETME

inşallah canım bu şubat ayı iyi gelir bize iyi haberler alırız...

ayyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım topiğimizin ilk hamilesi oluyorsun birde bize müthiş bir moral deposu olursun..inşallah tutunmuştur yavrun sana sıkı sıkı hiç bırakmaz..:79:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel sonuçlar duymak çok mutlu ediyor bizleri şimdi kalkıp aşılama yapasım geliyor bende adetimi bekliyorum 22 sinde olacağım hemen aşılama için doktora gideceğim..inşallah bu sefer güzel sonuçlanır

arkadasım bende asılama yaptırdım.ocak sonunda.hıc umudum yoktu ama cok sukur ılk asılamam da oldu.bence kendını zucegıne denemelısın.hayırlısı olsun dıye dua et.ben bol bol dua ettım.3 gun dınlendım ılk 3 gun.sonra evde dolandım ama hıc ıs yapmadım.cok sukur aldım olumlu sonucu.ınsallah senınkıde olur.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini..ne güzel ya böyle haberleri almak Allah isteyen her kadına yaşatır bu güzel duyguları.

kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız ama tam fazla kafaya takmadığınız anda geliyo bebiş umarım öyle olur

kızlarrr dün aşılamam yapıldı.....aşılama yaptırıp ağrı çekn ldu mu aranızda....yumurtalıklarım sancıyo iğne batar gibi....hareket edincede acıyo....bunlar normal mi??böyle yaşayıp hamile olan var mı??

canım benim bebeğimde aşılama ile oldu. doğumumuza az kaldı İnşallah. Rabbim nasip ederse olur canım. İnşallah zamanınız gelmiştir sizinde

mrb.ben doktora yeni gittim.3 ay tedavi görücem aşılamanın başlangıcı mı oluyo bu?hiçbişey demedi de doktor anlayamadım daha.

minnasu benim eşimdede sorun var spermleri yetersiz nasıl yükselttiniz değerleri ameliyat falan mı oldu varikosel varmı eşinde çok sordum özür dilerim ama hep bi arayıştayım insallah bbebişine kavusursun

canım sen umudunu asla yitirime.Rabbim o kadar büyükki insana ummadığı anda neler yaşatabiliyor.Ben de ilk aşılamamda hamile kaldım.Üstelik ikiz .Sen rabbimden iste yeter ki o verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…