Aşılama Aşılama yapıp bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dilan65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
78
31
3
26
Aslında hep hayalim hamile olup hastane surecimi anlatmak ve umut olmak umarim bigun olur 2 senelik evliyim ve polikistik over var o yuzden hamile kalamiyorum rahimimde polipler vardi histereskopi oldum ve temizlediler ve asilamaya karar verdik bugun oldum cpk heyecanliyim bi yanim umut dolu bi yanim sevinme husrana ugrarsin diyo ve 14 gun beklemek cok zor benim gibi asilamayi bekleyenler gelin beraber bekleyelim...

Bende asilama surecine girdim canım suan iğne kullanıyorum inşllah bekledigin sonucu alırsın sende ignemi kullandin asilamadan once

Bende ayın 22 sinde oldum 2. Aşılamam ama hayla sabırsızlıkla bekliyorum pek umudum olmasada hakkımızda hayırlsıı artık canım harika haberler alırız bu mübarek günlerde

Ben de 20 sinde aşılama oldum ancak bugün baya ağlamaklıyım, regl olucam gibi. Gün geçmiyor. Geçmedi geçen 8 gün inanılmaz zordu

Ben de 20 sinde aşılama oldum ancak bugün baya ağlamaklıyım, regl olucam gibi. Gün geçmiyor. Geçmedi geçen 8 gün inanılmaz zordu
İnanki çok zor zaman geçiriyor ama takma gerçekten benim 2. Aşılamam bugün 7. Gün ama biraz aklım kayıyor Şu an taşınma telaşındayım kafamı dağıtıyorum taktıkça sen daha çok üzülürsün strese girersin ama inşallah sonu çok güzel olur

Bende ayın 22 sinde oldum 2. Aşılamam ama hayla sabırsızlıkla bekliyorum pek umudum olmasada hakkımızda hayırlsıı artık canım harika haberler alırız bu mübarek günlerde
Amin insallah canim bol bol dua et ve meryem suresi okumaya calis bi umut iste bekliyoruz

Zaten takinca olmuyormus kafayi dağıtmak en iyisi ama buda biraz zor

Zaten takinca olmuyormus kafayi dağıtmak en iyisi ama buda biraz zor
Evet zor zor ama yinede mecburen sabredip beklemek gerekiyor ben 7 senelik evliyim 4 düşük 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpüm patladı yok yine buna rağmen aklıma getirmemeye çalışıyorum hep allaha sağlıklı hayırlı evlat versin herkese diye dua etmekten başka çare yok

Bende 3e giricek nisan ayinda evliligim benimde bir düsugum oldu gecen sene zaten oda tedavile klomen catlatma ignesi ondan sonra rahim filmi cektim birden fazla polip var dediler eylul ayinda ameliyat oldum polikistik over var bide 2 defa asilanam ertelendi tahlil eksikti digeride gecen ay yumurtalarim belli buyukluge gelmediler bu ay nasip oldu bekliyoruz pek umudum yok ama yinede rabbim büyük

hadi inşallah buraya sıra sıra haber veririz inşallah Bi şey sorcam kızlar aşılama gününüde sayıyoz mu bu 15 günün içine

Benim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…