Aşılama Aşılama yapıp bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim amin nasip bende adet olacam galiba neyse tüp bebek denicm bu olmzsa
Canım hayırlı olsun bu dönemde aşılama yapanların çoğunun aşılaması tutmadı maalesef. Umarım seninkisi tutar. Benimde çok feci kasık ağrım bel ağrım oluyordu hatta bebiş yerleşiyor diye düşündüm ama tutmadı benimkide. Sen moralini bozma tüp bebek deneriz nolcak yani

Valla benimde 13 gün kan sonuçu 1.35 cıktı nasip olmdi yine doktorumda istiosaniz ramazandan sonra gelin diyor vücut dinlensin diyor napicami bilemedim bundan sonra tüp bebek artik bu ıkıncı aşılamamdi

Valla benimde 13 gün kan sonuçu 1.35 cıktı nasip olmdi yine doktorumda istiosaniz ramazandan sonra gelin diyor vücut dinlensin diyor napicami bilemedim bundan sonra tüp bebek artik bu ıkıncı aşılamamdi
Benimde ilk aşılamamda aynısı olmuştu.Ağrı sızı çok olmuştu. Şimdi ne olacak bilmiyorum ama pek te tutacağını zannetmiyorum. Birde şu coronavirüsü olayı sebebiyle hiç düşünemiyorum bile kendi durumumu. Kafana takma diyorlar ya sebep buysa bu ay hiç takamadım kafama

Valla canim inanki kafana takma ondan olmuyor demeleri artik gina geldi doktora bile git dediler bana anlat rahatla dediler sanki psikolojik sorunluyum veya onunla ne alakasi var en fazla ne diyebilirim ki doktor bey çocuğum olmuyor cok kafama takiyorum napiyim mi diyim cok saçma ya sen boşver onu bunu bende 1 sene oldu boş geciyorum ama yinede olmuyor demekki zamani değilmiş allahin dediği olur dua et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…