Sen 14 gününe kan falan yok canım dur bakalım inşallah güzel haberlerler verirsinBenim 14. Günüm canım hiç belirtim yok valla. Adet olabilirim her an ama dayanamıyorum artık belirsizlikten kurtulurum en azından. Kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum düşünmekten
Ben umudumu yitirdim artık canım ya.7 senedir hep uğraştım hep sonu kötü artık tüp beneğe geçerim ama 1 sene ara vermek istiyorumKotu dusunme canim allah büyük umarim iyi sonuc alirsin
Umarim senin için hayırlı olur cok zor her seferinde hayal kirikligina uğramakBen umudumu yitirdim artık canım ya.7 senedir hep uğraştım hep sonu kötü artık tüp beneğe geçerim ama 1 sene ara vermek istiyorum
Sonucu alinca yazarsin canim inşallah hamilesindirHakkımızda hayırlısı olsun kızlar ben kan tahlilini verdim sonuçları Bi saate alacağım
Haber ederim canım umudum yok ama duanızı eksik etmeyinSonucu alinca yazarsin canim inşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun canım ya napalım kısmetimizde yokmuşKızlar negatif..
Allaha asla isyan etmek değil ama şu cocuğuna bakmayanlar sokağa atanlara vermesinde bizim gibi el bebek gül bebek bakanlara nasip etsinBoşlukta gibiyim deli gibi ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum. Biz ne zaman anne olacaz ya allahım
Ah amin ya aminnn.Allaha asla isyan etmek değil ama şu cocuğuna bakmayanlar sokağa atanlara vermesinde bizim gibi el bebek gül bebek bakanlara nasip etsin
Allah buyuk buda bizim sınavımiz elbette bizde bu duyguyu tadicagiz lutfen canim canini sikma evet biliyorum elinde degil ama iyi olmaya çalışBoşlukta gibiyim deli gibi ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum. Biz ne zaman anne olacaz ya allahım
Bende de çok bir belirti yoktu canım. Sadece gaz sıkıntısı yaşadım ve zaman zaman da karnımda şişlik ve gerginlik. Onun dışında hiç bir belirti yoktu. Bazen hiçbir şey hissetmedim hatta. Ancak dün akşam ve bugün belim ağrıyor biraz. Adet olmaktan korkuyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız. Ben cuma yaptırmayı düşünüyorum 15. Güne denk geliyor.Benim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir
Çıkar diye tahmin ediyorum. Cumartesi ya kalırsa, pazartesi ye kalır değil mi sonuç öğrenmek. İstersen cuma yap sen deBenim cumartesi gününe denk geliyo 15. Gün 14 gün yapsam idrar testi çıkar mı ki
Hepimiz hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah.Allah buyuk buda bizim sınavımiz elbette bizde bu duyguyu tadicagiz lutfen canim canini sikma evet biliyorum elinde degil ama iyi olmaya çalış
Aynen oyle elbette bizimde nasibimizde vardirHepimiz hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah.Biz de o güzel duyguyu tadarız umarım. Sabırlı olup ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.
Benim haftaya salı olucak ama gitmeye korkuyorum negatif olucak diyeKızlar herkes burdan yazsın sonuçları lütfen? Cuma kimler kan tahlili yaptıracak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?