- 30 Mart 2016
- 140
- 27
- 13
- 42
- Konu Sahibi masalela1983
-
Canım yarın mutlaka yaz ama o ovilasyon testlerine güvenme ben 1 ay boyunca yaptım ama hiç çift çizgi görmedim valla :)) bende perşembe gidiyorum bakalım bana ne diyecek o akıntıyı söyle banada haber ver mutlaka tatlım. O akıntı nasıl sende bendeki böle şeffaf söylemesi ayıp sümüksü bende sorucam bakalım. Bide kasıklarımı elliyorum ağrıyo inş gelişmiştirCnm gelisme yok ama benim yrn kontrol var heyecandan duramiyorum. Akinti olayinida sorucam unutmazsam sanada soylerim cnm. Bide bugun daha once aldigim ovulasyon testinden yaptim cizgi falan cikmadi yrn gorucez artik benim yumurtalari.
cnm günaydın ben doktordan geldim. sağ yumurta 17 sol 14 2 gün daha iğneyi vuracağım c.tesi aşılama kısmetse. akıntıyı sordum östrojen hormonu arttığı için oluyormuş panik yapılacak bişey değil hatta her şeyin ii gittiğinin habercisi :)Canım yarın mutlaka yaz ama o ovilasyon testlerine güvenme ben 1 ay boyunca yaptım ama hiç çift çizgi görmedim valla :)) bende perşembe gidiyorum bakalım bana ne diyecek o akıntıyı söyle banada haber ver mutlaka tatlım. O akıntı nasıl sende bendeki böle şeffaf söylemesi ayıp sümüksü bende sorucam bakalım. Bide kasıklarımı elliyorum ağrıyo inş gelişmiştir
Çok sevindim cnm hadi hayırlısı az bişey kalmış heyecanlımısın yarında sıra bende bakalım bana ne diyecekler aşılama günü bol bol dua et cnmcnm günaydın ben doktordan geldim. sağ yumurta 17 sol 14 2 gün daha iğneyi vuracağım c.tesi aşılama kısmetse. akıntıyı sordum östrojen hormonu arttığı için oluyormuş panik yapılacak bişey değil hatta her şeyin ii gittiğinin habercisi :)
oyyy maş. cnm ne güzel büyümüşler ama baya büyümüş aslında neden iğneye devam dediki. hadi hayırlısı cnm ben c.tesi sen pazartesi inş. tutarda bebişlerde arkaarkaya gelir.Kızlar doktordan çıktım şimdi sol yumurta 21 sağ yumurta 17 istenilen boyutta dedi 2 gün daha iğne vuracağım Cumartesi saat 24.00 de çatlatma iğnesini vurup eşinle birlikte olacaksın dedi pazar hiç bişey yok Pazartesi sabah 8.00 de birlikte 1.5 litre suyla gel aşılamanı yapıcaz dedi. Çok heyecanlandım ya bugün kandil kandiliniz mübarek olsun canlarım Allah gönlümüze göre versin inşallah
Kızlar doktordan çıktım şimdi sol yumurta 21 sağ yumurta 17 istenilen boyutta dedi 2 gün daha iğne vuracağım Cumartesi saat 24.00 de çatlatma iğnesini vurup eşinle birlikte olacaksın dedi pazar hiç bişey yok Pazartesi sabah 8.00 de birlikte 1.5 litre suyla gel aşılamanı yapıcaz dedi. Çok heyecanlandım ya bugün kandil kandiliniz mübarek olsun canlarım Allah gönlümüze göre versin inşallah
Evt canım ama normalmiş bende bayağı mutlu oldum inşallah sonucu güzel olur ya.vardır bir bildikleri cnm zaten üstüne basa basa saatlerini bile özenle söyleyip duruyolar. Aşılama yapılınca yazmayı sakın unutma birde mümkün olduğunca yerinde kalkma bir hafta cnmoyyy maş. cnm ne güzel büyümüşler ama baya büyümüş aslında neden iğneye devam dediki. hadi hayırlısı cnm ben c.tesi sen pazartesi inş. tutarda bebişlerde arkaarkaya gelir.
Hoşgeldiniz canım. Evet iğneleri kendim yapıyorum korkma hiç acımıyo hissetmiyorsun bile. Daha önce hiç bir ilaç kullanmadım güzelim bu ilk tedavim inşallah tutar başka bişeye gerek kalmaz hayırlısıyla. Senin sıkıntın neydi Yada bir sıkıntınız varmıhayırlı kandiller, maşallah çok güzel büyümüş yumurtanız, inşallah sonucu da güzel olsun. bu ay ben de fostimon kullanmaya başlayacağım. 3 ay femara kullandım, yumurtam büyümedi.
daha önce ilaç kullanmışmıydınız?
iğneleri kendiniz mi yaptınız ben çok korkuyorum kendim yapamam diye... allaha emanet olun.
inşallah tutar güzel haber bize de umut olur. yumurtam gelişmiyor, pko var. bakalım ne olacak, acısa da mecbur yapıcaz :/ ya olmazsa , yine büyümezse diyede korkuyorum.Hoşgeldiniz canım. Evet iğneleri kendim yapıyorum korkma hiç acımıyo hissetmiyorsun bile. Daha önce hiç bir ilaç kullanmadım güzelim bu ilk tedavim inşallah tutar başka bişeye gerek kalmaz hayırlısıyla. Senin sıkıntın neydi Yada bir sıkıntınız varmı
Hayırlısıyla büyür inşallah canım iyi düşün iyi olsun belki fostimonla büyür inşallah özel hastaneyemi gidiyorsun istanbuldamı oturuyorsun.inşallah hepimizinki tutar canım hepimiz mutlu olueuzinşallah tutar güzel haber bize de umut olur. yumurtam gelişmiyor, pko var. bakalım ne olacak, acısa da mecbur yapıcaz :/ ya olmazsa , yine büyümezse diyede korkuyorum.
Canım benim inşallah allahım gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle canım inşallah tutarda bebişime kucağına almayı nasip eder Rabbim yarın bizede yaz cnmkızlar mrb yrn büyük gün inanılmaz heyecanlıyım bu ilk aşılama benim için dua edermisin? rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş.
aminnnn cnm benim Allah hepimizin yardımcı olsun dün akşam vurdum çatlama iğnesini bugün için pek bi belirti yok hayırlısı olur inş. bu arada bana iki tane vurdurdu doktor bi sağ kol bi sol kol seninde öylemi cnm.Canım benim inşallah allahım gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle canım inşallah tutarda bebişime kucağına almayı nasip eder Rabbim yarın bizede yaz cnm
Evet cnm soyledi son zamanlar yaptigim en iyi miktar diye mutlu olduk bizde. Evet inanilmaz gaz sorunum var nasil gecicek bilmiyorum.Hadi hayirli olsun size Sperm sayılarını söylemiş bize hiç öyle bişey demedi birde yarın gaz sorunun olur belki ilaçlardan endişelendiriyor Rabbim burda bulunan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım hayırlısı olsun inşallah stres yapma bol bol dinlen yat keyfine bak kaç gün sonra belli olacakmış. Bu arada gaz sorunun için kimyon ye rahatlatır cnm benimEve
Evet cnm soyledi son zamanlar yaptigim en iyi miktar diye mutlu olduk bizde. Evet inanilmaz gaz sorunum var nasil gecicek bilmiyorum.
Cnm 24 nisan test tarihimiz Allah kismet ettiyse guzel haberi alicaz. Kimyonu nasil yemem daha ii olur bide zarari olmaz dimi. Cnm seninde yrn dimi Allah yardimcin olsun ins. Hayirli ve guzel bi sekil atlatirsin.Canım hayırlısı olsun inşallah stres yapma bol bol dinlen yat keyfine bak kaç gün sonra belli olacakmış. Bu arada gaz sorunun için kimyon ye rahatlatır cnm benim
Cnm kullandigin ilaca gore kucukte olsa olusur. Ben adetin 3.gunu kullanmaya basladim 4 gun sonda 2 yumurta olusmustu. Ilacin dozu az gelmistir belki arttirdimi doktor ins. Guzel haberler alirsin cnmMrb kizlar bende asilama yaptiracaktim adetliyken letu kullandim ama cuma gunu doktor kontrolum vardi fazla yumurtam olusmamis o yuzden pazartesi tekrar gidecem eger yumurtam olusmussa asilama yaptircam . Sizce iki uc gunde yumurta olusur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?