AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Iyi geceler kızlar yarın test yaptircam lütfen dua edermisiniz 14.gunum çok heyecanlıyım hiç bir belirtimde yok yada ben öyle hissediyorum offf artık ne hisseder olduğumuda bilmiyorum
Ayyyy hadi ins. Guzel haberler aliriz cnm mutlaka bizimlede paylaş dualarim seninle.

Merhaba kızlar bende ayın beşinde yaptırdım güm sayıyorum ilk aşılamam dı siz aşılama sonrası neler yaşıosunz ilaç progrstn mu öle bişi kullanıyrm sabah akşam bebe aspirini ve folikasit durumlr nasıl sizlerde

Ayyyy hadi ins. Guzel haberler aliriz cnm mutlaka bizimlede paylaş dualarim seninle.
Cnm bende tsm ye kan verdim yarın çıkar dedi hormon falanda bakılacak elim boş döndüm yarın dolu dolu dönerim inşallah mutlu haberi veririm aksam idrar testi yaşamını onada güvenilmiyoki bir gün daha bekliyom Sağol dua içi Rabbim hepimize mutlu haber almayi nası etsin

Şükürler olsun canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Evet bende yoldayım aşılamamı yaptırıcam . Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım
Kızlar aşılamamı yaptırdım az önce bu idrara sıkışık olmak ne fena bişeymiş ölüyorum sandım 25 inde test yaptırıcam artık bekleme süreci başladı
Hadi hayırlı olsun Canım inş iyi haberlerini duyarız neden idrara sıkışık oldun ki sen

Merhaba hayırlı olsun inşallah olur asilamadan sonraki üç gün aşırı gaz ağrı oldu göguslerde hassasiyet protesto bende kullanıyorum bide folik başka bişey vermedi bunlar ilaçların etkisine olabilirmi s

Kızlar dayanamayıp az önce evde test yaptım sonuç silik çizgi bile yok umudum tükendi kafa ağrılar girdi

Kızlar dayanamayıp az önce evde test yaptım sonuç silik çizgi bile yok umudum tükendi kafa ağrılar girdi
Cnm boşuna yapmışsın idrarda adet geçtikten 1 hafta sonra çıkıyo boşu boşuna umutsuzluğa kapılıp üzülme kendine stres verme yarını bekle tatlım

Tabiki ediyorum kuzum allahım yüzümüze baksın inşallah kendini üzme yani boşuna sonucu bekle en emin yol kan testi canım benim. Bişey sorucam aşılamadan sonra sen dinlendiniz ne kadar yattın
Iki gün yattım sonraki günler de ağır is yapmaktan kaçın bilmiyorum esiminde benimde moralim çok bozuk yanında sanki kötü haber alıcı gibiyiz doktorum iki asilama önerdi ama ben direk laporoskopi istiyom artık Bunları düşünüyoruz inşallah yani lirik ağlamaya başladım bile

Üç senedir çok yorulduk esimde hiç sabır diye bişey yok dahada moral bozuyor herkes arayıp soruyor hiç ise yaşadıkları yok ne maddi ne manevi ama sonuca pek meraklilar

Canım zor işlemler bunlar ama sabır çok önemli stres yapıyorsunuz bunun çok büyük etkisi var bizim hiç bir sıkıntımız olmadığı halde aşırı stresten olmadığını söyledi doktor ben kendi kendime polyannacılık oynuyorum resmen kötü şeylerden bile iyi bişeyler çıkarmaya çalışıyorum sende öyle yap çünkü stres hiç bir şeyi değiştirmiyor oluşuna bırakın . Kimseyede bişey anlatma cnm daha çok sıkıntı olur seni yorar tek tek anlatmak vazgeçtik şimdilik de bence insanlar merakkı tatlım ya.kaçıncı aşılamanız bu sizîn bizde 6 yıldır evliyiz hiç korunmadık zamana bıraktık siz nie bu kadar strese girdiniz. Birde eşini biraz uzak tut ihtiyaç olmadan yanında gelmesin erkekler böle şeylere katlanamazlar sana daha çok stres yaratırlar. Senin durumunu anlamazlar halbuki bütün işkenceyi biz çekiyoruz onlar bir sperm örneği verip geçiyolar ama anlatamazsın. Hasta olduğunda bile 1 gün yatsan 2. Gün sana surat asarlar cnm o yüzden biz aslında kendi başımızayız güçlü ol ve üzülmeyin herşeyin bir zamanı var cnm elbet bizde kucağımıza bebişlerimizi alacağız Allah'ın izniyle.

Üç senedir çok yorulduk esimde hiç sabır diye bişey yok dahada moral bozuyor herkes arayıp soruyor hiç ise yaşadıkları yok ne maddi ne manevi ama sonuca pek meraklilar
Ben aslında şeyi sormak istedim tuvalet dışında yataktan kalkmadınmı. Yattıkça gaz daha çok doluyo ve rahatsız ediyo ben kendimi yormadan yemek yaptımda sıkıntı olmaz herhalde

Ben aslında şeyi sormak istedim tuvalet dışında yataktan kalkmadınmı. Yattıkça gaz daha çok doluyo ve rahatsız ediyo ben kendimi yormadan yemek yaptımda sıkıntı olmaz herhalde
Kalktım cnm evin içinde geziyordum yok olmaz sıkıntı canım benim yedi yaşında kızım var son üç senedir istiyoruz benim tuplerde ilgili iki doktor çok önemli bişey değil dedi bitanem ne asilama ne doğal olur kivrimli ve sıvı birikmesi var dedi bunu söyleyen özelde doktordu biz araştırma ve acibadem deki doktorlar önemli değil iki tane asilama deneyelim dediler

Canım en azından bir kızın var üzülme Allah korusun oda olmasaydı daha beter bunalıma girerdin metanetli ol bu işler sabır ister. İnşallah tutmuşturda başka şeylere gerek kalmaz yarın sonucu alır almaz bana bilgi ver canım mutlaka

cnm güzel haberinle hoşgeldin. aşılamadan sonra neler yaşadın ne belirtilerin vardı cnm bizim paylaşırmısın?

kızlar mrb heyecanlı bekleyiş devam ediyor neler yapıyorsunuz? benim gaz sorunum geçmek bilmedi bide sigara kullanıyordum aşılamadan sonra onuda bıraktım etkisi oluyor olabilir mi?

cnm güzel haberinle hoşgeldin. aşılamadan sonra neler yaşadın ne belirtilerin vardı cnm bizim paylaşırmısın?
Tesekkurler Canım Goguslerim de şişme batma vardı aynı şekilde kasıklarım da biraz ayakta kalayım ağrı oluyordu halsizlik vardı birde kasıklarım da şişkinlik oldu çok adet belirtilerinede benziyor inş sizlerden güzel mutlu haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…