Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin amin amin guzel haberler hepimizden butun bebek isteyenlerden inşallah

canım nasılsın adet oldunmu.ya ben internetten okudugum kadarıyla bebek bekleyen yada isteyen sıcak suda banyo yada hamamlara gıtmesın sakıncalı dıye okumuştum varmı bır bılgın.....biz samsuna gıdecegız kardesım teskeresını alacak allah izın verırse.onu getırmege gıdecegız orda cok guzel sıcak sular var ben sıcak suyu cok sevıyorum gıtmegı duşunuyorum...varmı bır bılgın

Bebek bekleyen derken hamile olma olasiligini dusunuyorsun sanirim. Benim de bildigim kadariyla iyi degil ama su ne kadar sicakki? belki sadece iliksa birsey olmaz. Seni de yonlendirmek istemiyorum cunku bu konuda cok bilgili degilim canim.

senağlama slm benimde bebişim olmuyo 2,5 senelik evliyim klomeni çatlatma iğnsini kullandım olmadı aşılama yaptıracam ama biraz korkuyorum çok acılı bi operasyon olduğunu söylüyolar zor mu gerçekten...gerçi bebiş uğruna katlanacam ama....cevap yazarsan sevinirim senağlama

merhaba mevlana _42 ben ayın 27 sinde aşılama yaptırdım korkulcak hiçbişey yok anlamıyosun hiç zaten 2_ 3 saniye sürüyor yarım saat kadar yatıyosun inşallah aşılaman tutar

canım bildiğim kadarıyla eskidemn hamile kalamayan kadınları önce hamama götürür sonra da oturma banyosu yaparlarmış.ama gebelik varsa tehlikeli.ya da şüpheleniliyorsa yapmak sakıncalı.ama onun dışında sorun olmayacağını düşünüyorum.

merhaba konyadasın galiba doktorun kım.korkulacak bırşey yok aşilamadan korkma dua et tutsun

canım oraya gittıgımde adetıme 1hafta kalmış olacak.tabı buay tedavı yapmadık ama yınede tedırgın oldum

evet canim adet oldum coktan biteli 2 gün oluyo..simdi yeni bir ovulasyon var önümde.esimde izine cikti 2 gün önce gerci tatile gidemiyoruz ama olsun evde olmasida iyi bna göre.
sicak su zararli ama sadece erkekelr icin, kadinlarda akisne faydasi var.yumurtaliklarin isinmasi acisindan ki zaten bebekte sicak ortamda tutunuyo.bize doktor esiniz sicak suya havuza küvete girmesin diye özellikle tembih etti.kadinlarda böyle bise yok.hatta benim bir tanidigm sicak su sayesinde hamis kaldi.banada söylemistri bebek istersen sicak suya gir diye

bu arada dün bulundugumuz yerde tirim tirim hayit otu ve keci boynuzu aradim bulamadim hirsimdan iki saat oturdum agladim...kafamçokkarıştı..türkiyede oldugunuz icin gercekten cok sanslisiniz.

canım benım kendını uzme ben sana yollarım burda cok...benım ovulasyon donemım gecıyor dek gelmedı sıcak suya gelseydı iyi olurdu.eşim cok zor izın alıyor hıc dek gelmıyor gelse bıle benım işim yogun oluyor şans bekalım bu ay nasıl olacak kecı boynuzu eşimde farklılık gosterdı bıle hayırlısı olsn bu ay bıraz dıkkat ettım kendıme cok yorulmamaya calıştım bılıyorsun cokta kaptırmamak lazım sonra zor kendımıze gelıyoruz

canım oraya gittıgımde adetıme 1hafta kalmış olacak.tabı buay tedavı yapmadık ama yınede tedırgın oldum

evet canım kesinlikle haklısın.çünkü o zamana kadar gebelik gerçekleşmiş de olabilir.riske atmamak gerekir.

evet canım kesinlikle haklısın.çünkü o zamana kadar gebelik gerçekleşmiş de olabilir.riske atmamak gerekir.

bılmıyorum cok ters zamana dek geldı mecbur oraya gıdecegız suya gırmeden olmaz şaşirdımhep boyle oluyor hic bır şey istedıgım gıbı olmuyor sınır oluyorum

merhaba canım.Sizde sorun neydi acaba.Allah bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

hanımlar eltim aşılama yaptıralı bugün 11 gün oluck sonuçları nezaman belli olur şuana kdar kanaması olmadı ama kasıklarında aara ara batma ve ağrı varmış onun dışında bişey yok bifikir verirmisiniz

bu arada arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum bende ağustosta ilk aşılamamı olmuştum sonuç (-) ti 4 kasımda ikinci aşılamamı oldum ayın 17, 18 i gibi test yaptırıcam inşallah hepimizin hayırlısıyla olur

evde küvete girseydin keske.insallah birdahaki aya iyi haberlerini verirsin burdan.hersey psikolojik bende bu ay sedece bitkisel seyler kullandim ada cayini icmeyi yarin birakicamm.bal tarcin, incire devam edicem insallah bi ise yarar..umutlanip bosa cikmasi cok kötü oluyor :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet kızlar olmadı buseferde okadar umudum vardiki bir anda çöktüm dünden beri sanki gözlerimde çeşme var diyorum kendime yapacak bişey yok ALLAH tan gelen herşeye amenna ama olmuyo bilmiyorum çok kötü hissediyorum.tekrar klomene başlayıp bu ayda aşılama yaptırsammı sizce ne dersiniz

:Saruboceq::Saruboceq: inşallah mutlu haberi alırsın benimki olmadı dün ögrendim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…