evet canım rahim filmi efsanesi korku filmi gibi dediğin gibi korkunun ecele faydası yok bebek istiyorsak katlanacağız ben artık ancak yaza cektirebilirim en kısa zamanda iyi haberler alırsın ve bizede verirsin inşll a.s.
benim burda keci boynuzu bulmamda cok zor malesef.meyve suyunu heraksam bazen hem aksam hem sabah fark etmiyo ama hergün düzenli iciyo.sonra ben adet oldunca 2-3 gün ara veriyoruz cünkü artik tiksinti durumuna gelio..sonra devam.. 8 aydir kullaniyo nerdeyse.
incir in tadini hic ama hic sevemedim..hatta su anda 1 bardak var icmem lazim..ama bsy daha var ki oda bu tarz seylerde gercektn inanmak önemli sevmedim deyince beyin otomatikman hormonlari etkiliyo..ve hamile kalmayi da etkilio tabiki...mecbru kendimizi kandiricaz sevdik diye..ibrahim saracogluna mail attim bikactane acaba inciri´normal olarak yesek yada alternatif kürleri varmi diye ama cevap yok
arkadaşlar cvp yazdığınız için teşekkürler.ben aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliom yani sizden 1 adım ilerdeyim şuan.o yüzden sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz .elimden geldiğince biliosam cvp yazarım pc nin başına geçince.yaaaa bu pko illetinin tedavisi yok mu bu nsl bi hastalık.senağlama
canım nasılsın adet oldunmu.ya ben internetten okudugum kadarıyla bebek bekleyen yada isteyen sıcak suda banyo yada hamamlara gıtmesın sakıncalı dıye okumuştum varmı bır bılgın.....biz samsuna gıdecegız kardesım teskeresını alacak allah izın verırse.onu getırmege gıdecegız orda cok guzel sıcak sular var ben sıcak suyu cok sevıyorum gıtmegı duşunuyorum...varmı bır bılgın
senağlama slm benimde bebişim olmuyo 2,5 senelik evliyim klomeni çatlatma iğnsini kullandım olmadı aşılama yaptıracam ama biraz korkuyorum çok acılı bi operasyon olduğunu söylüyolar zor mu gerçekten...gerçi bebiş uğruna katlanacam ama....cevap yazarsan sevinirim senağlama
canım bildiğim kadarıyla eskidemn hamile kalamayan kadınları önce hamama götürür sonra da oturma banyosu yaparlarmış.ama gebelik varsa tehlikeli.ya da şüpheleniliyorsa yapmak sakıncalı.ama onun dışında sorun olmayacağını düşünüyorum.
canım nasılsın adet oldunmu.ya ben internetten okudugum kadarıyla bebek bekleyen yada isteyen sıcak suda banyo yada hamamlara gıtmesın sakıncalı dıye okumuştum varmı bır bılgın.....biz samsuna gıdecegız kardesım teskeresını alacak allah izın verırse.onu getırmege gıdecegız orda cok guzel sıcak sular var ben sıcak suyu cok sevıyorum gıtmegı duşunuyorum...varmı bır bılgın
evet canim adet oldum coktan biteli 2 gün oluyo..simdi yeni bir ovulasyon var önümde.esimde izine cikti 2 gün önce gerci tatile gidemiyoruz ama olsun evde olmasida iyi bna göre.
sicak su zararli ama sadece erkekelr icin, kadinlarda akisne faydasi var.yumurtaliklarin isinmasi acisindan ki zaten bebekte sicak ortamda tutunuyo.bize doktor esiniz sicak suya havuza küvete girmesin diye özellikle tembih etti.kadinlarda böyle bise yok.hatta benim bir tanidigm sicak su sayesinde hamis kaldi.banada söylemistri bebek istersen sicak suya gir diye
bu arada dün bulundugumuz yerde tirim tirim hayit otu ve keci boynuzu aradim bulamadim hirsimdan iki saat oturdum agladim...kafamçokkarıştı..türkiyede oldugunuz icin gercekten cok sanslisiniz.
canım oraya gittıgımde adetıme 1hafta kalmış olacak.tabı buay tedavı yapmadık ama yınede tedırgın oldum
evet canım kesinlikle haklısın.çünkü o zamana kadar gebelik gerçekleşmiş de olabilir.riske atmamak gerekir.
slm kızlar.ben 2. aşılamamda ikizlerime hamile kaldım.şuanda 4. ayımıza girdik.ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin öncelikle onu söylemek istedim.ben aşılamamı özel bir hastanede izmirde smyrna tüp bebek ve kadın sağlığı dal merkezinde yaptırdım.aşılamam 600 ytl idi.diğer iğnelerimi yine kendim aldım.tabi türkiyenin heryerinde fiyatlar farklı.küçük yerlerde özellikle daha uygun anladığım kadarıyla ama ben hastanemden ve doktorlarımdan çok memnunum.hakkınızda hayırlısı olsun.tüm aksiliklere rağmen Allah verince veriyor güzelim biz bize düşenleri yapalım yeterki.Sevgiylekalın...
merhaba konyadasın galiba doktorun kım.korkulacak bırşey yok aşilamadan korkma dua et tutsun
canım benım kendını uzme ben sana yollarım burda cok...benım ovulasyon donemım gecıyor dek gelmedı sıcak suya gelseydı iyi olurdu.eşim cok zor izın alıyor hıc dek gelmıyor gelse bıle benım işim yogun oluyor şans bekalım bu ay nasıl olacak kecı boynuzu eşimde farklılık gosterdı bıle hayırlısı olsn bu ay bıraz dıkkat ettım kendıme cok yorulmamaya calıştım bılıyorsun cokta kaptırmamak lazım sonra zor kendımıze gelıyoruz
bu arada arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum bende ağustosta ilk aşılamamı olmuştum sonuç (-) ti 4 kasımda ikinci aşılamamı oldum ayın 17, 18 i gibi test yaptırıcam inşallah hepimizin hayırlısıyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?