Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşim zaten yatıp kalkıp cocuk dıye melemıyoruz rabbım vermış derdı derman arıyoruz ugraştıgım okadar iş okadar insan varkı ama herşey bıryere kadar aslında hayatıma bakarsan nasıl cocuk bakacan dıyede sorarsın anladınmı...hayır yanı bundan dogal da bırşey yoktur cok sınır oluyorum boyle konuşanlara kafana takmıycanda ne olcak kusura bakma yanı cevremde kı insanlarda boyle konuşuyor kızıyorum:jeyyar:

canım mail gonderdım sana baksana

kafaya takmamak mümkün değil bunu bende biliyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. ama şu varki kafaya takmakla da sorun daha çok büyüyor. aşılamada bile stressiz olunca daha ii sonuç alındığını duyuyorum. hepimiz hayatın içinde sürükleniyoruz, her günümüz mutlu mesut geçmiyor ama yaşıyoruz işte. allah ta belki böyle sınıyor bizleri. inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olur...benneyaptımki

arkadalar ben de pko luyum.klomen sadece bir ay yumurtamı büyüttü.Sonra iğne kullandım.Aşılama yaptık ama sonuç hüsran.Oyüzden tüp bebeği deneyeceğiz.Çünkü başarı oranı daha yüksek

slm kızlar... şunu merak ediyorum aşılama nasıl yapılıyor yada şöyle sorayım hangi aşamada gidiyoruz ve seyri nasıl? adet dönemin demi yoksa daha mı farklı doktorumla bu hafta görüşücez ama siz tecrübe yaşayanlar daha ii blilirsiniz bence... kaydirigubbakcemile5

herkese slm, simgecim adetin 3.veya 5.günü dr a gidiyosun yumurtalarına göre sana iğne veya hap veriyo yumurtaları geliştirmek için daha snr 3-5 gün snr muayene ye çağrıyo ondan snr 1 gün arayla dr gidiyosun yumurtalar tahminen 18 cm olunca çatlatma iğnesini veriyo (ben 11 gün iğne vuruldum) iğneden 36 saat snr aşılama işlemi gerçekleşiyo aşılama işlemide çok basit bi işlem 2 dk sürüyo canım şimdiden hayırlı olsun inşallah ii haberler verirsinkaydirigubbakcemile5

inşallah canım allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. sen kaç kez denedin aşılamayı? doktor bize en fazla 3 defa yapacağını söyledi. ama ben umutluyum ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. sanırım aralık ayının ilk haftası işlemlere başlanacak. :içelim:

canım benim ilk denememdi. zaten 3 ten snr gebelik oranı düşüyomuş onun için tüp bebeğe yönlendiriyolar canım benim sen moralini yüksek tut fazla heyecan stres yapma hayırlısı olsun az kalmış bende 2.aşılamayı ocakta denemeyi düşünüyorum ama olmıcak gibi geliyosenağlamahakkımızda hayırlısı neyse o olsun iğnelere başlayınca haber verirsin hamiş haberlerinide alırıs inşallah:Saruboceq:

telli

samsundan bize bir bebek getir..:ecrin_bebek::CüvCüv:
:Saruboceq:

tribün slogani gibi oldukaydirigubbakcemile3:dance:

kızlar bugun ilk aşilamam yapılacak saat 2de çok heyecanlıyım

inşallah. hepimiz hakkında hayırlısı olsun. bence umutsuzluğa kapılma inan bana rahat ol. sonuçta çok şükür ki teknoloji ileri seviyede. o olmazsa dediğin gibi tüp bebek var. ama yinede tedbirini al takdirini allaha bırak. bak eşine keçi boynuzu ve havuç suyu içir her akşam. sende bol incir ye ve soğan suyu iç. ben deniyorum inşallah faydasını görürüz.

aşılama yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak..aşılamadan sonra sizede vajinadan uygulanan bi ilaç verdilermi içinde 12 tane var ayrıca coraspin ve folik asit..bunu merak ettim..bende aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum bi yandan da bu ilaçları kullanıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canım sağol keçiboynuzunu izne gidince zaten başlıcam eşime inciri duydum ama soğan ne işe yarıyo onu bilmiyorum inciri denerim ama soğanı pek zannetmiyorum çocuk için bile olsa içilmezki suyukaydirigubbakcemile3

firüzem bana dr sadece folik asit verdi başka hiç bişey kullanmadım umarım pozitif sonuçlar alırsın...

canım bende bugun aşılama oldum bana progestan ve folik asit kullanmamı soyledıkaydirigubbakcemile5

aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan sonra hafıf kanamanız oldumu bende olduda ve hala devam edıyor

bende aşılamadan sonra kanama olmadı , herhangi bir ilaçda kullanmadım

aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah hayırlısı olur tutar, Allah hepinizin gönlüne göre versin moralinizi yüksek tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…