Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
telli sana özelden bisey yazdim ama özelden ayarlarin kapali mesaj alimina izin vermeli diyo..bi kontrol et istersen sonra yollarim ben sana aynisini yine

merhaba arkadaşım,
hamileliğinin 9. ayına kadar hayırlı,sağlıklı olur inş. burada hepimizde aynı aşamalardan geçiyoruz ve sonunda senin durumunda olmayı ümit ediyoruz.bende ilk aşılamamı yaptırdım 26 ekim de.2 hafta sonra kanda gebelik testi istediler.önümüzdeki hafta pzt. günü yaptırıcaz testi.acayip heyecanlıyız.inş. senin gibi hayırlı bir haberle dönerim evime.allahım sana da sağlıklı hamilelik nasip etsin bizede tez zamanda tedavimizin sonunda mutlu haberleri eşimize,ailelerimize ve arkadaşlarımıza vermeyi inş.şimdilerde göğüslerimde şişkinlik,uçlarında acı hissediyorum.ara ara da batmalar oluyor.özelliklede aşılamamın ilk 1. haftasında çok oldu. 2-3 gündür biraz daha azaldı.sende ne gibi belirtiler olmuştu yazarmısın lütfen.çok merak ediyorum.vücudumdaki her değişiklik bana umut veriyor.cevabını bekliyorum.özel meil adresimi veriyorum.ben burada yeni olduğum için bulamıyorum mesajları ( seker_prensess@hotmail.com

insallah asilaman tutar morelini yüksek tutmaya calis belki belirtiler hamilelik belirtileridir....sende problem ne ki??? bende endometrioz ve tedavisi yok.rahimimde bebek tutunamiyo ve belkide hic tutunamayacak.zaten biz ikinci asilamayi askiya aldik bitkisel kürler denemeyi düsünüyorum en azindan hormona maruz kalmam...

hakkinda hayirlisi olsunkollarin bebisle dolsun

naber canim nasilsin
bazen soranlarin suratlarina yumruk atmak istiyorumkötükedihüso..disari cikmak zorunda oldugum zamanlarda hci görmek istemedigim kisileri görüyorumzatenk nana ar sagolsun igneleyici laflari pot kirmalari hic bitmiyo...eltimin yeni bebegi oldu 3 aylik getirip burnumun dibine sokuyolar bebegi 7+24 onu dinlemekten bayginlik geciricem nerdeyse....

bana doktorum olmuyomu kisirmisin doktora gittniz mi sorun hanginizde gibi soranlaraeger cocuklari varsa ""yok biz herhalde yanlis biseyler yapioruz bidahaki sefere kocanla yaparken bizide cagirin sizi izleyelim siz yanlis yapmiyommussunuz ki cocugunuz olmus" de bidaha sormazlar dedi:roflol:
hic denemedim ama sinirli anima denk gelirse bigün birisine söylücem

anlıyorum senı elif yapacak bırşey yok dua etmekten başka.ne duşundunuz kararınız ne olacak.şu kure başlasaydınız bakalım ne olcak bırde msn de gorüşebılırız varsa

telli sana özelden bisey yazdim ama özelden ayarlarin kapali mesaj alimina izin vermeli diyo..bi kontrol et istersen sonra yollarim ben sana aynisini yine

canım tekrar dene ayarlarına baktım.bırde şu kure başladım bugun 6.gunumuz yarım kılo incır iki gun oluyor sıpariş verirsen kılo olarak hesaplayıp al yarım kalmasın

ben daha inciri bulamadim bile burda bulamk zor öyle seyleri.aricam olmadi internetten siparis edicem artik bidahaki aya.. zaten iki 21 gün yapmak gerekiomus..tadi nasil incir kürünün..ben gündüz tarcin bal yapiorum.yatmadan öncede adacayi iciyorum.ikisninde tadini sevmedim ama mecbur

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza 27 ekimde aşılama yapıldı banada merakla bekliyorum bugün 9, günüm inşallah benimde bebişlerim olur bu altı gün nasıl geçecek bilmiyorum çok korkuyorum ya olmadıysa diye dilerim ALLAH {cc} hepimize saglıklı sıhhatli bebişler verir

selam kızlar bende bu ay asılama yaptıracam.yarın klomene baslıyorum.ardından pregly catlatma ıgnesı..
bu benım 2.asılamam 1.olumsuz oldu
asılama olduktan sonra dıkkat etmemız gereken seyler bılmıyorum.dr gunluk hayatına devam et dedı.
ancak benım işım nedenıyle cok agır seyler kaldırıyorum
sorun yaratırmı???*
yatmamı gerekıyor sureklı

mavıcım hayırlı olsun.ınsalah bebısın tutunmustur sana
kann testı yaparak 12 gun sonra ogrenebılırız demıstı dr bana

kızlar selam.bnde gelecek ay yaptırıcam aşılama...arkadaslar merak ettiğim aşılamadan sonra doktor ilişki veriyormu veriyorsa aşılamanın kaçıncı günleri..........

ben 26 sında yaptırdım aşılamamı dr hiçbir şekilde yasak filan demedi ertesi günde olabilir sakıncası olmuyor

:
kızlar selam.bnde gelecek ay yaptırıcam aşılama...arkadaslar merak ettiğim aşılamadan sonra doktor ilişki veriyormu veriyorsa aşılamanın kaçıncı günleri..........
anlamıyorum nasıl duşuşunuyorsun ilişkı falan yapma cokmu lazım

:teselli:
ilac nıyetıne iciyorum tatlıyı sevıyorsan icebılırsın.adet donemınde icılmıyormu aceba nasıl ayarlanıyorsenı ekledım...

yani düsündügün seye bak doktor bi yasaklama yapmiyo ama iki hafta ara verseniz neolur ki..biz iki aydir esimle kardes gibi yasiyoruz ne olmus yani...birazcik dayanin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…