- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
merhaba arkadaşım,slm arkadaşlar ben 3 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk aşılamamda hamile kaldım inş herşey yolunda gider şimdi 7 haftalık hamileyim umarım her bebek isteyen bu duyguyu tadar allah hepinizin yardımcısı olsun her bebek isteyen için hep dua ediyorum allah her isteyene verir inş
Merhaba, yazdiklarini okudum da; senicok iyi anliyorum. Seni biraz rahatlaticaksa bana gore durumun cok daha iyi. Ben 30 yasindayim ve 8 yillik evliyim. Arkadaslarimin cocuklari okula gidiyor, cogunun 2 tane var zaten....Ben de bu ay asilama denedim, sonucu henuz bilmiyorum ama adet belirltierim basladi bileMoralim cok bozuk ama onumuzdeki aya umutla bakmaktan baska carem yok. Her ne kadar biksam da ......
Hepimize bol sans ve herseyin hayirlisi olsun....
elif haklısın bendede aynı durum ben esnefım gunde hıc gelmezse 10kışi ve hepsı soruyor cok muşterıden sonra aglarım cok acımasızca soruyorlar olmuyomu yoksa istemıyormusunuz sorusu benı kahredıyor.amasen dışarı cıkmıyor sorularada maruz kalmıyorsun
selam bircan nasılsın hoşgeldın aramıza
iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın canım sizde sorun neydi
kötükedihüsococugumuz olmuyor
telli sana özelden bisey yazdim ama özelden ayarlarin kapali mesaj alimina izin vermeli diyo..bi kontrol et istersen sonra yollarim ben sana aynisini yine
anlamıyorum nasıl duşuşunuyorsun ilişkı falan yapma cokmu lazımkızlar selam.bnde gelecek ay yaptırıcam aşılama...arkadaslar merak ettiğim aşılamadan sonra doktor ilişki veriyormu veriyorsa aşılamanın kaçıncı günleri..........
ben daha inciri bulamadim bile burda bulamk zor öyle seyleri.aricam olmadi internetten siparis edicem artik bidahaki aya.. zaten iki 21 gün yapmak gerekiomus..tadi nasil incir kürünün..ben gündüz tarcin bal yapiorum.yatmadan öncede adacayi iciyorum.ikisninde tadini sevmedim ama mecbur
kızlar selam.bnde gelecek ay yaptırıcam aşılama...arkadaslar merak ettiğim aşılamadan sonra doktor ilişki veriyormu veriyorsa aşılamanın kaçıncı günleri..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?