Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım hayırlısı şimdı bebek buyuyor icınde inşallah hayırlısıyla.....busefer dr farklımı inşallah bır aksılık olmaz sordunmu dr sperm cok bekledı bı sorun olurnu.....nerde ac gezıyorum habıre ö ö ö ö benım eleman dıyorkı abla ö harfını baya ezberledın cok berbat birsey ilk hamıle kaldıgım gunu mumla arıyorum sut cevız fındık hurma herseyı yıyıyordum şimdı yazarken bulanıyor ......sen şimdıden başla bunları yemeye inşallah bulantın olmaz.bırde ben folik asıtı sabah 2 aksam iki icıyordum bırer alınacakmış cok uzuldum bebegıne bır şey olurmu sen nasıl icıyorsun.bu arada kredı oldu artık yavaş yavaş taşincaz ama belım cok agrıyor fazla ayakta duramıyorum ben tez canlıyım nasıl olcak bılmem
hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar
cumaya cok az zaman kaldi insallah olumlu sonuc alirsin..asilama miydi yoksa sadece normal tedavi mi??slm canım umarım tutar aşılaman
ikinciydi dimi bende beklemedeyim en geç cumaya belli olacak
telli .!.:ay canım hayırlısı şimdı bebek buyuyor icınde inşallah hayırlısıyla.....busefer dr farklımı inşallah bır aksılık olmaz sordunmu dr sperm cok bekledı bı sorun olurnu.....nerde ac gezıyorum habıre ö ö ö ö benım eleman dıyorkı abla ö harfını baya ezberledın cok berbat birsey ilk hamıle kaldıgım gunu mumla arıyorum sut cevız fındık hurma herseyı yıyıyordum şimdı yazarken bulanıyor ......sen şimdıden başla bunları yemeye inşallah bulantın olmaz.bırde ben folik asıtı sabah 2 aksam iki icıyordum bırer alınacakmış cok uzuldum bebegıne bır şey olurmu sen nasıl icıyorsun.bu arada kredı oldu artık yavaş yavaş taşincaz ama belım cok agrıyor fazla ayakta duramıyorum ben tez canlıyım nasıl olcak bılmem
cumaya cok az zaman kaldi insallah olumlu sonuc alirsin..asilama miydi yoksa sadece normal tedavi mi??
benim aşılamaydı 3 ay normal tedavi denedik olmadı.
ev tasimasini ben cok iyi bilirim 1 yil oldu bende tasinali kimsecikler yardim etmedi herseyi kendim yaptim fatihle birlikte...yok kayınvalıden pıyasada taşindıktan sonra cıkarlar gelır cayımı icerler onlara ihtıyacım yok annem kardeşlerım teyzem kızları yardım ederler.internet kapanır belkı taşinınca annemlerden yazarım sana bugun tapu işi bıttı yarın su elektırık actırcak serkan hafta sonu temızlerın galıba ev inşahat temızligı zor bılıyorum oturdugun evde ilk ben oturmuştum 3 gun temızlemıştık hayırlısı.sabah namazında özellıkle senın icın dua ettım bebışin sana tutunsun dıye ona tutunma gucu ver dedım rabbıme amın allah kabul etsın öp canım senı kendıne cok iyi bak elifcıgım
kızlar ya ben de aşılam yaptıracağım da..doktor bant ve jel aldırdı bunlar nasıl kullanılacak ne için?doktorum henüz anlatmadı da
kızlar yardım.aşılamada 14. günüm şimdi ne yapmam lazım sabah dr mu aradım 3veya 4 gün daha bekliyelim dedi.adetim 4 gün geçiyo sizce ne yapmam lazım çok heycanlıyım beni lütfen bilgilendirin.inşallah allahım hayırlısını nasip eder bizlere.