Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

işallah olmazsın canım ben aşılama oldum ama bugün sonuçlar çok kötü oldu olmamış çok kötü oldum işallah sende bana dönmezsin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

baskasina yazdigm alintiyi mi okudun ??güldürdün beni aksam aksam..ya bende bugün bi tuhaflik var hani tampon kullanirsinda 2-3 saat sonra icinde siserde batar karin agrisi yaparya öyle bi acim oluyo arada sirada..acab bi isaretmi bu:uhm:insallah tutmustur insallah öyle dualr ediyorum ki ben bile sasiriyorum bu halime:Saruboceq::Saruboceq:

ya kıslar bende gelecek hafta aşılama olacağım sizin şu an yaşadığınız heyecanı ben de yaşayacağım ve sizinli paylaşacağım........allahım sen boşa çıkarma cümlemizinkini......
aynlız şu kanatma olayından çok korkuyorum...doktoruma diyesim geliyo aman dikkateli yapın kanatmayın diye ama nasıl dicen kiiiiiiiiiii............inaşallah kanama falan olmaz yaaaaaaaa............allah hepimizin gönlüne göre versin

ben iki kez asilama oldum ilkinde hicbirsey anlamadim 1 dk bile sürmedi kanamada olmadi..ikincisini yapan doktor biraz ugrasti spermleri dogru yere birakmak icin rahimi biraz düzeltti rahat kaymalari icin..ondan sonra bir gözyasi damlasi kadar 1kereye mahsus kanama denmez aslinda ama kahverengi lekelenme oldu..canim acimadi...

simdi beklemedeyim 5 gün sonra belli olcak sonuc..hatta doktorum bana profesyonel ellerde yapilan asilamada kanama olmamasi gerek demisti..cok fazla ugrasip zedelerlerse rahmi kanama yapio demisti..

Merhaba kızlar bu ay bende ilk defa aşılama yapılacak geçen ay menegon gonal f kullandım ama olmadı pkoluyum maalesef..bugün düktora gidecem bakalım ne zaman başlıyorum ignelere ..hayırlısı bakalım..kızlar ya nasıl yapılıyor aşılama daha ayrıntı yazmanız mümkünmü kabaca aşamaları biliyorum ama ne bileyim birazda tırsıyorum sonuçta normal ultrasona girmek gibi birşey degil nerede spermleri vajinaya bırakıyor o çatal gibi olan koltuktamı sedyedemi nasıl oluyor? Ve nekadar bekletiyor siz öylece..kanama olması kötü mü?

kızlar slm
ben tekrar ilaclara başladım pazartesi dr gitcem yumurta gelişimine göre aşılamaya karar vercez.eger istenilen büyüklükte olursa haftaya perşembe aşılamam olacak

evet canim jinekolog catalina yatiyosun.korkulacak hic birsey ok niye böyle stres yapiosun ki...sonunda mis kokulu bir bebek varsa herseye katlanilir..asilamadan sonra hic yatmiyosun catalda hemen kalkiyosun yani bana öyle olmustu ama bazilarini yatirabiliyorlarmis..kanama da rahiminle cok fazla ugrasirlarsa, zedelenirse rahimin olabilir..ama dogru doktor dogru tedavi kanama yapmamasi gerekmis...

arkadaşlar bugün dr dan geldim ben klomen hap kullanıyordum 50 mg tek doz ve pko im vardı ilk aşılamam olacaktı ama yumurtalar büyümemiş sadece 1 tanesi 14 mm ben tahmin etmiştim büyümiyeceğini çünkü zaten pko var ve doz çok düşük canım çok sıkıldı önümüz ayakaldı anlıycanız birdahaki ay için iğne istedim bakalım dr un hocasından onay çıkarsa olucak oda sizce ne yapayım sizler hangi iğneleri kullandınız sizce hangisi daha etkili ve dozları nedir yazarsanız çok yardımcı olacaksınız canım çok sıkıldı yaaa boşuna bekledim 1 ay daha

özlemcim bence sen o 14 mm lik yumurtayı es geçme kendin çalış...yumurtalar çok yavaş büyyüp aniden de kocaman olabiliyomuş......belki aşılamay gerek kalmaz ne dersin

elifcim inşallah allah senin de gönlüne göre verir

canım nasılın dun cok yorgundm hemen uyudum yazamadım.işten sonra eve gıttık avızeler takmak icıncok uşuduk kombı yok karnım agrıdı kotu oldum

canım nasılın dun cok yorgundm hemen uyudum yazamadım.işten sonra eve gıttık avızeler takmak icıncok uşuduk kombı yok karnım agrıdı kotu oldum

iyi sayilirim tatlim nasil olayim ki heyecanla sonucu bekliyorum iste biliyosunnn

yasakkelimesenin ne isin var avize takmakta üsürsün tabiki havalar soguk..otursana evinde sicak sicak erkekler yapsin öyle isleri....daha isiniz varmi bari evde hala bitiremediniz

merhaba arkadaşlar bende dün dr ma gittim ve ikinci aşılama için start veriyoruz.ama bu sefer farklı ilaçlar kullanıcakmışım bu ilaçlar tüp bebekte kullanılan ilaçlarmış onun için yarın rapor çıkarıcagız.inşallah allahım hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar.elifcigim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz heycanla şu günler çabuk geçer inşallah.

şekerım slm naber cumartesı taşinıyoz hayırlısıyla bekleyış nasıl sabırsızmısın allah yardımcın olsun ben cok yoruluyorum

yarin test günüm biliosun ama yaptirmayi düsünmüyorum..zaten yüzümde iki tane sivilce cikti bile basimda agriyo dünden beri artik tutmadigina emin olmaya basladim diyebilirim....günler geti sona gelindi ama ben o kötü sonla karislasacagimi bildigim icin telas yapmiyorum simdilik...

bir süre internetsiz kalicaksin demi tasininca,,,ben sana yazarim yinede konustugumuz gibi eger bir güzellik olursa insallah

elifcim valla ben de takip ediyorum yazılıraını da yarını merakla beklicem ve dua edicem...allah yardımcın olsun...ben de gelecek hafta sonu olurum heralde aşılamamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…