bugun tamamıyle adet oldum gorunce gozlerım fırladı bılgısayarın içine gırecektı az kalsın allah korusun inşallah senden öyle yazı almıycam allah herkeze versın isteyenbaşka arkadaş yazmış yıne unutsuzluga kapılmışsın ya bışey hıssetcen dıye bırşey yok inşallah tutmuştur
bugun tamamıyle adet oldum gorunce gozlerım fırladı bılgısayarın içine gırecektı az kalsın allah korusun inşallah senden öyle yazı almıycam allah herkeze versın isteyenbaşka arkadaş yazmış yıne unutsuzluga kapılmışsın ya bışey hıssetcen dıye bırşey yok inşallah tutmuştur
ben iki kez asilama oldum ilkinde hicbirsey anlamadim 1 dk bile sürmedi kanamada olmadi..ikincisini yapan doktor biraz ugrasti spermleri dogru yere birakmak icin rahimi biraz düzeltti rahat kaymalari icin..ondan sonra bir gözyasi damlasi kadar 1kereye mahsus kanama denmez aslinda ama kahverengi lekelenme oldu..canim acimadi...ya kıslar bende gelecek hafta aşılama olacağım sizin şu an yaşadığınız heyecanı ben de yaşayacağım ve sizinli paylaşacağım........allahım sen boşa çıkarma cümlemizinkini......
aynlız şu kanatma olayından çok korkuyorum...doktoruma diyesim geliyo aman dikkateli yapın kanatmayın diye ama nasıl dicen kiiiiiiiiiii............inaşallah kanama falan olmaz yaaaaaaaa............allah hepimizin gönlüne göre versin
evet canim jinekolog catalina yatiyosun.korkulacak hic birsey ok niye böyle stres yapiosun ki...sonunda mis kokulu bir bebek varsa herseye katlanilir..asilamadan sonra hic yatmiyosun catalda hemen kalkiyosun yani bana öyle olmustu ama bazilarini yatirabiliyorlarmis..kanama da rahiminle cok fazla ugrasirlarsa, zedelenirse rahimin olabilir..ama dogru doktor dogru tedavi kanama yapmamasi gerekmis...Merhaba kızlar bu ay bende ilk defa aşılama yapılacak geçen ay menegon gonal f kullandım ama olmadı pkoluyum maalesef..bugün düktora gidecem bakalım ne zaman başlıyorum ignelere ..hayırlısı bakalım..kızlar ya nasıl yapılıyor aşılama daha ayrıntı yazmanız mümkünmü kabaca aşamaları biliyorum ama ne bileyim birazda tırsıyorum sonuçta normal ultrasona girmek gibi birşey degil nerede spermleri vajinaya bırakıyor o çatal gibi olan koltuktamı sedyedemi nasıl oluyor? Ve nekadar bekletiyor siz öylece..kanama olması kötü mü?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
baskasina yazdigm alintiyi mi okudun ??güldürdün beni aksam aksam..ya bende bugün bi tuhaflik var hani tampon kullanirsinda 2-3 saat sonra icinde siserde batar karin agrisi yaparya öyle bi acim oluyo arada sirada..acab bi isaretmi bu:uhm:insallah tutmustur insallah öyle dualr ediyorum ki ben bile sasiriyorum bu halime:Saruboceq::Saruboceq:
canım nasılın dun cok yorgundm hemen uyudum yazamadım.işten sonra eve gıttık avızeler takmak icıncok uşuduk kombı yok karnım agrıdı kotu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?