yok tatlim yaa daha 6.gün bugün sadece memelerim aciyo oda herzamanki adet acisi gibi aciyo..ve tam 10 gün kala baslamasi beni endiselendiriyo..10gün önceden baslarsa bende hep adet belirtisi oluo...progesteron kullanigim icin rahim de kasilmalar olmuyo yine ilk asilamadaki gibi hicbiseyde hissetmiyorum.meme uclarinda da agri yok sadece yan kisimlardan acio memislerim....Çok üzgünüm çoook..insallah bol bol duayla bu sefer olur...yoksa kolay kolay toparlanamam ben...bebegınle konuş sona cok iyi bakacam bana guven bana tutn gıbı şeyler cok faydasını gorursun inşallahbenım o aşamada cok sancım vardı hatta pet kulanmıştım 3 gun geldı gelecek dıye memelerdekı agrı herzamankı gıbımı yoksa meme ucundamı aşagıda rahım kısmında kasılma varmı baş agrısı da olcak bırde ben caydan inanılmaz tıskınmıştım bakalım sende nasıl olcak rabbım guldursun senı bıtanem.bugun ben elektırık su actırdım cumartesı temızlık yapılcak annem teyzem kızlar bıde annemın gunluk temızlık yaptırdıgı bı kadın var oda gelcek bır gunde bıter galıba
canım dayana bilirsen bekle ama eğer çok sabırsızlanıyorsan zaten test yapsan belli olur şahsen ben test yapıcam çünkü var mı yok mu düşünmektense test yapıp rahatlarım inşallah canım tutunmuştur:CüvCüv:
sagol canım ama az önce az bişey çok afedersin ama kırmızı geldi ne yapıcagımı şaşırdım.ve çok üzgünüm moralim cok bozuk.bişey sorucam eger gebelik oluşmuşsa tekrar afedersin ama eşle ilişki olursa kanama olurmu.neyapmam lazım.şimdiden sagol canı:Saruboceq:m .
yok tatlim yaa daha 6.gün bugün sadece memelerim aciyo oda herzamanki adet acisi gibi aciyo..ve tam 10 gün kala baslamasi beni endiselendiriyo..10gün önceden baslarsa bende hep adet belirtisi oluo...progesteron kullanigim icin rahim de kasilmalar olmuyo yine ilk asilamadaki gibi hicbiseyde hissetmiyorum.meme uclarinda da agri yok sadece yan kisimlardan acio memislerim....Çok üzgünüm çoook..insallah bol bol duayla bu sefer olur...yoksa kolay kolay toparlanamam ben...
sen cok hizlisin cani tez canli zeliha:dance:herseyi hallettin baksana masallah sana valla..bu bebek size cok ugurlu geldi cok...iki ay önceki zelihadan eser kalmadi..ayy olucakmi acaba elif ne zaman olucak ben artik inanamiyorum diyodun simdi neler yaziosun
eger adet kanamasi gibi dgilse implantason kanamasi da olabilir bu kanama bence 14 gün gectiyse kanda baktir...bebis varsa tedbirini ona göre alirsin
canım benım sızıde gorcez bekalım sen de neler olcak hayırlısıyla inşaallah...benım sınırlerım bozuk canım sıkılıyor şu taşinma işine destek yok tek benım ailem moralım bozuluyor iş bıtınceye kadar bende ben kalmıycak ruhumu sıkıyorlar....memelerın agrıması ilactanda olabılır onu kafaya takma canım k.i.bdelikafaduldendelikafadulden
sagol canım bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama senin dedigin gibi adet kanamasına benzemiyor şu anda da bişey yok yani geçti.dr um 3,4gün daha bekle dedi.birde bugün acayip karın agrısı ve sırt agrısı oldu arasıra.ben hastalandıgımda hiç böyle agrı çekmezdim.dedigin gibi kan tahlili yaptırıcam inşallah.inşallah en yakın zaman da bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder allah,ım.çok teşekkür ederim.sagol canım.a.s.
insallah su asilama tutsunda hayirlisiyla..bakalim ne gibi belirtilar olcak paylasirim seninle..moral bozuklugu olmasin diyorum ama sanki buda tutmadi gibime gelio cünkü hicbirsey hissetmiyorum...memislerimde herhalde progesterondan agrio cünkü doktor bu sefer 6 taneye cikardi günde..belki fazla geliodur
bozma moralini tatlim olsun biri yardim etsinde varsin senin ailen olsun...hem daha iyi senin haline en cok senin annen acir tatlim...ne demisler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..el ucuyla yardim edip senin sinirlerini bozacaklarina hic yardim etmesinler..
idrarda hemen belli olmaz ki yani aslinda bazilarinin belli oluyo günü gecer gecmez ama cogunlukta 5 gün adet gectikten sonra idrar ancak belli ediyo hamileligi..insallah hamilesindir..günümde gecti diyosun..git kanda baktir hemen.....sevincini bizimlede paylas.:CüvCüv:
ben şimdı bıle hıssetmıyorum ne hıssetmeyı beklıyom hayatım
sagol canım bugün tamamiyle adet oldum.çok üzgünüm.sabah kalktıgımda olmuşum çok agladım.insan hep beklenti içine giriyo tutmuş gibi.dr pazartesi çagırdı.bakalım nedicek.hayırlısı allahtan.canım senin ilk aşılaman mı.nerde yaptırdın hiç etrafında ilk kez aşlıma yaptırıp tutan varmı.inşallah senin ki sıkı sıkı tutunur sana ve biran önce hayırlısıyla kucagına alırsın.:Saruboceq:
okudum seni diger topikten zaten..kismet degilmis tatlim ikinciyi denemeyi düsünüyomusunuz ki???agla istedigin kadar kimsenin seni frenlemesine izin verme agla ki icin bosalsin..ben öyle yapmistim ilk asilamada..ikincide esim aglamicaksin diyo ama tutamam ki bu duygusal bir durum sonucta..
insallah tutunur bu sefer bebisim bana
hissetmek derken ne bilim senin adetin yaklastikca karninda agrilar olmustu..hatirliyomusun bana yazmistin bugün karnima bi agri girdi cok hosuma gitti diye..daha adet bile olmamistin ozaman...belirli belirtiler vardi sende herkeste oluo..bende meme acisindan baska bisey yok oda zaten herzaman yasadigim adet acisi gibi...bilmiyorum yaa bize tüp bebe yolu görünüyo gibime gelio bak görürsün
ne ettin temizlediniz mi evi bari...simdi tam olarak ne zaman tasinma olucak...esyalari toplayip camasirlari kartonladin mi hamim:roflol:
sagol canım.evet dedigin gibi kısmet degilmiş.agladım ama eşim çok kızdı aglamama,canım pazartesi dr görüşücem allah izin verirse 2ci aşılama yı düşünüyoruz.inşallah senin ki tutar.hayırlısıyla alırsın kucagına.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?