Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar slm bugün sevincimi paylaşmak isterdim burda ama malesef bebegim yok adet oldum çok üzgünümÇok üzgünüm çoookkısmet diyelim allah hakkımıza hayırlısını versin

yok tatlim yaa daha 6.gün bugün sadece memelerim aciyo oda herzamanki adet acisi gibi aciyo..ve tam 10 gün kala baslamasi beni endiselendiriyo..10gün önceden baslarsa bende hep adet belirtisi oluo...progesteron kullanigim icin rahim de kasilmalar olmuyo yine ilk asilamadaki gibi hicbiseyde hissetmiyorum.meme uclarinda da agri yok sadece yan kisimlardan acio memislerim....Çok üzgünüm çoook..insallah bol bol duayla bu sefer olur...yoksa kolay kolay toparlanamam ben...

sen cok hizlisin cani tez canli zeliha:dance:herseyi hallettin baksana masallah sana valla..bu bebek size cok ugurlu geldi cok...iki ay önceki zelihadan eser kalmadi..ayy olucakmi acaba elif ne zaman olucak ben artik inanamiyorum diyodun simdi neler yaziosun

sagol canım ama az önce az bişey çok afedersin ama kırmızı geldi ne yapıcagımı şaşırdım.ve çok üzgünüm moralim cok bozuk.bişey sorucam eger gebelik oluşmuşsa tekrar afedersin ama eşle ilişki olursa kanama olurmu.neyapmam lazım.şimdiden sagol canı:Saruboceq:m .

test yapsana canım yaaaaaaaaa.......inşallah tutmuştur

eger adet kanamasi gibi dgilse implantason kanamasi da olabilir bu kanama bence 14 gün gectiyse kanda baktir...bebis varsa tedbirini ona göre alirsin

canım benım sızıde gorcez bekalım sen de neler olcak hayırlısıyla inşaallah...benım sınırlerım bozuk canım sıkılıyor şu taşinma işine destek yok tek benım ailem moralım bozuluyor iş bıtınceye kadar bende ben kalmıycak ruhumu sıkıyorlar....memelerın agrıması ilactanda olabılır onu kafaya takma canım k.i.bdelikafaduldendelikafadulden

eger adet kanamasi gibi dgilse implantason kanamasi da olabilir bu kanama bence 14 gün gectiyse kanda baktir...bebis varsa tedbirini ona göre alirsin

sagol canım bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama senin dedigin gibi adet kanamasına benzemiyor şu anda da bişey yok yani geçti.dr um 3,4gün daha bekle dedi.birde bugün acayip karın agrısı ve sırt agrısı oldu arasıra.ben hastalandıgımda hiç böyle agrı çekmezdim.dedigin gibi kan tahlili yaptırıcam inşallah.inşallah en yakın zaman da bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder allah,ım.çok teşekkür ederim.sagol canım.a.s.

insallah su asilama tutsunda hayirlisiyla..bakalim ne gibi belirtilar olcak paylasirim seninle..moral bozuklugu olmasin diyorum ama sanki buda tutmadi gibime gelio cünkü hicbirsey hissetmiyorum...memislerimde herhalde progesterondan agrio cünkü doktor bu sefer 6 taneye cikardi günde..belki fazla geliodur

bozma moralini tatlim olsun biri yardim etsinde varsin senin ailen olsun...hem daha iyi senin haline en cok senin annen acir tatlim...ne demisler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..el ucuyla yardim edip senin sinirlerini bozacaklarina hic yardim etmesinler..

idrarda hemen belli olmaz ki yani aslinda bazilarinin belli oluyo günü gecer gecmez ama cogunlukta 5 gün adet gectikten sonra idrar ancak belli ediyo hamileligi..insallah hamilesindir..günümde gecti diyosun..git kanda baktir hemen.....sevincini bizimlede paylas.:CüvCüv:

ben şimdı bıle hıssetmıyorum ne hıssetmeyı beklıyom hayatım

sagol canım bugün tamamiyle adet oldum.çok üzgünüm.sabah kalktıgımda olmuşum çok agladım.insan hep beklenti içine giriyo tutmuş gibi.dr pazartesi çagırdı.bakalım nedicek.hayırlısı allahtan.canım senin ilk aşılaman mı.nerde yaptırdın hiç etrafında ilk kez aşlıma yaptırıp tutan varmı.inşallah senin ki sıkı sıkı tutunur sana ve biran önce hayırlısıyla kucagına alırsın.:Saruboceq:

üzüldüm inan canım hayırlısı.sanırım çarşambaya bende yazarım buraya adet oldum diye.rahmim ağrıyo benimde kasılmalar oluyo.adet olacak gibi.ne yapalım canım bebişlerimiz çok hayırlı evlat olacak herhalde çok duayla gelecekler.çok dua istiyolar .
MUCİZELERİMİZ BİZİ BULUN ANNE OLALIMMMMMMMMMMM

ben şimdı bıle hıssetmıyorum ne hıssetmeyı beklıyom hayatım

hissetmek derken ne bilim senin adetin yaklastikca karninda agrilar olmustu..hatirliyomusun bana yazmistin bugün karnima bi agri girdi cok hosuma gitti diye..daha adet bile olmamistin ozaman...belirli belirtiler vardi sende herkeste oluo..bende meme acisindan baska bisey yok oda zaten herzaman yasadigim adet acisi gibi...bilmiyorum yaa bize tüp bebe yolu görünüyo gibime gelio bak görürsün

ne ettin temizlediniz mi evi bari...simdi tam olarak ne zaman tasinma olucak...esyalari toplayip camasirlari kartonladin mi hamim:roflol:

okudum seni diger topikten zaten..kismet degilmis tatlim ikinciyi denemeyi düsünüyomusunuz ki???agla istedigin kadar kimsenin seni frenlemesine izin verme agla ki icin bosalsin..ben öyle yapmistim ilk asilamada..ikincide esim aglamicaksin diyo ama tutamam ki bu duygusal bir durum sonucta..
insallah tutunur bu sefer bebisim bana

sagol canım.evet dedigin gibi kısmet degilmiş.agladım ama eşim çok kızdı aglamama,canım pazartesi dr görüşücem allah izin verirse 2ci aşılama yı düşünüyoruz.inşallah senin ki tutar.hayırlısıyla alırsın kucagına.:CüvCüv:

canım benım dun konuştuklarımızı sakın yanlış anlama benı bılıyorsun benım olmasaydı bende tup bebek yapacaktık bılıyorsun ..onların cahıllıgı ...evet hatırladım pır pır olmuştu kasıgım hayırlısı bıtanem ama soyluyememıştım bıle pisıkolosık dıye inşaallah sende farklı bırşey hıssedersın boş ver agrımasın agrısız olsun hamılelıgın hak ettın sen ............bugun mutfagı topladık delı gıbı almışim koymuşum gercı evlendıkten sonra almadım ceyızde vardı cok fazla salon vıtrınını bıbloları topladık.ben bol bol camaşir yıkıyorum cok utu cıktı ama ne yapım olcak camaşira sıra gelmedı..evın bırz eksıklerı vardı salıya bıter dedı mutayıtsalıdan sonra temızlık yapılacak..annemde kızdı serkana annelerle goruşmeyelım dedı kavga sırasında bende anneme soyledım benı annesıyle aynı kefeye koyuyor dıyeben yapmam dıyor temızlık karışmam onun işine gonlunu alcam artık bıraz serttırkendılerı boyle hala icım acıyor gecmedıdelikafadulden

bakalim hak ettik mi etmedik mi pazar günü belli olcak zaten...bence yine tutmadi gibi hissediyorum simdiden kendimi buna hazirlamaya calisiyorum...önceden eger tutmazsa hemen ücüncüyü deneriz diyodum ama simdi bekleyip 25 yasima girince tüp yaptiririz diye düsünüyorum..hayirlisi bakalim ALLAH ne yazdiysa o olmustur mutlaka..senin zeki kaynanan tüp bebegi ne saniyodu acaba serkandan degilde baskasindan mi sperm aldiniz diye düsündü de böyle tepki verdi anlamadim ki...millet sevinir torunum olcak diye buda araya fitne sokuyo..takma güzelim sen annene dört elle yapis seni en iyi anlayan o olur..

ev isinde de baya yol aldin hadi bakalim yorma kendini fazla ütüler nasil olsa yapilir..tez canliligi bir köseye birak sagligini ve bebegini düsün

insallah hakinizda hayirlisi olur..ikincide yüzünüz güler....rabbim en kisa zamanda nasip etsin bebislerimizi....

arkadaşlar merhaba bugün aşılamam oldu ama malesef çok ağrılı oldu ve kanama oldu kanama olmaması daha iyi ama benim oldu bir kere sizce sonuç olumsuz mu olur şimdi hala ağrım var benim gibi aşılamadan sonra kanaması olan var mı

bugun tamamıyle adet oldum gorunce gozlerım fırladı bılgısayarın içine gırecektı az kalsın allah korusun inşallah senden öyle yazı almıycam allah herkeze versın isteyenbaşka arkadaş yazmış yıne unutsuzluga kapılmışsın ya bışey hıssetcen dıye bırşey yok inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…