Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elifcim valla ben de takip ediyorum yazılıraını da yarını merakla beklicem ve dua edicem...allah yardımcın olsun...ben de gelecek hafta sonu olurum heralde aşılamamı

canim beni takip etme bosuna sende karamsarliga düsersin benim yüzümden...test yaptimicam ben ilk asilamada agzim yandi bunda adetimi beklemeyi düsünüyorum...yarin kirmizi kart görmezsen pazar günü görürüm herhaldedelikafadulden..
senin hakkinda da hayirlisi olsun..bu ilk mi olcak

evet ilk olacak canım..benimki...........hayırlısu o zaman

canım benım aımmazdı başim ama hamıle kaldıgımda agrıdı.inşallh tuttu bebış var karnıda.bız budun yaşinıyoz internet gıdıyor goruşemeyız belkı bugun annemlerde kalırız sen yaz bena ben fırsat bukdukca bakarım heber vermeyıde unutma işimın arasın dahı senı duşunuyorm allah emanet ol k.i.b öp

canim sana yeni evinde mutluluklar diliyorum..insallah hersey gönlünce olur...bundan sonrada bi bebisin daha olur,,,evin bebekle dolsun insallah

ben dün neler cektim bi bilsen bas agrisi , mide bulantisi, üsüme hasta falan degildim ama..cok kötü mide bulantisindan yataktan kalkamadim aksama kdar yattim..fatih zavallim internette arastirmis hamilelik belirtileriyle tutuyo diyo bana...mirmirmirmir..bende adet belirtileride ayni oluo askim dedim üzüldü...bugün 3.gün hala basim agrio..mide bulantim yok bugün Allah a sükür....karnimda bebek mi var yoksa kan mi yarin belli olucak zaten...insallah hayirlisi neyse onu versin rabbim.....
kendine dikkta et is güc yapma..hadi öptüm senia.s.

canım benım cok gecmış lsun inşallah hamılelık belırtısıdır yaşadıkların.ben annemlerdeyım şimdı geldım...cok yoruldum allaha şukur bebek saglam yerde galıba okadar işyaptım kı anlatamam ama bırşey olmadı cok şukur cok yorgunum bırazda belım agrıyorhayırlı haberlerını beklıyorum

slm arkadaşlar benim durumum biraz farklı 4 yıllık evliyim sebepsiz(unexplained)infertilite..Geçen yıl ve 3 ay önce olmak üzere 2 kez aşılama denedik ama iğne kullanmadım klomen verdi doktorum sonuç negatif 3. aşılamaya gerek görmedi doktorum bu ay tüpbebeğe başladık iğne de kullanıcakmışım yarın başlıyo iğneler..

Aşılama şansı artırıyormuş ama bende omadı sebepsiz olduğu içindir belki sizde işe yarayabilir.Ama ganol-f'le hamile kalan çok kişi duydum İnşallah emeklerimiz boşa gitmez sevgiyle umutla kalın...

hamilelik belirtisi degil canim malesef bu sabah adetim sinyal gönderdi..akintim koyu kahve rengi oldu...kanama da baslar birkac saate..kismet degilmis napalim..tutmadigina inandirmistim zaten kendimi...bu defteride böylece kapatmis olduk...:çok üzgünüm:

canım ya bu kadar karamsar olma inşallah tutmuştur ne bilim bazı arkadaşlar gebe kalındıgında da bu tür akıntının oldugunu yazmışlardı inşallah senin ki de öyledir.hakkında hayırlısı olsun olmasa da kafana takma üzülme biliyosun ki üzüntü bizim düşmanımız.inşallah bizede rabbim nasip eder.:CüvCüv: kiba.s

bence hemen karar vermeyin eğer kanda bakılmadıysa mutlaka baktırın çünkü aşılamada kulllandığınız iğne ve ilaçlar gebelik olsa bile adet kanaması yapabiliyor ve ayrıca düşük tehditlerinde kanama belirtileri olabiliyor .ümitlendirmek istemem ama kesin sonucu görmediyseniz kan testinde hemen cokacimcoooksüprizzzzzsüprizzzzzüzülmeyin .

kan testinde de negatif cikti artik hic umut yok..hernekadar adetim hala düzgün gelmesede bebekte yok

kan testinde de negatif cikti artik hic umut yok..hernekadar adetim hala düzgün gelmesede bebekte yok

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DEMEKKİ BU BEBİŞLER BİRAZ DAHA UGRAŞTIRICAKLAR BİZİ NAZLI OLUCAKLAR GALİBA SAKIN ÜZÜLME CANIM MORALİNİ BOZMA.BUNDAN SONRA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN BENDE İKİNCİ AŞILAMAMI YAPTIRICAM İNŞALLAH AMA BU AY DEGİL ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDI RAPORLA UGRAŞIYORUM DAHA.KENDİNE ÇOK İYİ BAK.RABBİM BİZEDE BİR GÜN NASİP EDER.:CüvCüv:

arkadaşlar 4 gündür yoktum çünkü ;cumartesi günü aşılamam yapıldı tek yumurtam büyüdü17mm eşimin 80 milyon spermi çıktı bu arada onun spermlerinde problem vardı 40 milyondu keçiboynuu kürü ile ikiye katladık bilginiz olsun neyse aşılamadan sonra eve geldim uyudum kalktımki bağdemciklerim felaket iltihaplanmış çok şaşırdım çünkü çok sağlıklıydım hasta olacaağıma dair bir belirti yoktu o gün bitkilerle geçirmeye çalıştım ama nafile pazar günü acile gittim bağdemciklerimi görenler şaşırdı pelisilin iğne ve parol verdiler acayip ateşlendim bugün gözümü açabildim bu arada eğer hamile kalmişsam çok endişeliyim zararı olurmu diye halen konuşamıyorum bağazım şiş ama ateşim yok . acaba aşıla böyle bişey yapmış olabilirmi vucut mikrop diye algılayıp tepki vermiş olabilirmi ilk aşılamam sizinde başınıza böylebişey geldimi dediğim gibi hasta olmama imkan yoktu çok sağlıklıydım bukadar iltihap nerden çıktı umarım hamile diğilimdir okadar pelesilin kullandım gerçi hamileler kullanabilir diyo ama eğer hamileysem çocuk doğana kadar vicdan azabı çekerim bişey olduysa diye ikinci aşılamadada olacak diye korkuyorum dediğim gibi sizinde başınıza böylebişey geldiyse bilgi verin lütfen

canım korkman ıcın bır sebep yok emin ol
tıpta ya hep ya hiç kuralı var
adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. gebelik devam ederse (gecikme olmadan) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir.

sağol canım içim rahatladı valla inşallah tutmuştur ama eskisi gibiyim sanki hiç aşılama olmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum acaba normalmi bugün4. günüm

sağol canım içim rahatladı valla inşallah tutmuştur ama eskisi gibiyim sanki hiç aşılama olmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum acaba normalmi bugün4. günüm
canım
ben aşılamayı yaptıralı 12 gün oldu perşembe test yaptırıcam ama inan bende de tık yok. hatta eşime söyledim benimki tutmadı galiba...eşimde bana dedi ki hamile olup da hissedenler o kadar az ki. eşim doktor ama inan benim kaprislerim yüzünden adam resmen tıbbi bilgilerinden de şüphe duyar oldu:))) belirtilerin olması için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi lazım. sanki bana öyle geliyor ki eşim hamile olmadığımı biryerden anlıyor ve ben üzülmemen için söylemyor.artık paranoyak olduk

özlemcim normal olan bence hiçbirşey hissetmememiz emin ol. oku bak hamileymiş gibi tüm belirtileri yaşayan ve hayal kırıklığına uğrayan bir çok arkadaşımız var öyle değil mi? Allah tez zamanda bizlere gerçek belirtileri yaşamayı nasip etsin.
üzme sakın kendini bekle sabırla

ARKADAŞLAR size birşey sorucam bu keçi boynuzunu kulanıpta iyi sonuç alan varmı lütfen bana bu konuda yardım edin arkadaşlar artık bunu deniycegiz bakalım aşılama falan yaptırdık olmadı bide butür deneyelim dedik neolur nasıl kulandız nekadar süreyle kulandınız yardımınızı beliyorum canım arkadaşlarım demiş benim halimi benimgibi olan anlar

bitanem birşey olmaz aklına getirme öyle şeyler hem sen stresten uzak durman gerek gecen ay bende aşılamaoldum ama tutmadı işallah seninki tutar canımsın neolur şu keçi boynuzunu nasıl yaptınız banada anlatsana bizde daha buay yapacaktık daha içine birşey falan katmıyorsun deyilmi sadece keçiboynuzunu kaynatıyormusun faydasını kaç ay sonra gördün nekadar zamandır kullandınız neolur cevap bekliyorum yazmayı unutma bak dualarım senin için rabbim hayırlısını versin kaç yılık evlisin ben 5 yılık evliyimeşim tedavi görüyorsana işallah gibi tatlı bebekler verir

bende bu hafta aşılama yaptıracam inşallah dua din bayanlar aşılama yaptırıpda ilk seferde tutan arkadaşlar varmı aramızda benim pek ümidim yok doktorlarda zaten aşılmada % 15 sans veriyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…