- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
elifcim valla ben de takip ediyorum yazılıraını da yarını merakla beklicem ve dua edicem...allah yardımcın olsun...ben de gelecek hafta sonu olurum heralde aşılamamı
yarin test günüm biliosun ama yaptirmayi düsünmüyorum..zaten yüzümde iki tane sivilce cikti bile basimda agriyo dünden beri artik tutmadigina emin olmaya basladim diyebilirim....günler geti sona gelindi ama ben o kötü sonla karislasacagimi bildigim icin telas yapmiyorum simdilik...
bir süre internetsiz kalicaksin demi tasininca,,,ben sana yazarim yinede konustugumuz gibi eger bir güzellik olursa insallah
canim sana yeni evinde mutluluklar diliyorum..insallah hersey gönlünce olur...bundan sonrada bi bebisin daha olur,,,evin bebekle dolsun insallah
ben dün neler cektim bi bilsen bas agrisi , mide bulantisi, üsüme hasta falan degildim ama..cok kötü mide bulantisindan yataktan kalkamadim aksama kdar yattim..fatih zavallim internette arastirmis hamilelik belirtileriyle tutuyo diyo bana...mirmirmirmir..bende adet belirtileride ayni oluo askim dedim üzüldü...bugün 3.gün hala basim agrio..mide bulantim yok bugün Allah a sükür....karnimda bebek mi var yoksa kan mi yarin belli olucak zaten...insallah hayirlisi neyse onu versin rabbim.....
kendine dikkta et is güc yapma..hadi öptüm senia.s.
aşılama yaptıran bütün arkadaşlar hepinize slm.a.s.aşılamadan sonuç almış olsanız da,sonuç alamamış olsanız da lütfen bütün tecrübelerinizi,yaşadığınız fiziksel değişiklikleri anlatın ki biz yeniler faydalanalım.benim tahlilime daha 5 gün var ama artk dayanamıyorum.içime sıkıntı basıyo.belki sizin yazdıklarınızdan ben ve benim gibiler bişiler okurlar da rahatlarlar.şimdiden teşekkürler cvbınız için:enbuyukkk:
canım benım cok gecmış lsun inşallah hamılelık belırtısıdır yaşadıkların.ben annemlerdeyım şimdı geldım...cok yoruldum allaha şukur bebek saglam yerde galıba okadar işyaptım kı anlatamam ama bırşey olmadı cok şukur cok yorgunum bırazda belım agrıyorhayırlı haberlerını beklıyorum
hamilelik belirtisi degil canim malesef bu sabah adetim sinyal gönderdi..akintim koyu kahve rengi oldu...kanama da baslar birkac saate..kismet degilmis napalim..tutmadigina inandirmistim zaten kendimi...bu defteride böylece kapatmis olduk...:çok üzgünüm:
hamilelik belirtisi degil canim malesef bu sabah adetim sinyal gönderdi..akintim koyu kahve rengi oldu...kanama da baslar birkac saate..kismet degilmis napalim..tutmadigina inandirmistim zaten kendimi...bu defteride böylece kapatmis olduk...:çok üzgünüm:
kan testinde de negatif cikti artik hic umut yok..hernekadar adetim hala düzgün gelmesede bebekte yok
mrb. arkadaşlar benle derleşecek yokmu
canım korkman ıcın bır sebep yok emin olarkadaşlar 4 gündür yoktum çünkü ;cumartesi günü aşılamam yapıldı tek yumurtam büyüdü17mm eşimin 80 milyon spermi çıktı bu arada onun spermlerinde problem vardı 40 milyondu keçiboynuu kürü ile ikiye katladık bilginiz olsun neyse aşılamadan sonra eve geldim uyudum kalktımki bağdemciklerim felaket iltihaplanmış çok şaşırdım çünkü çok sağlıklıydım hasta olacaağıma dair bir belirti yoktu o gün bitkilerle geçirmeye çalıştım ama nafile pazar günü acile gittim bağdemciklerimi görenler şaşırdı pelisilin iğne ve parol verdiler acayip ateşlendim bugün gözümü açabildim bu arada eğer hamile kalmişsam çok endişeliyim zararı olurmu diye halen konuşamıyorum bağazım şiş ama ateşim yok . acaba aşıla böyle bişey yapmış olabilirmi vucut mikrop diye algılayıp tepki vermiş olabilirmi ilk aşılamam sizinde başınıza böylebişey geldimi dediğim gibi hasta olmama imkan yoktu çok sağlıklıydım bukadar iltihap nerden çıktı umarım hamile diğilimdir okadar pelesilin kullandım gerçi hamileler kullanabilir diyo ama eğer hamileysem çocuk doğana kadar vicdan azabı çekerim bişey olduysa diye ikinci aşılamadada olacak diye korkuyorum dediğim gibi sizinde başınıza böylebişey geldiyse bilgi verin lütfen
canım korkman ıcın bır sebep yok emin ol
tıpta ya hep ya hiç kuralı var
adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. gebelik devam ederse (gecikme olmadan) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir.
canımsağol canım içim rahatladı valla inşallah tutmuştur ama eskisi gibiyim sanki hiç aşılama olmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum acaba normalmi bugün4. günüm
arkadaşlar 4 gündür yoktum çünkü ;cumartesi günü aşılamam yapıldı tek yumurtam büyüdü17mm eşimin 80 milyon spermi çıktı bu arada onun spermlerinde problem vardı 40 milyondu keçiboynuu kürü ile ikiye katladık bilginiz olsun neyse aşılamadan sonra eve geldim uyudum kalktımki bağdemciklerim felaket iltihaplanmış çok şaşırdım çünkü çok sağlıklıydım hasta olacaağıma dair bir belirti yoktu o gün bitkilerle geçirmeye çalıştım ama nafile pazar günü acile gittim bağdemciklerimi görenler şaşırdı pelisilin iğne ve parol verdiler acayip ateşlendim bugün gözümü açabildim bu arada eğer hamile kalmişsam çok endişeliyim zararı olurmu diye halen konuşamıyorum bağazım şiş ama ateşim yok . acaba aşıla böyle bişey yapmış olabilirmi vucut mikrop diye algılayıp tepki vermiş olabilirmi ilk aşılamam sizinde başınıza böylebişey geldimi dediğim gibi hasta olmama imkan yoktu çok sağlıklıydım bukadar iltihap nerden çıktı umarım hamile diğilimdir okadar pelesilin kullandım gerçi hamileler kullanabilir diyo ama eğer hamileysem çocuk doğana kadar vicdan azabı çekerim bişey olduysa diye ikinci aşılamadada olacak diye korkuyorum dediğim gibi sizinde başınıza böylebişey geldiyse bilgi verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?