merhaba ben 24 eylülde aşılama yaptırdım sabırsızlanıyorum ve umudumu kabediyorum ilk aşılamam olacak kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım var çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra halada ağrıyor sabahları 1-2 damla kahverengi akıntım var sizlerdede butür şeyler oldumu
merhaba ben 24 eylülde aşılama yaptırdım sabırsızlanıyorum ve umudumu kabediyorum ilk aşılamam olacak kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım var çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra halada ağrıyor sabahları 1-2 damla kahverengi akıntım var sizlerdede butür şeyler oldumu
merhaba arkadaşlar ben de bu ay aşılamaya geçtim...5 gün 2*1 klomen kullandırdı drum 10. günü kontrole çağırdı...ptesi ya da salı günü büyük ihtimalle aşılama yapılacak...rabbim bu yolda uğraşan herkesin dileğini gerçekleştirip dualarını kabul eder inşallah...
Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPİ yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?