Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılama yaptırdım dün 12. günde test yaptırdım yok çıktı bugünde adetlendim 3.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama allah verdi aşılama çok basit bi işlem 5 dk sürmüyo aşılama olduktan sonra dr. seni bi 20 dk ayaklarını uzatıp yatırıyo o gün hiç bir aktivite vermiyo dinlen diyo sonra normal hayatına dönebiliyosun ama hep yatmak ve iş yapmaktan kaçınmak daha iyi tabiki benim eşimdede problem olduğu için biraz zor olcak benimde sağ tüpüm kapalı doktorum olur diyo ama herşeyin hayırlısı biraz kendinizi rahat bırakın bi şeyi ne kadar çok istersen o senden o kadar çok uzaklaşır düşünmemeye çalışın insanın elinde değil biliyorum ama rahat olun stres yapmayın nasıl olsa bizim elimizde olan bişey değil bol bol dua edim allaha sığın ona yalvarın

Merhaba kızlar ilk aşılamam olmadı malesef kanamam oldu ama adet kanamama daha vardı .hayırlısı artık önümüzdeki aya tekrar aşılama olacak allah herkesin gönlüne göre versin.

benimde ilk asilamam tutmadi ama bi sonraki aya degil de ondan sonraki aya atti neden acebe...hem benim asilamami yapar yapmaz bana giyinebilirsin dedi cogu arkadaslar yarim saat yatiriyo diyo doktorlari,ama bana neden böyle yaptiki...offffffffffffff,Allah im boll sabir cok zorrrrr...ben ikinci asilama yaptirmadan tüp bebege gecmek istyorum böyle oluypmu kizlar bilen VAR MI? varsa yazin lütfennnn....

merhaba ben 24 eylülde aşılama yaptırdım sabırsızlanıyorum ve umudumu kabediyorum ilk aşılamam olacak kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım var çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra halada ağrıyor sabahları 1-2 damla kahverengi akıntım var sizlerdede butür şeyler oldumu

merhaba insallah hakkinda hayirlisi olur.herkesin belirtileri farkli oluyor.bence umutsuzluga kapilmaktansa bu sorunu dr nla paylasirsan daha net cevap alabilirsin arkadasim.sendeki belirtiler baskasinda olmayabilir.bosuna psikolojini bozabilirsin.moralini yuksek tut

bende asilama yaptirdim ama tutmadi canim ikincisini bekliyorum ama,bu insallah cocugunun tutunma cabalari olabilirde ,umutsuz olma.bazen cocuk yerlesirken bu belirtilerde yasanabiliyo bu sekilde hamile kalanda cok okudum insallah sendebunlardan olursun:)

slm alk arkadaşlar bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum
banada trabzondan yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum ben ktüde yaptrmayı düşünüyorum ne dersiniz orda yaptıran kimse varmı heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :uhm:

Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPı yaptıran var mı?

ben de 4 aşılama yaptırdım.PCO hastasıyım .aslında normal yoldan bir çocuğum var ama kaç yıldır bekledim ikinci olmadı.artık bana tüp bebek diyorlar.aşılama konusunda ihtimal çok düşük.özellikle yaş problemi olanlar aşılama ile vakit kaybetmesin

bende de aynı problem var ama doktorum hep düşük dozla başladı.her defasında yumurta oluştu ama hamile kalamadım yani 4 aşılama elde var 0 pko da yüksek dozla asla başlanmaz bence doktorunu yeniden bi gözden geçir.

merhaba arkadaşlar..allahın izniyle bugün bizde aşılama için ilaçlarımıza başladık..ilk iğnemi yaptımm..inşallah herkesin dilediği olsun..:dance::teytey:

allah cabalarının karsılıgını verır inşaallah...ama 24 eylulde yapıldıysa aşılaman kan tahlili yaptırsan sonuç alabilirsin.soylediğin belirtiler gebelik belirtisi de olabılır.hakkında hayırlısı olsun...

selam kızlar size birşey sormak istiyorum.ben çarşamba sabahı 8:30 da pregnly 5000 iğnesini yaptırdım.saat 10 da ayaklarımda bir kaşıntı oldu aldırmadım .perşembe sabah bir baktım heryerim kıpkırmızı.kaşımtıdan ölcem.hala geçmedi kabardı.sizdede alerji yapan oldumu.ne ilaç verdilerse hala geçmedi

merhabalar
ben siteye yeni üye oldum.siteyi görünce kendimin yalnız olmadığını hissettim.bende 10 ekimde aşıma yaptırdım ve dün 7.günde progesteron baktırdım 32 olarak geldi ancak dayanamadım ve bhcg de baktırdım ve sonuç 35,7 olarak geldi ancak doktorum bunun aşılama öncesi kullanılan ilaçlara bağlı olduğunu söylediğinde çok üzüldüm çünkü ben sonucu görünce bebiş geliyor diye düşünmüştüm acaba bugünlerde başaca baktıran ve sonucu gebelikle biten arkadaşlar varmı? haber verirseniz sevinirim hayırlısı inş.......

merhaba arkadaşlar ben de bu ay aşılamaya geçtim...5 gün 2*1 klomen kullandırdı drum 10. günü kontrole çağırdı...ptesi ya da salı günü büyük ihtimalle aşılama yapılacak...rabbim bu yolda uğraşan herkesin dileğini gerçekleştirip dualarını kabul eder inşallah...

allah yardımcın olsun, hayırlısını versin.tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPİ yaptıran var mı?

canım bende ve eşimde herşey normal rahim filmi çektirdim(normal çıktı) sonrasında aşılamam oldu tutmadı doktorum laparoskopi yapalım dedi.ancak ben 1 yıl düşündüm :) ve laporoskopi yaptırmamaya karar verdim yarın 2. aşılamam için doktora gideceğiz hangi ilacı verecek bilmiyorum aşılamadan sonra tüp bebek denicez.açıkçası 3 prof.dok. danıştım 1 i kesin yapılsın dedi biri bana bıraktı biri gerek yok dedi:) ben bu doktorlarıda anlamıyorum..hakkında hayırlısı olsun...

slm arkadaşlar dün 10. günümdü ve dr kontrolüne gittim usg ile baktılar solda 4 sağda 3 tane follikül gelişmiş soldaki en büyük folikül 25 mm çapındaymış ve yanında 18 mm olan başka bir tane daha ve değişik büyüklüklerde (6,8,9,10 mm) folliküller varmış...ancak drum 22ye kadar normal kabul ediliyor seninki fazla uyarılmış ve 25 mm olmuş dedi...bu ay aşılama yapmayalım siz normal çalışmalara devam edin dedi...çatlatma iğnesi de yapılmadı...bu ay aşılama olacak diye çok heyecanlıydım ancak bunda da vardır bir hayır diyorum rabbimin takdirine bırakıyorum....allahım hepimizin de hakkında hayırlısını versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…