bende 2 gun önce asılama yaptırdım ilk kez beklıyorum şimdi ama içimde tutmadıgı hissi var yaa ilk denemeden tutan varmı veya tutma oranı nedir bilginiz varmı
aşılamada sonra çok ağrım oldu hala devam ediyo dü gece ağrı uykumdan uyandırdı çok şiddetliydi böyle ola varmı arkadaşlar
aşılama yaptırıp hamile kalamayan arkadaşlar birşey sormak istiyorum aşılama yapıldıktan sonraki ilk adetinizin miktarı nasıldı?
evet canım benim o ilk gün çok ağrım oldu aynen gece uyandım bu birkaç gün devam etti doktora sordum olabilir ağrı normal dedi o kadar yumurtan oluştu dedi benim 5 yumoşum vardı senin kaç tane?
benim 1 tane oluştu oda ohss yaptı bugün acile kaldırıldım bekliyorum işte
canım ohss olunca tutma olasılığı fazla oluyormuş doktorum söylemişti inşallah tutmuştur..
canım ohss olunca tutma olasılığı fazla oluyormuş doktorum söylemişti inşallah tutmuştur..
biliyorum dr dün söyledi hayırlısı rabbim bana ve isteyen herkese versin istemeyenlere vermesin
kızlar bu söylediğiniz doğru mu gerçekten?? benim de bu ay OHSS oldu ve adet tarihim 4 kasımdı henüz gelen yok acaba olabilirmi ki? ama hiç zannetmiyorum ne belirti ne de herhangibir his var içimde...
arkadaşlar ya ohhs nedir?ben ilk kez duydum
kızlar bu söylediğiniz doğru mu gerçekten?? benim de bu ay OHSS oldu ve adet tarihim 4 kasımdı henüz gelen yok acaba olabilirmi ki? ama hiç zannetmiyorum ne belirti ne de herhangibir his var içimde...
bak bizim gibilerde pek fazla belirti olmuyo kime sorsam öyle buda bi imtihan rabbim versinde ben 9 ay belirti çekmemeye razıyım deermişim:) neyse dediğim gibi belirti olmuyo bizim gibilerde
bende bugün aşılama için ilaç kullanmaya başladım.pcosum aynı zamanda.aşılama tam olarak ilaç kullandıktan kaç gün sonra oluyor?
bende bugün aşılama için ilaç kullanmaya başladım.pcosum aynı zamanda.aşılama tam olarak ilaç kullandıktan kaç gün sonra oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?