Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 2 gun önce asılama yaptırdım ilk kez beklıyorum şimdi ama içimde tutmadıgı hissi var yaa ilk denemeden tutan varmı veya tutma oranı nedir bilginiz varmı

senin için hayırlısı olsun canım.ben 2 kez yaptırdım 2 sinde de tutmadı.tamamen şans işi o anda doğru spermin yumurtaya girmesi ve sonradan tutması.bende doktorum a sormuştum.aşılamayla tutmayıp 1 ay dinlenme zamanında kendiliğinden olan bile varmış.senin için hayırlıysa olur.negatif düşünme.stres yapma sakın.ben de bu ay dinlenmedeyim.bu ay normal olarak hamile kalmak için çabalıycam.

kızlar çok teşekkürler benim 1.aşılamamdan sonra çok aşırı kanamam oldu parça parça doktora da gitmedim psikolojim kötüydü 1 yıl sonra gittim doktora herşey normaldi gittiğimde şimdi aklıma takıldı acaba hamile kaldımda bişeyler mi oldu o aşılamada diye..

aşılamada sonra çok ağrım oldu hala devam ediyo dü gece ağrı uykumdan uyandırdı çok şiddetliydi böyle ola varmı arkadaşlar

evet canım benim o ilk gün çok ağrım oldu aynen gece uyandım bu birkaç gün devam etti doktora sordum olabilir ağrı normal dedi o kadar yumurtan oluştu dedi benim 5 yumoşum vardı senin kaç tane?

birnurcumm herkese asılama öncesi sıkışması sölenıyokii yumurtalar ultrasonda daha net çıksın diyee..bnde 1 hafda önce yptırdım 1 hafdam kldı beklıyorumm

aşılama yaptırıp hamile kalamayan arkadaşlar birşey sormak istiyorum aşılama yapıldıktan sonraki ilk adetinizin miktarı nasıldı?

ben iki kere aşılama yaptırdım.. ama olmadı.. normalde az adet gören bir yapım vardı. ama biraz yani farkettirecek kadar arttı aşılamadan sonra..artık tüp bebek için görüşmeye gideceğim haftaya..doktora karar vermek,randevu alabilmek,insanın kendisi hazırlaması gerçekten hepsi çok zor.. umarım aşılamada sonuç alırsınız arkadaşlar.. Hepimizin istekleri yerine gelsin inşallah..a.s

canım ohss olunca tutma olasılığı fazla oluyormuş doktorum söylemişti inşallah tutmuştur..

biliyorum dr dün söyledi hayırlısı rabbim bana ve isteyen herkese versin istemeyenlere vermesin

kızlar bu söylediğiniz doğru mu gerçekten?? benim de bu ay OHSS oldu ve adet tarihim 4 kasımdı henüz gelen yok acaba olabilirmi ki? ama hiç zannetmiyorum ne belirti ne de herhangibir his var içimde...

kızlar bu söylediğiniz doğru mu gerçekten?? benim de bu ay OHSS oldu ve adet tarihim 4 kasımdı henüz gelen yok acaba olabilirmi ki? ama hiç zannetmiyorum ne belirti ne de herhangibir his var içimde...

doktorum söyledi canım inşallah hamilesindir kandan test yaptırsana herkeste belirti olmayabilir..

bak bizim gibilerde pek fazla belirti olmuyo kime sorsam öyle buda bi imtihan rabbim versinde ben 9 ay belirti çekmemeye razıyım deermişim:) neyse dediğim gibi belirti olmuyo bizim gibilerde

bak bizim gibilerde pek fazla belirti olmuyo kime sorsam öyle buda bi imtihan rabbim versinde ben 9 ay belirti çekmemeye razıyım deermişim:) neyse dediğim gibi belirti olmuyo bizim gibilerde

canım yaa sanırım olmadı biraz önce kahve-pembe arası bi akıntı geldi sanırım adet oluyorum...böyle gelince arkasından kanama başlıyor zaten bu ay aşılamayı atlamıştık ohss den dolayı...şimdi bu sefer yapıcaz ilacın dozunu azaltarak ilk denememiz olacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

bende bugün aşılama için ilaç kullanmaya başladım.pcosum aynı zamanda.aşılama tam olarak ilaç kullandıktan kaç gün sonra oluyor?

bende bugün aşılama için ilaç kullanmaya başladım.pcosum aynı zamanda.aşılama tam olarak ilaç kullandıktan kaç gün sonra oluyor?

valla o herkeste farklı oluyo yumurtanın gelişmesiyle alakalı ben başladıktan 17 gün sonra oldu yani benim baya bi geç oldu ama sanırım genelde 11-12 günde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…