Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi çok gelişmiş yumurtan olunca çoğul gebelik riski artıyor. tabi çoğul gebeliğinde riskleri var düşük erken doğum gelişim geriliği vs. o yüzden dr lar max ikiz gebelik istiyorlar aslında onu bile istemiyorlar. allah korusun tabi sen aklına kötü şeyler getirme hayırlısı olsun sen iğneli tedavmi gördün

canım ben iğneli tedavi gördüm 2 tane 19 mm 2 tanede 17 mm yumurtam olmuştu benimkide çoktu doktorum iptal edebiliriz falan dedi başlarda sonra bişey demedi. önceleri yumurtalar çok ve iyi gelişmiş isterseniz tüp bebeğe geçeriz dedi sonra aşılamada karar kıldı

evet yumurta rezervim fazlaymış aslında adetin 2. veye 3. günü başlanacak en fazla 3 yumurta yapılacaktı ama kist çıkınca tüm planlar suya düştü yazdığım gibi kist alındı ve 7. gün dra gittiğimde 7 yumrta vardı dr aslında bu ay boşver dedi ama ben istemedim ve o akşam glofene başladık bu gün 4.yü vurdum sonkez sabah gittiğimde 5 tanesi çok iyi geliştiği söylendi bu riski kabul ettim bakalım hayırlısı yarın sabah çatlatma iğnesi çarşambada aşılama.

canım ya bize en fazla 3 yumurta için çok düşük dozda ilaç verecekti ama olmadı geç kalınınca kendiliğinden 7 tane olmuş.bizede tüp dedi yumurta sayısı çok olur demişti ama biz eşimle istemedik.

umurım bizde anne oluruz.bakalım hayırlısı! kist genel anestezi altında alındı, kürtaj gibi. evet ilk denememiz sizin?

bizim 2. fakat ilki çok amatörce yapılmıştı ne iğne ne hap ne çatlatma iğnesi tamamen bilinçsizlikten araştırmadan yaptırdık özel muayenehanede. ama şimdi tüp bebek merkzinde yaptırıyoruz daha bilinçliyiz aslında ilk aşılamımızda diyebiliriz

ya hiç bir sorun bulamadılar rahim flmi falanda çektirdim eşimin sperm kaliteside normalin üstünde çıktı sanırım sebepsiz. 3 yıldır uğraşıyoruz ama yok bizde artık daha fazla beklemeyelim ve başlayalım dedik bakalım. siz ne zamandır? sebebi bellimi?

ya bu hamile kalanlar nasıl kalıyor kist yok , hormonlar normal ,yumurta büyümüş, çatlamış , rahim kalınlığı normal, spermler hareketli ve çok uygun zaman vs. ya benim için bu koşulların hepsinin aynı anda sağlanması mucize gibi geliyor artık

bende çözemedimki çok düşündüm ama çatır çatır kalıyorlar bizde ne var anlamıyorum...sanırım zamanı var yada bu bizim sınavımız.

canım bizimki biraz uzun kısaca anlatmaya çalşayı. ilk doktorumuz bana çikolata kisti var dedi ben daha sonra başka bi doktora gittim kist falan yok dedi sperm tahlili istedi eşimin sperm tahlilleri düşük çıktı daha sonra bende herşey yolunda olduğu için klomen hap verdi 5 tane içtikten sonra çatlatma iğnesine gerek duymadan aşılama yaptı ama olmadı. daha sonra baya bi ara verdik doktor değiştirdik şu anki tüp bebek merk. gidiyorum ordada bütün tahlilleri tekrarladık belli bişey çıkmadı eşimin sperm sonuçlarıda iyi çıktı bende kist oluşmuş 1 ay doğum kont.hapı kullandım kist kayboldu daha sonra doktorum yumurta kabuğunun kalın olabileceğini söyledi aşılama için başladık iğnelerin son günü aşırı kanamam oldu aşılamada iptal oldu tabi. rahim duvarım çok kalınlaşmış ve doktorum kürtak olmam gerektiğini söyledi oldum. rahim duvarım kazındı gibi bişey 1 ay sonra tekrar aşılama için tedaviye başladık ve 13 kasımda aşılama oldu çok uzun yazdım ya

ya sorma bide ben iğneden bile çok korkarım bu güne kadar bir tane dikişim yada ameliyathanenin yanındanbile geçmemişim kürtaj genel anesteziyle oldu öncesinde saatlerce ağlaya ağlaya gittim ameliyathaneye allahım işkenceydi .

canım adet tarihim 26-27 ama ben daha önce olcam gibi hissediyorum. doktorum 28 kasımda adet olsanda olmasanda tahlil yaptır dedi

rahim filmi çektirdim ilk aşılamayı yapan doktor çektirmemişti ben talep ettim ok dedi oda ayrı bi serüven öncesinde ağlama krizleri falan ama korktuğum gibi olmadı

hayırlısı canım umarım hamilesindir ümitsiz olma Allah büyük verir elbette bizede ve belkide sana verdide inşallah yazarsın HAMıLEYıM diye bekliycem...

insan neden korkarsa o bulurmuş insan oğlunu bende korkardım ama yok işte bebek için annelik için katlanıyoruz.boşa çıkmaz umarım çabalarımız...ne zamandır uğraşıyosunuz?

saol canım inş bakalım bayramı ikiye katlarız inş. biraz zor ama. sen çarşamba yaptıracaktın dimi sakın korkama hiç ağrı olmuyo sıkma kendini umarım iyi olur hislerim kuvetlidir seninki olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…