kızlar birşey soracam bugün aşılamamın 15.günü diğer aşılamalarımda 15.gün adet tarihime denk geliyordu bu sefar adet tarihim yarın siz 15.gündemi adet oldunuz yoksa adet tarihinizdemi?
TeŞekkÜr ederİm canım.İnŞallah İkİncİ aŞılamanda olur.benİm bu 3.
82 milyon sperm enjekte edıldı. bana doktorum ne kadar ılşkıye gırersenız o kadar ıyı dedı sende kac tane yumurta olustu kac sperm enjekte edıldı.ben bu tedavıye rısklı başladım klomen kıstını buyutebılır dedı doktor ama ben rıskı goze aldım mecburen kıstım buyumedı ama adetımın 2. gunu kolmene başladım ovıtrelee catlama ıgnesı vuruldum 11. gunude aşilamam oldu beklıyorum canım. asılamadan 10 gun sonra bellı olur dedı doktor sen neden o kadar gec tahlıl olcan
canım sen hamılesın yazısını okuyunca ellerım tıtremeye başladı işnlh canım sadece ben degıl ALLAHIM olmayan herkese sana da nasıp eder neden ole soledın içinemı dogdu yoksa ama benım hıç ümidım yok ınsanların bebek yokmu sorularından ınan bıktım artık inşlh bebegımıze kavusuruz canım
banada herkez ole soluyor sen hamılesın dıye ama nedense ınanamıyorum cok uzak gelıyor bana bız eşimle 4 yıl bırbırımıze kavuşmak için bekledık şimdide bebegımıze kavuşmayı beklıyoruz isim neydı canım aşilaman zor oldumu benım canım cok acıdı bu arada arkadaşımda asılama oldu bır tupu tıkalı yumurtalıkları tembel ve eşinde sorun vardı 10 mılyon sperm enjekte edıldı ıkıncı aşilamasında ve suan ıkızlere hamıle sende ümidini yıtırme canım
merhaba arkadaşlar ben de bu ay adetimin 11. günü 17 kasımda aşılama oldum...ben de sonucumu merakla bekliyorum...sen ne zaman test yapacaksın aslında 12. gün kanda baktırsam diye düşünüyordum ama ya çıkmazsa diye endişeleniyorum...bir de siz de herhangi bir belirti var mı?
mrb ilk aşılamanmı inş. hamilesindir.
merhaba arkadaşlar,bende 3. aşılamamı bugün yaptım.çok ağrım var.ilk 2 aşılamam klomenle olmuştu.ama bende kist yaptı
3.aşılamayı iğne ile yaptırdım inşaallah tutar.kasık ağrısı ve göbeğimde şiddetli bir ağrı var acaba bu ağrılar endometriozis için yaptırdığım laparoskopi ameliyatından olabilirmi.cevap yazarsanız sevinirim.dua ile
26 canım sen
evet canım ilk aşılamam...sol kasığımda arada belli belirsiz kasılma benzeri bişey oluyor başka da bişey hissetmiyorum tabi bu ağrı psikolojik de olabilir çünkü gelişen yumurtam sol taraftaydı....inşallah bu ağır mübarek günde dua ediyorum hepimiz de bu aşılama sonucunda hayırlı bebeklere hamileyizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?