Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olma ihtimali olsa keske allahım bi umut yardım et rabbim
kan vere vere kan kalmadı zaten akdeniz anemisi var
zambakcım sen kac yasındasın sorun neydi sizn

bende 25 yasındayım 4senelik evliyim 2yıl korundum 7 aydırda tedavi görüyorum bizde bi sorun yok herşey normal hareketsizliğe karşı keci boynuzunun iyi geldiğini cok duydum bi denesin eşin istersen
bu arada hangi şehirdesin

kastamonuda canım
ya baştan problem yoktu ama daha sonra sayı falan düşmeye başladıı
inşallah bebişin çok bekletmez senide

inşlh canım hepiizin bi an önce bebişlerimize kavusuruz
inşlh sorunda çözülür bende izmirdeyim hem okul hem ev hem iş ve staj cok yorucu ama bu yoruculugun içinde tatlı bi bekleyişim var rabbim mükafatını versin inşlh

bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılama yapılacak çok heyecanlıyım arkadaşlar.ilk denememiz.çikolata kisti ameliyatı olmuştum geçen sene hsg çekimi yapıldı tüplerim tıkalı olmadığı için aşılamayı uygun gördü dr. inşallah tutar Allah evlat özlemiyle sınamasın kimseyi...

hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun
rahat olmaya çalış
inşallah bebişin gelirr bu aşılamanda

mrb arkadaşlar bende dün aşılama oldum işallah tutarda birdaha bureziliği ekmem 15 gün sonra beli olacak ne olur dua edin bacılarım

mrb arkadaşlar bende dün aşılama oldum işallah tutarda birdaha bureziliği ekmem 15 gün sonra beli olacak ne olur dua edin bacılarım

inşallah tutar canım sen elinden gelenni yapmışsın dua et bol bol gerisini Allaha bırak rahat ol stres yapma dualarımız seninle.şimdiden bebeğinin içinde olduğunu düşün bunun için rabbimize şükret.

slm kızlarr
aşılamam olalı bir hafta oldu sabah saat 5 gibi kalktım ve idrar testi yaptım
osaatte aklıma geldi iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra direk tek çizgiyi görünce yattım
sabah 7gibi kalktım ve ikinci çizgiyi gördüm silikti ama belliydi
şimdiii

sizce bu ikinci çizginin gölgesimi bekledigi için ????
çatlatma ignesinin etkisimi????

hi böyle yapanınız oldumu
umutlanmadım ama bu iki sebepten böyle çıktıgı düşünüyorum

Mrb Zambak, aslında ben okumuştum nette kanda bile pozitif çıkabilir diye ama bir kaç gün diyodu senin 7 gün olmuş, inşallah hamilesindir...

kesinlikle çatlatma iğnesinin etkisidir çok erken yaptırmışsın ama inş. tutmuştur ben de erken kan testi yaptırmıştım dr daha ilacın etkisi geçmemiştir dedi

sagol bitanem işallah herşey istediğim gibi olurda bayram zehir olmaz bana bacım dualarınızı beklerim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…