Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 24 ocak tarihinde aşılama yaptırdım yani bugün 12.günüm sizce yarın test yaptırsam çıkar mı ?

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 24 ocak tarihinde aşılama yaptırdım yani bugün 12.günüm sizce yarın test yaptırsam çıkar mı ?
belki kan testinde cikabilir idrarda bilmiyorum insallah tutmustur ben 3 asilama yaptirdim ücüde tutmadi insallah siz umut isigimiz olursunuz

belki kan testinde cikabilir idrarda bilmiyorum insallah tutmustur ben 3 asilama yaptirdim ücüde tutmadi insallah siz umut isigimiz olursunuz
Doktorumuz pek umutlu konuşmadı benim rahmimde perde var eşimde de sperm hareketliliği ve azlığı sorunu çıktı bunu aşılama günü öğrendik sorun birken ikiye çıktı Allah beterinden esirgesin ama umudumuz kırıldı doktorumuz da gerçekçi olmak gerekirse zor biraz gibisine konuştu ...

İnşAllah hamilesindir Sonuç u burda paylaşır mısın? Vücudun da herhangi bir farklılık var mı ?
İnşallah aşılama yapıldığı gün ve sonraki gün kasık ağrısı oldu ve sonraki günler gaz sancısı ve aşırı gaz göğüslerim normalde yumurta çatladıktan sonra hemen şişer daha 2 gün önce şişmeye ve acımaya başladı kabızlık var bunlar progestanın yan etkisi olabilir sinirlilik var ve hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden bunu da umutsuz bekleyişe bağlıyorum çok hissizim belkide olumsuz sonuca alıştırıyorum kendimi? Sizin kaçıncı günü aşılamanızın

Kızlar aşılama yapılacağı gunmu bakılıyor eşinizin sperm testine

Kızlar aşılama yapılacağı gunmu bakılıyor eşinizin sperm testine
Biz daha önce yaptırmıştık ve çok iyi çıkmıştı tedaviye başladığım Doktorum o sonuçları baktı ve gayet iyi dedi bizde gerek duymamıştık aşılama günü örnek alınınca yıkanıyor spermler ve değerleri çıkıyor

Bayagı streslisin anladığım kadarıyla... doktor kesinlikle stresli olmanın aşılamayı etkilecwğini söyledi. Bu kadar kafayı takmayın eğer olumsuz olursa bunda da bir Hayr vardır bu kadar üzmeyin kendinizi... benim aşılamanın 3. Günü. Bu arada doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girmenin gebeliği destekleyeceğini söyledi.

Başlarda hiç stresli değildim ama gün yaklaşınca insan ister istemez stres oluyor birde çok dinlendim ben hep yattım hiç bir iş yapmadım hepsini eşime yıktım :)

Başlarda hiç stresli değildim ama gün yaklaşınca insan ister istemez stres oluyor birde çok dinlendim ben hep yattım hiç bir iş yapmadım hepsini eşime yıktım :)
ben kendimi çok yormuyorum ama sürekli de yatmıyorum ben çok sıkılırım. Tez canlıyım.Sen iyi yapmışsın bırak yapsın :)

Yarın negatif çıkarsa eski tempoma geri döncem test yapmasam mı bu hafta rapor aldım işe de gitmeyeceğim
Gebelik testi alın evde kendiniz yapın ya da netlik için kan tahlili yapın. Ben 10. Günde evde gebelik testi alıp yapmayı planlıyorum

Gebelik testi alın evde kendiniz yapın ya da netlik için kan tahlili yapın. Ben 10. Günde evde gebelik testi alıp yapmayı planlıyorum
Yarın gidiyorum kesin hastaneye sonucu bildiririm dualarınızı esirgemeyin inş sizin de olumlu sonuçlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…