Novaart tüp bebek merkezi doktorum Prof.mehmet Erdem alanında çok iyi gerçektenÜzülme tabii ,inşAllah bir daha ki sefere bunda da vardır bir Hayr öyle düşün. Ankara’da hangi hastaneye gittin, doktorun kim ?
Doktoruna haber verdin mi ? Tekrar aşılama yaptıracak mısın ?Novaart tüp bebek merkezi doktorum Prof.mehmet Erdem alanında çok iyi gerçekten
yok kuzum adet belirtilerim var kasık ve bel ağrısıyenilikler varmi canim sende
Haber vermedim henüz zaten bizi üroloğa yönlendirmişti eşim için bu değerlerle aşılamayla uğraşmayız olmadı demişti Doktorum ne derse ona göre bir yol izleriz bundan sonra onu da yaza yaptırırım zaten öğretmenim çünkü öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemiyorum bu hafta rapor aldım ama içim içimi yiyorDoktoruna haber verdin mi ? Tekrar aşılama yaptıracak mısın ?
Hmmm anladım. Rabbim hayırlısıyla inşAllah yaza kadar doğal yolla hamile kalırsınız... ne öğretmenisiniz meslektaşız :)Haber vermedim henüz zaten bizi üroloğa yönlendirmişti eşim için bu değerlerle aşılamayla uğraşmayız olmadı demişti Doktorum ne derse ona göre bir yol izleriz bundan sonra onu da yaza yaptırırım zaten öğretmenim çünkü öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemiyorum bu hafta rapor aldım ama içim içimi yiyor
Nasip kısmet rabbim hayırlısını versin ama bugün hiç olmadığım kadar iyiyim belirsizlik gitti rahatladım sanırım :) sınıf öğretmeniyim siz ?Hmmm anladım. Rabbim hayırlısıyla inşAllah yaza kadar doğal yolla hamile kalırsınız... ne öğretmenisiniz meslektaşız :)
Amin inşAllah. Kesinlikle belirsizlik insanı daha çok yoruyo. o yüzden tahlil yapmanızı önermiştim. Okulöncesi öğretmeniyimNasip kısmet rabbim hayırlısını versin ama bugün hiç olmadığım kadar iyiyim belirsizlik gitti rahatladım sanırım :) sınıf öğretmeniyim siz ?
Sizde problem neydi özel değilse, benim olmadı inş sizin olur burda müjdeyi verirsiniz :)Amin inşAllah. Kesinlikle belirsizlik insanı daha çok yoruyo. o yüzden tahlil yapmanızı önermiştim. Okulöncesi öğretmeniyim
Teşekkür ederim. İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasib eylesin. Çikolata kist’i ve myom var. Eşimde de sprem hareket problemi var. Ben normalde tüp bebek yaptıracaktım ama aynı sorunlardan çevremde çok aşılama yaptıran oldu ve tuttu. Cesaretlendim bakalım hayırlsı olsunSizde problem neydi özel değilse, benim olmadı inş sizin olur burda müjdeyi verirsiniz :)
Benim de kist yok ama perde var gebeliğe engel değilmiş tüplerde açık ama eşimden dolayı kalamıyormuşum sanırım bunu da yeni öğrendik hep perde yüzünden kalamadığımı düşünüyordum ben sperm hareketliliği % kaçlarda bizimde o problem sigara kullanmaz o kadar sağlıklı beslenir ki hayret ettikTeşekkür ederim. İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasib eylesin. Çikolata kist’i ve myom var. Eşimde de sprem hareket problemi var. Ben normalde tüp bebek yaptıracaktım ama aynı sorunlardan çevremde çok aşılama yaptıran oldu ve tuttu. Cesaretlendim bakalım hayırlsı olsun
Doktorun bize söylediğine göre benimde kist ve myom un mm olduğu için gebeliğe engel değilmiş ama spermden dolayı olmayabiliyormuş. İnan % kaçlarda hatırlamıyorum. Aşılama yapılırken söyledi doktor ama o kadar heyecanlıydım ki hatırlamıyorum şimdi :)) sperm sorunlarının sebebi herşey olabiliyor mesela sıcak su ile banyo yapılmaması sadece örnek verdim. Sadece beslenme ile alakalı olmayabiliyor farklı sebeplerdende kaynaklanabiliyor. Üzme kendine normal yolla hamile kalamasakta çözümümüz var çok şükür aşılama ya da tüp bebekle de hamile kalabilme şansımız çok yüksek.Benim de kist yok ama perde var gebeliğe engel değilmiş tüplerde açık ama eşimden dolayı kalamıyormuşum sanırım bunu da yeni öğrendik hep perde yüzünden kalamadığımı düşünüyordum ben sperm hareketliliği % kaçlarda bizimde o problem sigara kullanmaz o kadar sağlıklı beslenir ki hayret ettik
. Ne durumdasın
Öyle tabiki hepsi hikaye aslında Allah ol derse olmayacak şey yok biz insanoğlu sabırsızız işte güzel günler göreceğiz inanıyorum :) yaş kaç , kaç yıllık evlisinDoktorun bize söylediğine göre benimde kist ve myom un mm olduğu için gebeliğe engel değilmiş ama spermden dolayı olmayabiliyormuş. İnan % kaçlarda hatırlamıyorum. Aşılama yapılırken söyledi doktor ama o kadar heyecanlıydım ki hatırlamıyorum şimdi :)) sperm sorunlarının sebebi herşey olabiliyor mesela sıcak su ile banyo yapılmaması sadece örnek verdim. Sadece beslenme ile alakalı olmayabiliyor farklı sebeplerdende kaynaklanabiliyor. Üzme kendine normal yolla hamile kalamasakta çözümümüz var çok şükür aşılama ya da tüp bebekle de hamile kalabilme şansımız çok yüksek.
Aynen öyle Rabbim ol der ve olur. İnşAllah en kısa zamanda da oldurur :)) 34 yaşındayım. 2 buçuk yıldır evliyim biz geç evlendik :) peki sizÖyle tabiki hepsi hikaye aslında Allah ol derse olmayacak şey yok biz insanoğlu sabırsızız işte güzel günler göreceğiz inanıyorum :) yaş kaç , kaç yıllık evlisin
27 yaşındayım ben de bende 2,5 yıldır evliyim:)Aynen öyle Rabbim ol der ve olur. İnşAllah en kısa zamanda da oldurur :)) 34 yaşındayım. 2 buçuk yıldır evliyim biz geç evlendik :) peki siz
:))27 yaşındayım ben de bende 2,5 yıldır evliyim:)
İlaç raporu dediğiniz tüp bebek raporundan farklı mı acaba. Tüm şartlar aynı mı yoksa. Ben 3 yıl şartını taşımadığım için hiç devlet hastanesine gitmedim.evet bi kısmını devlet karşiliyor raporlu olunca.ilaç raporunda sgkdan para alinma diye bişey sözkonusu olacağini sanmiyorum.
Bu arada benim aşılamam mikrocipli. Sizin normal aşılama dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?