Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasip eylesin inşAllah dualarım sizinle inşAllah :)Yarın gidiyorum kesin hastaneye sonucu bildiririm dualarınızı esirgemeyin inş sizin de olumlu sonuçlanır :)
Allah sizden de razı olsun inşAllah. İzmir’de aşılamamı yaptırdım. Sadece gebeliği desteklemesi için doktorun verdiği vajina jel kullanıyorum. Peki siz nerde aşılamanızı yaptırdınız ve ilaç kullanıyor musunuzÇok teşekkür ederim Allah razı olsun siz nerde yaptırdınız aşılamanızı ve şuan ilaç kullanıyor musunuz?
Bende İzmir’de yaşıyorum ama aşılamamı Ankara’da yaptırdımAllah sizden de razı olsun inşAllah. İzmir’de aşılamamı yaptırdım. Sadece gebeliği desteklemesi için doktorun verdiği vajina jel kullanıyorum. Peki siz nerde aşılamanızı yaptırdınız ve ilaç kullanıyor musunuz
Peki ilaç kullanıyor musunuz . Ben Bodrum’da yaşıyorum. Burda aşılama yapacak doktor bulamadığım için izmire gittim.Bende İzmir’de yaşıyorum ama aşılamamı Ankara’da yaptırdım
Progestan 200mg fitil kullanıyorum.İzmirde nerde yaptırdınız aşılamanızı?Peki ilaç kullanıyor musunuz . Ben Bodrum’da yaşıyorum. Burda aşılama yapacak doktor bulamadığım için izmire gittim.
İzmir’de yaşayan bir arkadaşım önerdi. 9 Eylül üniversitesinde Prof. Erbil hoca var ona yaptırdım. Siz biliyo musunuz o hocayı.fitili neden kullanıyorsunuz, Gebeliği desteklemesi için mi ?Progestan 200mg fitil kullanıyorum.İzmirde nerde yaptırdınız aşılamanızı?
Bilmiyorum hocayı duymadım.evet desteklemesiniçin verdi kullanıyorum sabah akşam ben şimdi hastaneye gitmek için hazırlanıyorum hayırlısı bakalımİzmir’de yaşayan bir arkadaşım önerdi. 9 Eylül üniversitesinde Prof. Erbil hoca var ona yaptırdım. Siz biliyo musunuz o hocayı.fitili neden kullanıyorsunuz, Gebeliği desteklemesi için mi ?
benim ağrı eşiğim biraz düşük sanırım canım normalde ilişki sırasındada ağrı hissediyorum ben. ama aşılamada aşırı bi ağrı olmuyor sadece spremleri atmadan önce bi alet takıyor o biraz rahatsızlık veriyor o kadar. hiç ağrı sızı yok yaniAşılama yaptıran bayanlar acı oluyor mu işlem sırasında
yenilikler varmi canim sendebenim ağrı eşiğim biraz düşük sanırım canım normalde ilişki sırasındada ağrı hissediyorum ben. ama aşılamada aşırı bi ağrı olmuyor sadece spremleri atmadan önce bi alet takıyor o biraz rahatsızlık veriyor o kadar. hiç ağrı sızı yok yani
Merhaba sonucu aldın mı ? Çok merak ediyorum. İnşAllah hayırlı güzel sonuç almışsındır.Bilmiyorum hocayı duymadım.evet desteklemesiniçin verdi kullanıyorum sabah akşam ben şimdi hastaneye gitmek için hazırlanıyorum hayırlısı bakalım
Merhaba :) öğleden sonra çıkıyormuş ben de marmaristeyim şuan inş Uğur getirir burası :)Merhaba sonucu aldın mı ? Çok merak ediyorum. İnşAllah hayırlı güzel sonuç almışsındır.
İnşAllahh :) bende sabırla bekliyorum :)Merhaba :) öğleden sonra çıkıyormuş ben de marmaristeyim şuan inş Uğur getirir burası :)
Sonucu bildiririmİnşAllahh :) bende sabırla bekliyorum :)
Hala sonuç çıkmadı mı ?Sonucu bildiririm
Şimdi aldım sonuç 0,231 ama garip olan hiç üzülmedim normalde çok ağlak biriyimdir :)Hala sonuç çıkmadı mı ?
Üzülme tabii ,inşAllah bir daha ki sefere bunda da vardır bir Hayr öyle düşün. Ankara’da hangi hastaneye gittin, doktorun kim ?Şimdi aldım sonuç 0,231 ama garip olan hiç üzülmedim normalde çok ağlak biriyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?