Aşılamalı yaptrdnizAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Evetttt. 16.gun bugun bakalim kan ne cikicakkkkkAşılamalı yaptrdniz
Spermler nasıl alınıyor ?Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır. Bende bu ayın 9 unda aşılama oldum yarın test günüm ama adet oluyorum sanırım. Süreç şöyle işliyor seni kontrole cagirdiginda yumurtaları kontrol ediyor eger gelismisse sana o gun veya ertesi gunu belli bir saat veriyor çatlama igneni yapmani istiyor. Igneden 36saat sonra eşinin spermler alınıyor yıkama ayiklama isleminden sonra asilaman yapılıyor sperm rahmin icine enjekte ediliyor yarim saat kadar yatiriyorlar sonra normal hayata devam ben eve yuruyerek gitmiştim kişiye göre değişir belki ama bende ağrı olmadı can yakan bir islem değil. Asilamadan 14 veya 15 gün sonra test yapıyorsun. Sormak İstediğin bişey varsa sorabilirsin
Bunu ciddi mi sordun bilmiyorum ama yinede cvp veriyim esin spermlerin hazırlanacağı odaya geçip orada film falan izletiyorlar bazı yerlerde kendi bı plastik bardağa örneği veriyor daha detaylı anlatmayim utandımSpermler nasıl alınıyor ?
Bizimse önümüzdeki ay aşılama yapılacak o yüzden sordum sanırım işim biraz zor olacak eşim böyle kabul eder mi bilmiyorum:-(Bunu ciddi mi sordun bilmiyorum ama yinede cvp veriyim esin spermlerin hazırlanacağı odaya geçip orada film falan izletiyorlar bazı yerlerde kendi bı plastik bardağa örneği veriyor daha detaylı anlatmayim utandım
Aşılama oldu mu bende önümüzdeki ay olucam nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok bahsedersen sevinirim olmazsa özel mesajda yazabilirsinmerhaba, sonucunuz nedir aceba? bende suan asilama icerisindeyim. merak ettim
Siz hiç test yapmadınız mı aynı şekilde veriyor ornegi aşılama çok basit bı yöntem adetin 2. Yada 3. İğne yada klomenle yumurtaların büyücek yaklaşık 6-7 gün sürecek bu tedavi daha sonra çatlama iğnesi vurulcaksin 36 saat sonra esin senden önce gidip örneği vericek spermler yıkama işleminden gecicek daha sonra şırınga yardımı ile rahime sadece canlı ve hareketli spermler birakilicak hepsi bu :)Bizimse önümüzdeki ay aşılama yapılacak o yüzden sordum sanırım işim biraz zor olacak eşim böyle kabul eder mi bilmiyorum:-(
Daha neler hamilesin işte gözün aydın canım :)Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Super hicbir doktora bakitmadik dahaaaa. Buradan bilgi ve int aradyirmssi hepp. Sukur dua edin canlarimmmmDaha neler hamilesin işte gözün aydın canım :)
Sende bizlere dua et keşke bugün gitseydin :)Super hicbir doktora bakitmadik dahaaaa. Buradan bilgi ve int aradyirmssi hepp. Sukur dua edin canlarimmmm
3 kez artis gormek istedik. Dualarim sizle kizlarrrr. Herkesin bebisi llsunnnnSende bizlere dua et keşke bugün gitseydin :)
Teşekkür ederim canımSiz hiç test yapmadınız mı aynı şekilde veriyor ornegi aşılama çok basit bı yöntem adetin 2. Yada 3. İğne yada klomenle yumurtaların büyücek yaklaşık 6-7 gün sürecek bu tedavi daha sonra çatlama iğnesi vurulcaksin 36 saat sonra esin senden önce gidip örneği vericek spermler yıkama işleminden gecicek daha sonra şırınga yardımı ile rahime sadece canlı ve hareketli spermler birakilicak hepsi bu :)
Adetim erken olunca adetteyken yaptı doktorum.Hangi gün yapildigina bağlı canım onu anlayamadım ben kaçıncı gün yapılmış acaba ve bu değer değişkendir her ay aynı cikmaz
Adetten 1 hafta önce yapılır canım sen bu ay kendin git yaptır devlette adetinin 21. Günü gitmen gerekiyor fazla takilma değişken oluyor rakam 10 ve üzeri çıkarsa sonuç yumurtan çatlamış demektirAdetim erken olunca adetteyken yaptı doktorum.
Amaan saldım çayıra valla. Hsg filan çekilcek.Sonra ne gerekiyosa yapılcak. Kan ver sonuca git filan bıktım valla.Adetten 1 hafta önce yapılır canım sen bu ay kendin git yaptır devlette adetinin 21. Günü gitmen gerekiyor fazla takilma değişken oluyor rakam 10 ve üzeri çıkarsa sonuç yumurtan çatlamış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?