- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
Tutsunda ikize razıyım ben valla.Canım adetın 2 gunu gittim klomen verdi gunde 2 tane 5 gun kullandım sonra 2 gun bekledım sonra ultrosan radevum vardı gıttım 3 tane yumurtam vardı 14mm 12,5 mm 7mm dedı bana git 2 gun sonra gel dedı sonra perşembe gunu gıttım yumurtalar 18,5 mm 18mm ve 12,5mm olmuş ve perşembe aksamı 23.30 da çatlatma iğnesi vuruldum cumartesi sabahta aşılama yapıldı bakalım nasıp ya devlet hastanesı çoğul gebelık olabılır dıye kağıt ımzalatıyor birde
11.4 sanırım o da.Yıkama sonrası canlı sperm
Güzel canım benim ilk aşılamam 8 milyonla 2. 14 milyonla yapıldı son testinizi atarsan bildiğim kadar yorumlarım11.4 sanırım o da.
Ben hangi değer kaç milyon olduğunu gösteriyo bilmiyorum yollarım şimdi.Güzel canım benim ilk aşılamam 8 milyonla 2. 14 milyonla yapıldı son testinizi atarsan bildiğim kadar yorumlarım
merhaba, sonucunuz nedir aceba? bende suan asilama icerisindeyim. merak ettimArkadaşlar merhaba , burada aşılama sohbetinde geçen yazışmalara bakıyorum , yaklaşık 1 senedir bizde kendi denemelerimize rağmen kendiliğinden gebelik oluşmadı , bende sıkıntı yok eşimde bir kaç kere sperm testi yaptırdı sonucu paylaşıyorum , aşılamayı düşünüyoruz Bursa da yaptıracağız , öncelikle tecrübeleriniz, daha sonra görüntüsünü paylaştığım sperm değerleriyle alakalı aşılama iyi olur mu düşüncelerinizi yazarsanız çok memnun olurum , rabbim herkesin gönlüne göre versin, tez zaman da Bebişlere kavuşma dileği ile (paylaştığım sperm sonucu morfoloji 1 )
merhaba sizde tuttumu aceba?Amin insallah..
Benimde gögüslerim agiriyor ama progestan kullaniyorum ondan dolayidir. Hayirlisi artik ben bu aydan ümidimi kestim umarim sende tutar :)
merhaba, siz ikinci asilamayi denedinizmi aceba?Söyle brseyde var bende ilk aşılamamı kasım ayında yaptım ve tutmadı..İlk asılama zor tutuyor,neden bilmiyorm ama genelimiz negatif aldık..Ben erken gebelik testini n11 den falan alıyorm 6-7 tl oluyor orda.Kendini cok yıpratma cnm,çünkü aşılamanın normal ilişkiden tek farkı spermlerin yıkanması..Bidaha denersiniz..
merhaba, sizin asilamaniz tuttumu aceba?Bişey daha sormak istiyorum. Bugün aşılama oldu, 15 gün sonra test yapacak. Bu 15 günlük sürede mesela 1 hafta sonra, 10 gün sonra normal hamilelik belirtilerinden herhangi birisi yaşanıyor mu ?
yok cnm denemedim.Düsünmüyorm.Asılamanın normal ilişkiden farkı yok benim gözümdemerhaba, siz ikinci asilamayi denedinizmi aceba?
tebrik ediyorum,allah kucaginiza almayi nasip etsin ins. bu ara ilk asilamanizmiydi? ve asilama sonrasinda nelere dikkat ettiniz?Kizlar sonucumu aldim asilamanin 17.günü degerim 600 cikti cok mutluyum darisi insallah sizlere.
hmm anliyorum. neden öyle düsünüyorsun peki cnm? sizde sorun nedir? yada varmidirki aceba? bizde yok buna ragmen olusmadi gebelikyok cnm denemedim.Düsünmüyorm.Asılamanın normal ilişkiden farkı yok benim gözümde
valla ben de razıyım canım yeterkı tutsun Rabbım emeklerımızı boşa cıkarmaz ınsalalhTutsunda ikize razıyım ben valla.
canım ınternette farklı gosterıyor ama ben zübeyde hanımda tedavı göruyorum o yuzden bu sartlarla tüp bebek yapılıyor keske ınternettekı gıbı olsaCanım internetten bak tüp bebek raporu şartlarına bu şekilde değil rabbim yardimcin olsun inşallah
Dün gittim ben tekrar.Yumurtlama dönemi adet gibi kanamam başladı.Neden bilmiyorum. Gitmişim o kadar sağolsun doktorum ultrasonla bakmadı. Kan verdim yumurtlama yok dedi. Adetin 2. günü yapılacak testleri yaptı. Yarın yine gitcem sonuçlar için. Eşimde sperm örneği vercek ama 1 ay sonra anca alabiliyolarmış. Devlet ayda 1 kez yapıyomuş. Geçen hafta dışkapıda örnek vermiştik.pişman olduk onada bu sayede. Doktor ne kanaması diye ultrasonla baksa içim biraz daha rahat edecekti. Bi kez aşılama deniycem tutmazsa tüp bebek için gitcem bi kliniğe. Şimdi git 1 ay sonra gelle uğraşmak istemiyorum.valla ben de razıyım canım yeterkı tutsun Rabbım emeklerımızı boşa cıkarmaz ınsalalh
Canım nasıl bı kanama adet kanaması gibi mi yoksa bir iki damla kanmiDün gittim ben tekrar.Yumurtlama dönemi adet gibi kanamam başladı.Neden bilmiyorum. Gitmişim o kadar sağolsun doktorum ultrasonla bakmadı. Kan verdim yumurtlama yok dedi. Adetin 2. günü yapılacak testleri yaptı. Yarın yine gitcem sonuçlar için. Eşimde sperm örneği vercek ama 1 ay sonra anca alabiliyolarmış. Devlet ayda 1 kez yapıyomuş. Geçen hafta dışkapıda örnek vermiştik.pişman olduk onada bu sayede. Doktor ne kanaması diye ultrasonla baksa içim biraz daha rahat edecekti. Bi kez aşılama deniycem tutmazsa tüp bebek için gitcem bi kliniğe. Şimdi git 1 ay sonra gelle uğraşmak istemiyorum.
Önce pembe lekelenmem oldu. 2 gün devam etti tuvalete gittikçe geldi sadece.Dünde adet kanaması gibi oldu ama adet kadar yoğunda değil. Doktor baksa ultrasonla belki bi fikir edinirdik.Kan sonuçlarımda çıkmış yumurtlama değilmiş zaten pregesteron 0.23 fsh 6.43 lh 7.73 prolaktin 5.44 estradiol 30. Nasıl sizce sonuçlarım ?Canım nasıl bı kanama adet kanaması gibi mi yoksa bir iki damla kanmi
Canım tam anlayamadım adetin kaçıncı günündesin olayı anlayıp öle yazıyım bu test eğer adetin 21. Günü yapıldıysa eve yumurtlama olmamışÖnce pembe lekelenmem oldu. 2 gün devam etti tuvalete gittikçe geldi sadece.Dünde adet kanaması gibi oldu ama adet kadar yoğunda değil. Doktor baksa ultrasonla belki bi fikir edinirdik.Kan sonuçlarımda çıkmış yumurtlama değilmiş zaten pregesteron 0.23 fsh 6.43 lh 7.73 prolaktin 5.44 estradiol 30. Nasıl sizce sonuçlarım ?
Sizinde progesteronunuz düşük yumurtlama olmazÖnce pembe lekelenmem oldu. 2 gün devam etti tuvalete gittikçe geldi sadece.Dünde adet kanaması gibi oldu ama adet kadar yoğunda değil. Doktor baksa ultrasonla belki bi fikir edinirdik.Kan sonuçlarımda çıkmış yumurtlama değilmiş zaten pregesteron 0.23 fsh 6.43 lh 7.73 prolaktin 5.44 estradiol 30. Nasıl sizce sonuçlarım ?
Hangi gün yapildigina bağlı canım onu anlayamadım ben kaçıncı gün yapılmış acaba ve bu değer değişkendir her ay aynı cikmazSizinde progesteronunuz düşük yumurtlama olmaz
Ozelde hemen tup bebek yapiyorlar ama cok pahali en ucuz 6 bin tl o yuzden devlette drvam edicem kac tane olursa olsun artikDün gittim ben tekrar.Yumurtlama dönemi adet gibi kanamam başladı.Neden bilmiyorum. Gitmişim o kadar sağolsun doktorum ultrasonla bakmadı. Kan verdim yumurtlama yok dedi. Adetin 2. günü yapılacak testleri yaptı. Yarın yine gitcem sonuçlar için. Eşimde sperm örneği vercek ama 1 ay sonra anca alabiliyolarmış. Devlet ayda 1 kez yapıyomuş. Geçen hafta dışkapıda örnek vermiştik.pişman olduk onada bu sayede. Doktor ne kanaması diye ultrasonla baksa içim biraz daha rahat edecekti. Bi kez aşılama deniycem tutmazsa tüp bebek için gitcem bi kliniğe. Şimdi git 1 ay sonra gelle uğraşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?