Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tutsunda ikize razıyım ben valla.

merhaba, sonucunuz nedir aceba? bende suan asilama icerisindeyim. merak ettim

merhaba, siz ikinci asilamayi denedinizmi aceba?

Bişey daha sormak istiyorum. Bugün aşılama oldu, 15 gün sonra test yapacak. Bu 15 günlük sürede mesela 1 hafta sonra, 10 gün sonra normal hamilelik belirtilerinden herhangi birisi yaşanıyor mu ?
merhaba, sizin asilamaniz tuttumu aceba?

valla ben de razıyım canım yeterkı tutsun Rabbım emeklerımızı boşa cıkarmaz ınsalalh
Dün gittim ben tekrar.Yumurtlama dönemi adet gibi kanamam başladı.Neden bilmiyorum. Gitmişim o kadar sağolsun doktorum ultrasonla bakmadı. Kan verdim yumurtlama yok dedi. Adetin 2. günü yapılacak testleri yaptı. Yarın yine gitcem sonuçlar için. Eşimde sperm örneği vercek ama 1 ay sonra anca alabiliyolarmış. Devlet ayda 1 kez yapıyomuş. Geçen hafta dışkapıda örnek vermiştik.pişman olduk onada bu sayede. Doktor ne kanaması diye ultrasonla baksa içim biraz daha rahat edecekti. Bi kez aşılama deniycem tutmazsa tüp bebek için gitcem bi kliniğe. Şimdi git 1 ay sonra gelle uğraşmak istemiyorum.

Canım nasıl bı kanama adet kanaması gibi mi yoksa bir iki damla kanmi

Canım nasıl bı kanama adet kanaması gibi mi yoksa bir iki damla kanmi
Önce pembe lekelenmem oldu. 2 gün devam etti tuvalete gittikçe geldi sadece.Dünde adet kanaması gibi oldu ama adet kadar yoğunda değil. Doktor baksa ultrasonla belki bi fikir edinirdik.Kan sonuçlarımda çıkmış yumurtlama değilmiş zaten pregesteron 0.23 fsh 6.43 lh 7.73 prolaktin 5.44 estradiol 30. Nasıl sizce sonuçlarım ?

Canım tam anlayamadım adetin kaçıncı günündesin olayı anlayıp öle yazıyım bu test eğer adetin 21. Günü yapıldıysa eve yumurtlama olmamış

Sizinde progesteronunuz düşük yumurtlama olmaz

Ozelde hemen tup bebek yapiyorlar ama cok pahali en ucuz 6 bin tl o yuzden devlette drvam edicem kac tane olursa olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…