Bende cook Tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin canim.bizede dua et Olurmu?hamilelerin duasi kabul olurmus.Super hicbir doktora bakitmadik dahaaaa. Buradan bilgi ve int aradyirmssi hepp. Sukur dua edin canlarimmmm
Arada olur öyle :)Amaan saldım çayıra valla. Hsg filan çekilcek.Sonra ne gerekiyosa yapılcak. Kan ver sonuca git filan bıktım valla.
Hergun dua ediyorum. Allah tum isteyenlere verdin ins. Namazda bil hassa cok dua edelimmmBen
Bende cook Tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin canim.bizede dua et Olurmu?hamilelerin duasi kabul olurmus.
Amin canim Allah razi olsun! Hayirlisi olsun bakalim Benimde bu Ay bir yumurtam olusmus,üzüldüm,az yumurta sayisi desavantaj. Allahim hayirlisini versin insallah.cok kararsiz kaldim ne yapsam aceba bilemedimHergun dua ediyorum. Allah tum isteyenlere verdin ins. Namazda bil hassa cok dua edelimmm
Aceba tek yumurta ile tuttumu sizin?Ya ben iğneleri yanliş yaptim.ince şırıngıyla yapmiştim.yani istenen dozdan az vurmuş oldum.tek yumurta ile girdim aşılamaya.o bakımdan zor benim bence.:)
Hayır malesef aşılama ile hamile kalamadım.Aceba tek yumurta ile tuttumu sizin?
Bendede 1 vardiAmin canim Allah razi olsun! Hayirlisi olsun bakalim Benimde bu Ay bir yumurtam olusmus,üzüldüm,az yumurta sayisi desavantaj. Allahim hayirlisini versin insallah.cok kararsiz kaldim ne yapsam aceba bilemedim
Peki bir yumurta ilemi asilama oldun Sen?tuttumu?Bendede 1 vardi
Canım zaten amaç 1 yumurta geliştirmek çoğul gebeliği önlemek için bazı doktorlar 2 yumurtaya izin veriyor 2 den fazla yumurtan olursa aşılama iptal ediliyor o yüzden takılma sağlıklı 1 yumurta yeter zatenPeki bir yumurta ilemi asilama oldun Sen?tuttumu?
Asilamanin tutma şansı çok az zaten %15 ben 2 defa yaptırdım ilkinde 1 ikincisinde 2 yumurta oldu ama tutmadı malesef çok umutsuz olma ama çokta umut baglamaPeki bir yumurta ilemi asilama oldun Sen?tuttumu?
Evt canim asilamanin sansi düsük diyorlar,ikinciye sans artiyor diyorlar genelde Ama bilemeyiz tabi.rabbim yüzümüze baksin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah.hayirlisi neyse o olsun. Sen suan tüp bebek tedavisindemisin?Asilamanin tutma şansı çok az zaten %15 ben 2 defa yaptırdım ilkinde 1 ikincisinde 2 yumurta oldu ama tutmadı malesef çok umutsuz olma ama çokta umut baglama
Ben de aşılama oldum 4.gunum. zaman gecmek bilmiyor. Hem tek tupum var hem de bir yumurtam vardi o da tup olmayan taraftaydi. Anlayacaginiz umudum
Aralıkta baslicam inşallah canımEvt canim asilamanin sansi düsük diyorlar,ikinciye sans artiyor diyorlar genelde Ama bilemeyiz tabi.rabbim yüzümüze baksin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah.hayirlisi neyse o olsun. Sen suan tüp bebek tedavisindemisin?
Evet. 228Peki bir yumurta ilemi asilama oldun Sen?tuttumu?
hayirlisi oluns insallah canim. hepimizin sag saglim bebislerimizi alalim kucagimiza:)Aralıkta baslicam inşallah canım
cok tebrik ediyorum canim, bakalm benimde bu ay 1 yumurtam olustu ve 2. asilamami olacagim muhtemelen. senin peki 1.asilamanmiydi?Evet. 228
Hayirlisi olsun canim. Benim de tek yumurtam olustu ve ilk asilamami oldum 5.gunum. muhim olan kaliteli olmasiymis ve bir yumurta yeterliymis. Sana da soyledi mi doktorun bunu? Merak ettim de.cok tebrik ediyorum canim, bakalm benimde bu ay 1 yumurtam olustu ve 2. asilamami olacagim muhtemelen. senin peki 1.asilamanmiydi?
amin canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallah. benim ilk asilamamda 2 yumurtam olusmustu ama malesef tutmadi. doktorlar dinlenmek gerek demiyor, normal yasantina devam et diyorlar ama ben o gün hic dinlenememistim, gece 24.00 kadar ayaktaydim. ama tabi hersey nasip. bize kismet olmadi gecen ay. bu ay igne kullanarak 1 yumurtam olgunlasti. doktor az yumurta sayisinin desavantaj oldugunu söyledi, sans tabiki düsüyor dedi ama önemli olan saglikli ve kaliteli yumurta olmasi dedi. Ama asilamada ve yumurta takibinde yumurtanin kalitesini bilemiyorlar, ancak tüp bebek te yumurtalar toplandiktan sonra laboratuar ortaminda kalitesi incelenebiliyor diye biliyorum.Hayirlisi olsun canim. Benim de tek yumurtam olustu ve ilk asilamami oldum 5.gunum. muhim olan kaliteli olmasiymis ve bir yumurta yeterliymis. Sana da soyledi mi doktorun bunu? Merak ettim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?