Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hergun dua ediyorum. Allah tum isteyenlere verdin ins. Namazda bil hassa cok dua edelimmm
Amin canim Allah razi olsun! Hayirlisi olsun bakalim Benimde bu Ay bir yumurtam olusmus,üzüldüm,az yumurta sayisi desavantaj. Allahim hayirlisini versin insallah.cok kararsiz kaldim ne yapsam aceba bilemedim

Kizlar bana yardimci olsun ltf. Ilk asilamam tutmadi malesef suan ikinci asilama yolundayim.gecen Ay 2 yumurtam olusmustu.bu Ay 1 tane olusmus,digerleri kücük yetismez muhtemelen dedi doktorum.yumurta sayisi azaldikca hamile kalma sansimizda düsüyor.cok kararsiz kaldim,ne yapsam aceba bilemedim.
Tek yumurta ile asilama yaptirip tutanlar oldumu aceba?cevaplarinizi bekliyorum Kizlar

Bende birinci aşılamaya başlıycam sanırım önümüzdeki ay filan.Hsg çekimim var 1 kasımda. Sonra konseye girceksin dedi doktorum.Bu ay tarlusalla adet olmuştum.2 hafta sonra tekrar adet oldum.Yumurtlamamda olmamış.Pco var bende. Eşiminde sperm sonuçları düşüktü, daha önce tiroid ameliyatı olduğu için doktor sperm dna fragmantasyon testi istedi. Sonucu 20 güne anca çıkarmış. Semen örneğide vermiştik bakılsın diye %45 hareketli %40 ileri hareketli çıkmış. Devlette hep düşük çıkardı özelde yüksek çıktı.Keçiboynuzu içiriyorum eşime ama daha 2 gün filan olmuştu.O mu etki etti bilmiyorum. En kısa zamanda kavuşuruz inşallah çocuklarımıza.

Peki bir yumurta ilemi asilama oldun Sen?tuttumu?
Canım zaten amaç 1 yumurta geliştirmek çoğul gebeliği önlemek için bazı doktorlar 2 yumurtaya izin veriyor 2 den fazla yumurtan olursa aşılama iptal ediliyor o yüzden takılma sağlıklı 1 yumurta yeter zaten

Ben de aşılama oldum 4.gunum. zaman gecmek bilmiyor. Hem tek tupum var hem de bir yumurtam vardi o da tup olmayan taraftaydi. Anlayacaginiz umudum yok pek fazla artik yazilanlari okudukca ihtimalin normalden de dusuk oldugunu dusunmeye basladim.

Asilamanin tutma şansı çok az zaten %15 ben 2 defa yaptırdım ilkinde 1 ikincisinde 2 yumurta oldu ama tutmadı malesef çok umutsuz olma ama çokta umut baglama
Evt canim asilamanin sansi düsük diyorlar,ikinciye sans artiyor diyorlar genelde Ama bilemeyiz tabi.rabbim yüzümüze baksin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah.hayirlisi neyse o olsun. Sen suan tüp bebek tedavisindemisin?

Ben de aşılama oldum 4.gunum. zaman gecmek bilmiyor. Hem tek tupum var hem de bir yumurtam vardi o da tup olmayan taraftaydi. Anlayacaginiz umudum
Evt canim asilamanin sansi düsük diyorlar,ikinciye sans artiyor diyorlar genelde Ama bilemeyiz tabi.rabbim yüzümüze baksin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah.hayirlisi neyse o olsun. Sen suan tüp bebek tedavisindemisin?
Aralıkta baslicam inşallah canım

cok tebrik ediyorum canim, bakalm benimde bu ay 1 yumurtam olustu ve 2. asilamami olacagim muhtemelen. senin peki 1.asilamanmiydi?
Hayirlisi olsun canim. Benim de tek yumurtam olustu ve ilk asilamami oldum 5.gunum. muhim olan kaliteli olmasiymis ve bir yumurta yeterliymis. Sana da soyledi mi doktorun bunu? Merak ettim de.

Hayirlisi olsun canim. Benim de tek yumurtam olustu ve ilk asilamami oldum 5.gunum. muhim olan kaliteli olmasiymis ve bir yumurta yeterliymis. Sana da soyledi mi doktorun bunu? Merak ettim de.
amin canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallah. benim ilk asilamamda 2 yumurtam olusmustu ama malesef tutmadi. doktorlar dinlenmek gerek demiyor, normal yasantina devam et diyorlar ama ben o gün hic dinlenememistim, gece 24.00 kadar ayaktaydim. ama tabi hersey nasip. bize kismet olmadi gecen ay. bu ay igne kullanarak 1 yumurtam olgunlasti. doktor az yumurta sayisinin desavantaj oldugunu söyledi, sans tabiki düsüyor dedi ama önemli olan saglikli ve kaliteli yumurta olmasi dedi. Ama asilamada ve yumurta takibinde yumurtanin kalitesini bilemiyorlar, ancak tüp bebek te yumurtalar toplandiktan sonra laboratuar ortaminda kalitesi incelenebiliyor diye biliyorum.

hersey nasip kismet olacagi varsa bir yumurta ilede tutat diye düsünüyorum. cok git gel yasadim aceba 2.asilamami yaptirayimi yaptirmayimi diye, ama sanirim yaptiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…