Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ankarada aşılama için önerebileceğiniz isim ya da hastane var mı. ben anatolia da hakan bey var aynı zamanda hacattepe tüp bebek merkezinin başkanıymış. onu tavsiye ettiler. başka önerisi olan var mı??

mrbb kızlarrrr...
bende bu ayın 25 sınde ılk asılamamı oldum hem ccok heyecanlıyım hemde yıne olmadımı acaba dıorum ((
haftaya cuma dr gıtcem 1 haftam kaldııı Rabbım nasıp eder inşşşş

kızlar bende bugun ıgneme baslıyorum alman hastanesınde tedavı goruyorum dun doktorum bana puregon ıgnesı verdıı bakalım salı gunu tekrar gıdıcemm

11 haziranda ilk asilamami oldum ama malesef tutmadi ama adet gecikmesi yasadim adet olmadan önce 1 hafta boyunca kasiklarima agri giriyordu ve adetim 4-5 sürüyordu normalde ama bu sefer 2 gün sürdü...

gelicek carsamba yeniden asilama yaptiricam bakalim hakkimizda hayirlisi olsun gecen ay asilamamda doktor ilac vermedi ama bu defa serophene verdi... beklemek nekadar kötü birsey yaa(((

arkadaşlar aşılama yaptırma nedenınız kendınızden mı yoksa eşlerinizden dolayımı oldunuz?bneım beyımde sperm sayısı eksık dedıler ılk testte dırek tüp bebek dedıler ıkıncı testte yukselmış aşılama sayısına gelmıs dedıler,bizde yaptırmadık bu ay yıne adet oldum ...aşılama sonucları pek olumlu olmuyor sanırım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

bizede ik testlerde tüp bebek demişti doktorum ama daha sonra sayı yükselmiş aşılama yapalım dedi haziranda ilk aşılamamı yaptırdım ama malesef tutmadı şimdi ikinciye başladık hayırlısıyla.allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım hiç belli olmuyor ki ilk aşılamada hamile kalan çok arkadaşımız var nasip kısmet işi

evet 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 2 yıl sonra değerler normale geldi.eşimin sperm sayısı çok ama hareketli sayısı azdı çok şükür şimdi

ben 3 yıılık evliyim canım okadar çok hastane değiştirdim ki her doktor farklı bişey söyledi.en son çapaya gittim ordada istediğim cevabı alamadım ve evime çok ters kalıyodu en son bi yakınımın tavsiyesi üzerine üsküdarda özel bi hastaneye gidiyorum.

ben 1 senelık evlıyım hiç korunmadık tup bebek tedavısını sgk karsılamıyormus özel yaptıracaksınız dedı masraflarda 5000 tl yı buluyormus 3 yıl dolma sartı varmış ..eşimde madem özel olacak neden cerrahpaşaya gıdeyım ozellere gıderız dedı bılmıyoruz ne yapıcaz.

hakkınızda hayırlısı olsun.madem karşılamıyo özelde yaptırmak daha iyi tabiki hem ilgilenirler hem moralmen iyi hissedersin kendini.

herkese merabaaabayanssulusmile ben yeniyim,1temmuzda aşılama yaptırdımmmm,16 sında belli olucak,bakalım...:1rolleyes:

hayırlı olsun bes aşılaman. bende 29 haziranda oldum aşılamamı bekliyoruz. sende bir değişiklik var mı.

fransa aşılama ve tüpte en yeni teknolojiyi kullanan ülke oradaki doktorların genel kanısı sorun bayanda ise tüp tıkanklığı endometriozis pko vs. daha da çoğaltacağımız örnekler varsa aşılamada başarı yüzde 5 tir yani çok azdır eğer erkekte tabi belli sorunlar varsa aşılama yapılabilir ve onunda tüp bebeğe oranı çok azdır.yani aşılamayı çok nadir yapıyorlar çünkü olumlu sonuç alan çok az bir kısım.kadın infertilitesi ile ilgili oradakilerin hiçbirine aşılama yapılmıyor bile direkt tüp bebek tedavisi uygulanıyor.bunları umudunuzu kırmak için yazmadım arkadaşlarım ne olur yanlış anlamayın ama zamanınızı aşılama yerine tüp bebeğe ayırın eminim daha güzel sonuçlar alınacaktır.Allah gönlünüze göre verir inşallah tüm dilekleriniz kabul olur

hayırlı olsun bes aşılaman. bende 29 haziranda oldum aşılamamı bekliyoruz. sende bir değişiklik var mı.

senin de hayırlı olsun arkadaşım inşallah ikimizinkide tutar çok yakın tarihler...ilk aşılama gününden beri regl olucak gibi hafif kasık ağrılarım var,iştahım açık offfff...sende?:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…