slm bende 21 asılama yaptırdımm beklemek cok stres KARNIMDA COK asırı sıskınlık vAR SIZIN NASILL...
slm arkadaşlar ben 2. aşılamamı yaptırdım ilkinde olmadı inş bu sefer olur bana dua edin
bu konuyu kım açtı ıse elıne saglık gercekten bırbırımızın tecrübelerıne çok ıhtıyacımız var ben 2 kere aşılama oldum ıkısı de negatıf sonra doktorumu degıstırdım şimdiki doktorum mıyom olduğunu ve alınmadan hamıle kalamıyacagımı söyledı, kapalı amelıyat oldum hemde 3 kere ..3 ay demek bu ..her ay amelıyata gıtmeye alışmıştım bı ara ..amelıyatlardan sonra 3 ay da mola verdık gecen ay doktoruma gıttım ve aşılama için start verıldı menogon dıye bı ıgne kullanmaya başaladım 5. gün kı kontrolumde yumurtaların kendılığınden çatladığı görüldü ve tedavı bırakıldı bu ay tekrar başlayacagız hadı hayırlısı... allah herkese gönlüne göre versın
NEZZİHE CİM şimdi neler yapıyorsun nezaman başlıyorsunuz inşallah???:CüvCüv:
slm bende 21 asılama yaptırdımm beklemek cok stres KARNIMDA COK asırı sıskınlık vAR SIZIN NASILL...
arkadaşlar slm ben bu sitede yeniyim nasıl mesaj yazılır bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bende ilk kez aşılama yaptıracam bilgi verrinseniz sevinirim tşk ederim şimden
slm arkadaşlar benim de 14 - 15 haziranda 2,aşılamam yapıldı yarın test yaptıracağım benim için dua edin teşekkürler.kişiye özel mesaj yollaman için 50 kere bu yorum gibi yorum yapman gerekiyor arkadaŞIM.
canım merhaba bana doktorum 12 . gün test yaptıra bilirsin dedi.Ben umut tüp bebekte Ulun beye gittim sen nerede yaptırdın.:)ahilem benimde 11 haz yapıldı sonuç en erken 25 dediler
Senin test tarihin birz erken değil mi
canım sanırım az önceki msj gitmedi . Doktorum bana 12, gün test yaptırmamı söyledi senin şimdi belli olur. Inş hayırlı haberlerimizi alırız.doktorun kim nerede yaptırdın.ahilem benimde 11 haz yapıldı sonuç en erken 25 dediler
senin test tarihin birz erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?