bu nedir böylee...isyan etmeyeyim diyorum dilim dursa kalbim durmuyor...artık beklemek işkence.nereye gitsem ne yapsam aklımda hiç unutamıyorum.bu psikolijiden kurtulmam gerekir biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
tutmadığını düşündüğüm bir aşılamanın beni umutlandırmasına izin vermek istemiyorum buna rağmen kendimi kandırıyorum.
sebebi belli olmayan bir nedenden bebeğimin yokluğunun içindeyim sadece.
kızlar meraba ben akıl danışmak istiyorum siz olsanız ne yapardınıztüpbebekmi ameliyatmı aşılamamı eşimde varikosel var ilk ne yapmalıyız
Merhaba Kızlar
Bende bugün ilk Aşılamamı yaptırdım. Ama benim canım çok acıdı. Sizlerde de öyle oldumu??
Canım ben Kavaklıdere de özel bi muaynehanedeyim. Doktorumdan cok memnunum. Ankarada yeni oldugum icin fazla yer bilmiyorum. ılk aşılamamdı. ınşallah tutar. 3 ay Klomen kullandım ve çatlatma iğnesi. Bu 4. ayım. Yine Klomen ve Catlatma ignesi kullandım. Dünde Aşılama yapıldı.zeyno sen nerede kime yaptırdın.ben de ankaradayım da klomene başladım yeni.bana da aşılama olcak merak ediyorum o yüzden.ben fatih hastanesine gidiyorum nilgün hanıma sen nereye yaptırdın memnunmusun
Merhaba Kızlar
Bende bugün ilk Aşılamamı yaptırdım. Ama benim canım çok acıdı. Sizlerde de öyle oldumu??
aşılama yaptıran bütün arkadaşlar hepinize slm.a.s.aşılamadan sonuç almış olsanız da,sonuç alamamış olsanız da lütfen bütün tecrübelerinizi,yaşadığınız fiziksel değişiklikleri anlatın ki biz yeniler faydalanalım.benim tahlilime daha 5 gün var ama artk dayanamıyorum.içime sıkıntı basıyo.belki sizin yazdıklarınızdan ben ve benim gibiler bişiler okurlar da rahatlarlar.şimdiden teşekkürler cvbınız için:enbuyukkk:
bende geçen salı aşılama yaptırdım. Fakat hiçbir acı hissetmedim doktorum çok iyi.Şimdi sonuç bekliyoruz.
slm canım sayende umudum oldu bende aşılama yaptırdım geçen ay olmadı yumurtalarım çok güzel çatladı doktorum herşey rahat istediğim gibi oldu dedi ama olmadı bu tekrar düşünüyorum aşılamayı ara vermek istemedim hayırlısı bakalım darısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?