Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar yazdıklarınızı dikkatle okuyorum bende 4 sene çocuk sahibi olamadım. eşimde de bende de bir problem bulamadılar. ilk aşılamam tutmadı 2.aşılamam tuttu şu an 2,5yaşında bir oğlum var inşallah darısı sizlerin başına .klomen ile hamile kaldım. aşılama sonucumu beklerken adet oldum normalden kısa sürdü tekrar aşılamaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ki inanılmaz bir duygu meğer üzerine adet görmüşüm. ayrıca pco hakkında da ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürü denen bir kür var ve yazılan yorumlara bakılırsa bu kürle pco dan kurtulup hamile kalanlrın sayısı küçümsenmeyecek kadar çok. şimdi 2. çocuk için aşılama yaptırdık yarın sonuç alıcaz. hayırlısı öncelikle hiç çocuğu olmayan arkadaşlarıma daha sonra bana inşallah bu arada aşılamam ankara etlik doğumevinde oldu. bu konuda gerçekten kendilerini aştılar.ankarada ikamet edenlere tavsiye ederim.hepinize bu tedavide iyi şanslar diliyorum.

lmaz:lmaz:lmaz:hayır canım..bizim bebeklerimiz olacak....sakın ha yenilmiyoruz şu psikoloji denen gereksiz şeye...bizi yıkıp yıkıp ayağa kaldırıp tekrar yıkmasına müsade etmeyeceğiz...o yüzden burdayız..paylaşıyoruz..paylaştıkca güçleneceğiz ki bebeklerimiz olduğunda onları kucaklıyabilelim...:ecrin_bebek:bak ben mesela artık bebek bezi reklamları çıktığında ağlamıyorum..anneler gününde içim burkulmuyor..bebek reklamlarından nefret etmiyorum artık..çünki bebeğimiz olacak...sadece bize kavuşmak için doğru zamanı bekliyor...habersiz ve aniden süpriz yapacak...dualarımdasın canım...a.s.opuyorumnanaktan

Merhaba Kızlar
Bende bugün ilk Aşılamamı yaptırdım. Ama benim canım çok acıdı. Sizlerde de öyle oldumu??

Merhaba Kızlar
Bende bugün ilk Aşılamamı yaptırdım. Ama benim canım çok acıdı. Sizlerde de öyle oldumu??

zeyno sen nerede kime yaptırdın.ben de ankaradayım da klomene başladım yeni.bana da aşılama olcak merak ediyorum o yüzden.ben fatih hastanesine gidiyorum nilgün hanıma sen nereye yaptırdın memnunmusun

zeyno sen nerede kime yaptırdın.ben de ankaradayım da klomene başladım yeni.bana da aşılama olcak merak ediyorum o yüzden.ben fatih hastanesine gidiyorum nilgün hanıma sen nereye yaptırdın memnunmusun
Canım ben Kavaklıdere de özel bi muaynehanedeyim. Doktorumdan cok memnunum. Ankarada yeni oldugum icin fazla yer bilmiyorum. ılk aşılamamdı. ınşallah tutar. 3 ay Klomen kullandım ve çatlatma iğnesi. Bu 4. ayım. Yine Klomen ve Catlatma ignesi kullandım. Dünde Aşılama yapıldı.

slm canım sayende umudum oldu bende aşılama yaptırdım geçen ay olmadı yumurtalarım çok güzel çatladı doktorum herşey rahat istediğim gibi oldu dedi ama olmadı bu tekrar düşünüyorum aşılamayı ara vermek istemedim hayırlısı bakalım darısı bizlere inşallah

slmlar ben gectıgımız cumartesı ılk asılamamı yaptırdımmm...doktor ılkde sansımın oldugunu soyledıı ama 10 gun nasıl gecer bılmıyorummm...ayrıca bu ıgnelerden sonra mıdesı yanan varmıııı:?ıns rabbım herkesın muradını verırrr...sımdıden hepınıınkı hayırlı olsunnn....guclubacismile

__ Ne güzel heyecan.. umarım GT pozitif çıkar, emeklerin umutların boşa gitmez..
Bildiğim kadarı ile aşılamada eş faktörü daha önemli bir rol alıyor. Çünkü kadın overleri iğne ve haplarla desteklenerek büyümesi, gelişmesi sağlanıyor. eğer büyük oranda eşten dolayı infertil değilsen bol şans diliyorum. kaçıncı deneme yazmamışsın. doktorumun dediğine göre en az 3 deneme %50 şansa eşitmiş diyor.. tekrar bol şansopuyorumnanaktan

bende geçen salı aşılama yaptırdım. Fakat hiçbir acı hissetmedim doktorum çok iyi.Şimdi sonuç bekliyoruz.

__Belki stresten kaynaklı olabilir, belkide spermin enjekte edildiği kanül rahatsızlık vermiş olabilir... e birde heyecan.. umarım hayırlısı olur. :teselli:

___Ara vermemekle iyisini yapmışsın, hazır yumurtlaıklar, gelişmeye, hormonlarda değişikliklere alışmışken, peşpeşe desteklemek mantıklı olandır. herşeyin yolunda gitmesi dilğiyle_:teselli:

arkadaşlar ben aşılama yaptırdım ve her ayki regli peryodumdaki adet belirtilerinden çok farklışeyler yaşadım.mesela normalde adet olmadan 1 hafta önce bel ve gögüs agrıları yaşardım.gögüslerim şişerdi ve elleyemezdim bile.fakat bu ay şişlik yine oldu ama agrı yoktu sırt agrım oldu ama.gögüslerimin uçlarında hassasiyet hissettim.ve geç adet oldum sizdede buna benzer şeyler oldumu.birde aşılama tutupta adet döneminde adetle birlikte vücut atabiliyormuş.sizde hiç öyle oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…