Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım en kısa zamanda bebişimiz olur :)
teşhis ne konuldu sende pko lumusun
arkadaşlar ne yapıyorsunuz beklemek ne kadar zor demi ben kurtuldum test hamile olmadımı gösteriyor erken yeptım 10. gn 3.75 düşük zannetmem yükselsin adetime 1 hafta var ha neyse daha ilk aşılamam bugün kendmi toparladım iyice temizlik yaptım evi pislik götürüyordu makineyi bile açmıyordum aşılıyım diye bugün altından girdim üstünden çıktım sabah 8 den şimdi bitti işim ohhhtemizlikten sonraki haline bayılıyorum evin.bide şey diyecekktim ya 2. aşılamayı yapimmi yoksa tüpemi geçelim karar veremiyoruzCADIARZU
arkadaşlar ne yapıyorsunuz beklemek ne kadar zor demi ben kurtuldum test hamile olmadımı gösteriyor erken yeptım 10. gn 3.75 düşük zannetmem yükselsin adetime 1 hafta var ha neyse daha ilk aşılamam bugün kendmi toparladım iyice temizlik yaptım evi pislik götürüyordu makineyi bile açmıyordum aşılıyım diye bugün altından girdim üstünden çıktım sabah 8 den şimdi bitti işim ohhhtemizlikten sonraki haline bayılıyorum evin.bide şey diyecekktim ya 2. aşılamayı yapimmi yoksa tüpemi geçelim karar veremiyoruzCADIARZU
evet canım beta hcg yaptır. En güvenilir bu test ama 12. günden sonra yaptır.a.sa.scanım ben de az önce idrar tahlili yaptım ama bir şey çıkmadı galiba en güvenilir olanı kan testi demi
ya benı kımse duymuyormu görmuyormu ((((((((((((
kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende ılk asılamamı yaptırdım 6 mayısta ve yarın test yaptırmmam gereklı ama ben cuam gunu yapayım dıyorum akıntım falan yok ama sankı adet olacakmısım gıbı sancılarım var göguslerım zaten patlamak uzere mıdem bulantım yok bugun 14,gun acaba hamılemıyım...ınsallah guzel rabbım en kısa zamanda yavrularımızı kucagımıza almamızı nasıp eder...(ben pregon ıgnesı kullandım aynı zamanda crınone jel kullnıyorum.):tomato::mymeka:
kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...
arkadaşlar neolur bana yardım edin sağ tüpüm tıkalıymış eşimde tedavi görüyordu şimdi o iyi sonuçlandı (hareketsizlik vardı) acaba bendenmi olmuyor diye kendimi suçlayıp duruyorum 5 yıl oldu amaolmadı korkuyorum olmuycak diye acaba olurmu arkadaşlar aşılama yaptırdık tutmadı olurmu sizce canım arkadaşlarım
canım benım hıc kafana takma dedıgın gıbı herseyde vardır bır hayır...gercı sana dıyorum ama bende gun beklıyorum okadar heyecanlıyımkı allah herkeze gonlunden gecenı versın :Saruboceq:
canim öncelikle umutsuzluga yer yok..
asilama denediginiz zaman soldan mi yumurtlamistin?eger tikali olan taraftan yumurtlayipta asilama denediyse doktorun doktor hatasina maruz kalmissin...tek tüpünün tikali olmasi tabiki önemli bir faktör sansini %50 ye düsürüyo ama bisey daha varki diger tüpün tamanen acik ve temiz mi..yani yapisiklik gibi bir durum diger tarafta söz konusu degilse gebelik sansida var demektir...
önce diger tüpün durumunu iyice ögren ondada sorun varsa hic asilamada vakit harcamyin tüp bebekle sansiniz daha yüksek olur