Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde ergenliğimden beri düzenli adetim olmadı hipoganotropik teşhisi koydu bi doktor sonra başka birine gittim yine başka bişey sölediler son gittiğim 3 doktor aynı şeyi söledi 'pko' ve en kötüsü kilolu olmam veremiyorumda oda başka dert:(

arkadaşlar ne yapıyorsunuz beklemek ne kadar zor demi ben kurtuldum test hamile olmadımı gösteriyor erken yeptım 10. gn 3.75 düşük zannetmem yükselsin adetime 1 hafta var ha neyse daha ilk aşılamam bugün kendmi toparladım iyice temizlik yaptım evi pislik götürüyordu makineyi bile açmıyordum aşılıyım diye bugün altından girdim üstünden çıktım sabah 8 den şimdi bitti işim ohhh :kahve:temizlikten sonraki haline bayılıyorum evin.bide şey diyecekktim ya 2. aşılamayı yapimmi yoksa tüpemi geçelim karar veremiyoruzCADIARZU

arkadaşlar ne yapıyorsunuz beklemek ne kadar zor demi ben kurtuldum test hamile olmadımı gösteriyor erken yeptım 10. gn 3.75 düşük zannetmem yükselsin adetime 1 hafta var ha neyse daha ilk aşılamam bugün kendmi toparladım iyice temizlik yaptım evi pislik götürüyordu makineyi bile açmıyordum aşılıyım diye bugün altından girdim üstünden çıktım sabah 8 den şimdi bitti işim ohhh :kahve:temizlikten sonraki haline bayılıyorum evin.bide şey diyecekktim ya 2. aşılamayı yapimmi yoksa tüpemi geçelim karar veremiyoruzCADIARZU

canım ben de az önce idrar tahlili yaptım ama bir şey çıkmadı galiba en güvenilir olanı kan testi demi

bana kalırsa yine de aşılamayı bir kez daha deneyin belki olur çünkü tüp bebek süreci de zor

ya benı kımse duymuyormu görmuyormu ((((((((((((

14.günde zaten kanda gebelik hormonun baktirman gerekiyo doktorun söylemistir..adetini beklemek istemiyorsan test yaptir süphelendigin durumlarda var diyosun...bu belirtiler hem adet hemde gebelik belirtisi olabilir ama bunuda unutma
allah gönlüne göresini nasip etsin

kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende ılk asılamamı yaptırdım 6 mayısta ve yarın test yaptırmmam gereklı ama ben cuam gunu yapayım dıyorum akıntım falan yok ama sankı adet olacakmısım gıbı sancılarım var göguslerım zaten patlamak uzere mıdem bulantım yok bugun 14,gun acaba hamılemıyım...ınsallah guzel rabbım en kısa zamanda yavrularımızı kucagımıza almamızı nasıp eder...(ben pregon ıgnesı kullandım aynı zamanda crınone jel kullnıyorum.):tomato::mymeka:

hoşgeldin canım umarım hamişsindir...bende 7 mayısta yaptırdım bugün 12. günüm cuma kontrolum var..o zamana kadar kırmızıları görmek istemiyorum..bende de seninki gibi kasık ağrıları oluyor..umarım hamileyizdir...

slm canikolarım yürüyüşten geldim az önce bir baktımki kırmızılar gelmişşş:utangac: erken oldum 25inde olmam gerekiyordu neyse belliydi zaten umudum yoktu.ha ayrıca kapıcımız ördek almış bahçeye koymuş arkasındada 4 tane yavrusu yumuşak yumuşak :ecrin_bebek:kıvıra kıvıra önümden geçtiler kasıtlı yapıyor gibi elime aldım yavrusunu önüme geldi annesi bırak yavrumu :tomato: der gib.ay ne saçmalıyorum ya iyice kafayı yedimdelikafadulden

kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...

canım benım hıc kafana takma dedıgın gıbı herseyde vardır bır hayır...gercı sana dıyorum ama bende gun beklıyorum okadar heyecanlıyımkı allah herkeze gonlunden gecenı versın :Saruboceq:

arkadaşlar neolur bana yardım edin sağ tüpüm tıkalıymış eşimde tedavi görüyordu şimdi o iyi sonuçlandı (hareketsizlik vardı) acaba bendenmi olmuyor diye kendimi suçlayıp duruyorum 5 yıl oldu amaolmadı korkuyorum olmuycak diye acaba olurmu arkadaşlar aşılama yaptırdık tutmadı olurmu sizce canım arkadaşlarım

Son düzenleme:
arkadaşlar neolur bana yardım edin sağ tüpüm tıkalıymış eşimde tedavi görüyordu şimdi o iyi sonuçlandı (hareketsizlik vardı) acaba bendenmi olmuyor diye kendimi suçlayıp duruyorum 5 yıl oldu amaolmadı korkuyorum olmuycak diye acaba olurmu arkadaşlar aşılama yaptırdık tutmadı olurmu sizce canım arkadaşlarım

canim öncelikle umutsuzluga yer yok..
asilama denediginiz zaman soldan mi yumurtlamistin?eger tikali olan taraftan yumurtlayipta asilama denediyse doktorun doktor hatasina maruz kalmissin...tek tüpünün tikali olmasi tabiki önemli bir faktör sansini %50 ye düsürüyo ama bisey daha varki diger tüpün tamanen acik ve temiz mi..yani yapisiklik gibi bir durum diger tarafta söz konusu degilse gebelik sansida var demektir...
önce diger tüpün durumunu iyice ögren ondada sorun varsa hic asilamada vakit harcamyin tüp bebekle sansiniz daha yüksek olur

canım benım hıc kafana takma dedıgın gıbı herseyde vardır bır hayır...gercı sana dıyorum ama bende gun beklıyorum okadar heyecanlıyımkı allah herkeze gonlunden gecenı versın :Saruboceq:

bitanem teşekkür ederim..inşallah olumlu sonuçlar alırsın..Allahım bizi evlatsız bırakmasın...

canim öncelikle umutsuzluga yer yok..
asilama denediginiz zaman soldan mi yumurtlamistin?eger tikali olan taraftan yumurtlayipta asilama denediyse doktorun doktor hatasina maruz kalmissin...tek tüpünün tikali olmasi tabiki önemli bir faktör sansini %50 ye düsürüyo ama bisey daha varki diger tüpün tamanen acik ve temiz mi..yani yapisiklik gibi bir durum diger tarafta söz konusu degilse gebelik sansida var demektir...
önce diger tüpün durumunu iyice ögren ondada sorun varsa hic asilamada vakit harcamyin tüp bebekle sansiniz daha yüksek olur

sagol arkadaşım gecen yaz ameliyat oldum doktor yumurtanın birine sıvını gitigini birinin gitmedigini söylemişti onun kapalı olmasıda küçükken 7 yaşlarındayken idrar yolarımdan ameliyat olmuştum oda gelişme cagında et kaynayıp kapamış ameliyat oldugum tarafdaki yumurtalıgımı daha dogrusu doktorun dedikleri kafama yatmıyorda ondan önce 3,4 doktora gitimse hiçbiride birşey yok dedi buda hemen ameliyata aldı rahim filmi falan cekilmede sonrada öyle dedi yani neye inanacagımı bilmiyorumkafamçokkarıştı Çok üzgünüm çoook cevabını bekliyorum bak elifatihefu

Back
X