Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar dün 10. günümdü ve dr kontrolüne gittim usg ile baktılar solda 4 sağda 3 tane follikül gelişmiş soldaki en büyük folikül 25 mm çapındaymış ve yanında 18 mm olan başka bir tane daha ve değişik büyüklüklerde (6,8,9,10 mm) folliküller varmış...ancak drum 22ye kadar normal kabul ediliyor seninki fazla uyarılmış ve 25 mm olmuş dedi...bu ay aşılama yapmayalım siz normal çalışmalara devam edin dedi...çatlatma iğnesi de yapılmadı...bu ay aşılama olacak diye çok heyecanlıydım ancak bunda da vardır bir hayır diyorum rabbimin takdirine bırakıyorum....allahım hepimizin de hakkında hayırlısını versin inşallah....

arkadaşım seninkiler uçmuş ya . olursada bebişin iri yarı bişey olacak o zaman :))akannehir
sen hangi ilacı kullandın merak ettim??
benimkiler 18 mm de kendiliğinden çatladı ve aşılama heyecanım suya düştü.
şimdi eşim aşılamayı ben yaparım hevesinde :kedi:
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

arkadaşım seninkiler uçmuş ya . olursada bebişin iri yarı bişey olacak o zaman :))akannehir
sen hangi ilacı kullandın merak ettim??
benimkiler 18 mm de kendiliğinden çatladı ve aşılama heyecanım suya düştü.
şimdi eşim aşılamayı ben yaparım hevesinde :kedi:
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

:roflol::roflol:çok komik bu eşler yaa inan benimli de ben aşılarım seni diyor :)) canım ben klomen 2*1 kullandım... adetin 3. gününden itibaren 5 gün kullandım...valla keşke olsa da iri yarı olsa ama 22 nin üzeri kistleşiyormuş o nedenle çok büyümesi de iyi değil canım ideali 18-20 mm olması...sizin sorununuz ne canım ya da daha doğrusu bi probleminiz var mı?

:roflol::roflol:çok komik bu eşler yaa inan benimli de ben aşılarım seni diyor :)) canım ben klomen 2*1 kullandım... adetin 3. gününden itibaren 5 gün kullandım...valla keşke olsa da iri yarı olsa ama 22 nin üzeri kistleşiyormuş o nedenle çok büyümesi de iyi değil canım ideali 18-20 mm olması...sizin sorununuz ne canım ya da daha doğrusu bi probleminiz var mı?

benim 1 çocuk var. ilk hamilelik hemen olmuştu evlenir evlenmez yani .
2 yıldır istiyoz şimdi ise olmuyor.
bende pko varmış ama engel değil dedi doktor hamilelik için.
eşimde sayıda düşme çıktı testlerde oda iğne yaptırdı 3-4 ay kadar ama hala tık yok :)))

bende bu ay doktora gittim ve aşılama yaptırmak istediğimi söyledim.
hiç bir tahlil yapmadan doktor tamam 1. gün gel ilaç yazalım dedi .
menogon iğne yatırdım 7 doz kendiliğinden 15. günü çatladı yumişlerim ve aşılama hayal oldu .
herhalde bi dahada girişmem bu işe
tüp bebek bakacam artık ....yerimseniben

eşimde sayıda düşme çıktı testlerde oda iğne yaptırdı 3-4 ay kadar ama hala tık yok :)))

menogon iğne yatırdım 7 doz kendiliğinden 15. günü çatladı yumişlerim ve aşılama hayal oldu .

tatlım bir çocuğun olduğu için sigorta tüp bebk masraflarını karşılamıyo maalesef.....

bence tüp bebekten önce aşılama şansını tekrar dene derim ben en azından aşılamada 3 kere deneme şansın var eğer o şansların tutmazsa tüp bebek denersin bence...tüp bebek hem masraflı hem de çok stresli bir süreç...insanın umudu çok artıyor olmayınca da maalesef hayal kırıklığı oluyor...tabi canım bu sizin ve drunuzun kararı yaş ve diğer faktörler de göz önüne alındığında doğru kararı verirsiniz...

canım benim emekli sandığı. karşılamasa bile artık kendi imkanımızla bişeyler yaparız.5-6 bin tutarmı acaba kendimiz yaptırsak bilmiyom fiyatları??/

ben sgk olarak bahsetmiştim farketmiyor şartlardan biri her iki eşinde evde bir cocuk sahibi olmamması.......tabiki öyle bi durum olduğunda zaten insan ne yapar ne eder koyar o parayı yerine.....

canım benim emekli sandığı. karşılamasa bile artık kendi imkanımızla bişeyler yaparız.5-6 bin tutarmı acaba kendimiz yaptırsak bilmiyom fiyatları??/

ha unuttum bide şöyle bişey var raporlada gitsen raporsuzda gitsen aynı para ama raporsuz ilaçları kendin alıyosun raporla gidersen ve devletin verdiği ilacı alırsan fazla bi fark cıkmuyo sadece......ben o yüzden aşılama haklarımdaki ilaç hakkımı kullanmadım böylece aşılamada kullanıcam hakkımı tüp bebek te kullanıcam.......devlet raporla 1500 lira veriyo ama maalesef bi faydası olmuyo raporla gidersen atıyorum 5500 lira ekstra vericen para 4000 lira ama raporsuz gidersen hesap 4000 lira oluyo işte böyle......

ben burdaki hastaneye bi sorayım şifa hastanesi var özel sadece oraya danışayım bakalım . bu ay sonuna kadar bekleyelim görelim . bide şimdi ilaçların etkisi zannedersem. yumurtamın geliştiği tarafta bi ağrı gelip gidiyor. göğüslerde de hassasiyet var ya . ilaçtandır diye düşünüyom

ben burdaki hastaneye bi sorayım şifa hastanesi var özel sadece oraya danışayım bakalım . bu ay sonuna kadar bekleyelim görelim . bide şimdi ilaçların etkisi zannedersem. yumurtamın geliştiği tarafta bi ağrı gelip gidiyor. göğüslerde de hassasiyet var ya . ilaçtandır diye düşünüyom

tamam canım bakalım nasıl olcak......

slm arkadaşlar dün 10. günümdü ve dr kontrolüne gittim usg ile baktılar solda 4 sağda 3 tane follikül gelişmiş soldaki en büyük folikül 25 mm çapındaymış ve yanında 18 mm olan başka bir tane daha ve değişik büyüklüklerde (6,8,9,10 mm) folliküller varmış...ancak drum 22ye kadar normal kabul ediliyor seninki fazla uyarılmış ve 25 mm olmuş dedi...bu ay aşılama yapmayalım siz normal çalışmalara devam edin dedi...çatlatma iğnesi de yapılmadı...bu ay aşılama olacak diye çok heyecanlıydım ancak bunda da vardır bir hayır diyorum rabbimin takdirine bırakıyorum....allahım hepimizin de hakkında hayırlısını versin inşallah....

bence kafana takma bende haziranda klomen ve prenly çatlama ignesi olmuştum 24cm oluşmuştu yumurtam çok oluşmuştu bide doktor ilişki önerdi aşılama yoktu biz kendimiz yaptık yaptık aşılamayı tuttu yalnız ben düşürdüm kendine dikkat et ve morelini bozma

bence kafana takma bende haziranda klomen ve prenly çatlama ignesi olmuştum 24cm oluşmuştu yumurtam çok oluşmuştu bide doktor ilişki önerdi aşılama yoktu biz kendimiz yaptık yaptık aşılamayı tuttu yalnız ben düşürdüm kendine dikkat et ve morelini bozma

canım aşılama yapılmadan normal ilişkiyle mi tuttu...ayy ben o zaman umutlanabilirim çünkü ben artık 25 mm olduğu için döllenme olmaz diye bu aydan ümidimi kesmiştim..canım bu arada sana da geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliğin başlar canım...

bende 2 gun önce asılama yaptırdım ilk kez beklıyorum şimdi ama içimde tutmadıgı hissi var yaa ilk denemeden tutan varmı veya tutma oranı nedir bilginiz varmı :(

ya benim görümcemde yarın aşılama yapılacak çok heyecanlı. Ona destek olmaya çalışıkyorum ama ona aşılamaya gelirken idrara skışık gel dediler nedenini bilen varmııııııııı acil cevappppppppppp

ben de 9 yıllık evliyim benimde olmuyor ama biz hiç tedaviye başlamadık bile önce görümcemin olsunda biz de sonra bakıca bizde anatolia ya gidiyoruz ankaraya yarın görümcemin aşılaması yapılacak hayırlısı bakalım çok korkuyor bide çok istiyor...

ben de 29 ekimde aşılama yaptırdım pek acı hissetmedim rahat olmayla alakalı neyse tutmadı gibi geldi moralim pek yok ama hayırlısı olsun

birnurcum istemedinizmi 9 yıl boyunca bide görümceni çok seviyosun sanırım bende 5 yıllık evliyim 20 aydırda uğraşıyoruz sabrına hayran kaldım...

aşılama yaptırıp hamile kalamayan arkadaşlar birşey sormak istiyorum aşılama yapıldıktan sonraki ilk adetinizin miktarı nasıldı?

Back
X