Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne zaman test yapicaksin canm ben erken gebelik testi aldim cuma yapicam.meraktan catliyorum
Canım cuma günü yaparsan çatlatma iğnesinin etkisi ile pozitif çıkar. Mesela ben geçen ay sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 11. Gün ikinci çizgi hayalet gibi çıkmıştı. 12. Gün geçmişti. Sende çatlatma iğnesi olduğun günü saymadan 12. Gün test yap. Yoksa yanılırsın

Tamam canm ole yapiyim dayanmasi zor ama

Ben Subat ayinda ilk asilamami olmustum. Asilamaya kadar ignelerden ve ilaclardan halsizlik ara ara kasik agrisi vardi. Catlatma ignesinden sonra kasiklarimda ve goguslerimde agri ve aci artmisti. Asilamada rahimi temizleyen bir sivi kullaniyorlar. O sivi sonrasinda inanilmaz gaz yapiyor. Gaz makinasi gibi geziyordum. Dolayisiyla cok fazla ilac kullandigimiz icin yan etkileri cok oluyor. Bir de progestan diye bir ilac var ki gece uykumdan kusmaya uyandiriyor. Bunlari ilk asilama yaptiranlar icin soyluyorum ki ilacin yan etkileri oldugunu bilin diye. Ama herkeste ayni etkiler olmayabilir. Benim ilki tutmadi insallah sizlerinki tutar.

Insallah tutar canim bnm ilk asilamam bende progestann kullaniyorum ama ne bulanti ne kusma hic bisi yok gogus agrimda yok anlamadim bende mi bi sknti var

Yaa nasıl güzel olurrr Birinci aşılaman nasıldı, ben çok stres yaptım ve kafaya taktım. 14 gün geçmek bilmedi
İlaclarin yan etkileriyle gecti. Bir de onlarin etkileri oldukca umutlandim acaba hamile miyim diye. Sonrasi husran tabi. Hemen ardina yine yaptiracaktim ki araya korona girdi. 3 ay vakit kaybi oldu. Simdi ikinci olacak. Bu sefer bildigim icin her agriyi belirtiye yormayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…