- 23 Haziran 2020
- 33
- 10
- 18
- 32
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Merhaba canım,ben de 13 haziranda aşılama oldum. 11. Gündeyim ve şu an hiçbir belirti yaşamıyorum ben. Umarım iyiye işarettir.Meraba kizlar ben 20 haziran 2020 de asilama yaptirdim. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar acaba benimle ayni zamanda asilama olan var mi
Bugün yapmak istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum. Doktorum geçmesini bekleme birkaç gün önce yap dedi. Çat12 aşılama 11. Gün bugünNe zaman test yapicaksin canm ben erken gebelik testi aldim cuma yapicam.meraktan catliyorum
Belli olur yap benceBugün yapmak istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum. Doktorum geçmesini bekleme birkaç gün önce yap dedi. Çat12 aşılama 11. Gün bugün
Canım cuma günü yaparsan çatlatma iğnesinin etkisi ile pozitif çıkar. Mesela ben geçen ay sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 11. Gün ikinci çizgi hayalet gibi çıkmıştı. 12. Gün geçmişti. Sende çatlatma iğnesi olduğun günü saymadan 12. Gün test yap. Yoksa yanılırsınNe zaman test yapicaksin canm ben erken gebelik testi aldim cuma yapicam.meraktan catliyorum
Evet biliyorum olur,evin karşısında 2 tane eczane var. Soluğu orda almamak için zor tutuyorum kendimi. Biliyorum hamile değilim,gerçekle ksrşılaşmak zor geliyorBelli olur yap bence
Yaaa niye ole diyosun pozitif dusun ki sonuc guzel olsun insallah cift cizgiyi gorursun cnmEvet biliyorum olur,evin karşısında 2 tane eczane var. Soluğu orda almamak için zor tutuyorum kendimi. Biliyorum hamile değilim,gerçekle ksrşılaşmak zor geliyor
Al yap kurtulEvet biliyorum olur,evin karşısında 2 tane eczane var. Soluğu orda almamak için zor tutuyorum kendimi. Biliyorum hamile değilim,gerçekle ksrşılaşmak zor geliyor
Tamam canm ole yapiyim dayanmasi zor amaCanım cuma günü yaparsan çatlatma iğnesinin etkisi ile pozitif çıkar. Mesela ben geçen ay sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 11. Gün ikinci çizgi hayalet gibi çıkmıştı. 12. Gün geçmişti. Sende çatlatma iğnesi olduğun günü saymadan 12. Gün test yap. Yoksa yanılırsın
Insallah tutar canim bnm ilk asilamam bende progestann kullaniyorum ama ne bulanti ne kusma hic bisi yok gogus agrimda yok anlamadim bende mi bi sknti varBen Subat ayinda ilk asilamami olmustum. Asilamaya kadar ignelerden ve ilaclardan halsizlik ara ara kasik agrisi vardi. Catlatma ignesinden sonra kasiklarimda ve goguslerimde agri ve aci artmisti. Asilamada rahimi temizleyen bir sivi kullaniyorlar. O sivi sonrasinda inanilmaz gaz yapiyor. Gaz makinasi gibi geziyordum. Dolayisiyla cok fazla ilac kullandigimiz icin yan etkileri cok oluyor. Bir de progestan diye bir ilac var ki gece uykumdan kusmaya uyandiriyor. Bunlari ilk asilama yaptiranlar icin soyluyorum ki ilacin yan etkileri oldugunu bilin diye. Ama herkeste ayni etkiler olmayabilir. Benim ilki tutmadi insallah sizlerinki tutar.
Ne guzel ben cok agir yasiyorum progestanin etkilerini her bunye farkli iste Rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsinInsallah tutar canim bnm ilk asilamam bende progestann kullaniyorum ama ne bulanti ne kusma hic bisi yok gogus agrimda yok anlamadim bende mi bi sknti var
Ben de yarin 2.asilamami oluyorum. Bu ay bize sans gulsun26 Haziran’da 2. Aşılamamı olacağım. Birincide olumsuz oldu, umarım 2. Olur
İnşallahhhhhhBen de yarin 2.asilamami oluyorum. Bu ay bize sans gulsun☺ Nerede yaptiriyorsun
Ben İstanbuldayim. İki farkli sehirden iki bebis haberi gelsinnİnşallahhhhhhAntalyadayım ben sen
Yaa nasıl güzel olurrrBen İstanbuldayim. İki farkli sehirden iki bebis haberi gelsinn
İlaclarin yan etkileriyle gecti. Bir de onlarin etkileri oldukca umutlandim acaba hamile miyim diye. Sonrasi husran tabi. Hemen ardina yine yaptiracaktim ki araya korona girdi. 3 ay vakit kaybi oldu. Simdi ikinci olacak. Bu sefer bildigim icin her agriyi belirtiye yormayacagimYaa nasıl güzel olurrrBirinci aşılaman nasıldı, ben çok stres yaptım ve kafaya taktım. 14 gün geçmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?