- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Anladım teşekkür ederimBen goztepe medikal park hastanesine gidiyorum. Hastane cok temiz ve mukemmel degil ama doktordan memnun oldugum icin gidiyorum
Hepimiz insallahAnladım teşekkür ederiminşallah güzel sonuç alırsınız
Ben de Pendikdeyim biraz yakın bi yerler arıyorum amaHepimiz insallah
Acibademdeki Acibadem hastanesine de gidiyordum bir xamanlar. Orasi daha temiz ve biraz daha ozenli bir hastane. Dusunurseniz bilginiz olsun
Hmm Pendik’i bilmiyorum canimBen de Pendikdeyim biraz yakın bi yerler arıyorum ama
Ben de pek bilmiyorum canım Bir kaç yere kafama göre gittim doğal yolla olur dediler ama olmadı 3 yıl olacak temmuz da aşılama yaptırmak istiyorum hayrlısı bakalımHmm Pendik’i bilmiyorum canim
Aynen bana da öyle diyorlardı üç yıldır benimde bir kere oldu onda da kalbi durdu on haftalıkken ,kürtajdan sonra rahimde tıkanıklık vs. Şeyler olabiliyormuş , iki yıl sonra rahim filmi çektirdim yani geçen ay girişte tıkanıklık oluşmuş açıldı ama ben yine gebe değilim ,inş nasip olursa bende düşünüyorum temmuzda devlet hastanesindeBen de pek bilmiyorum canım Bir kaç yere kafama göre gittim doğal yolla olur dediler ama olmadı 3 yıl olacak temmuz da aşılama yaptırmak istiyorum hayrlısı bakalım
Bende vermediler. Önce oraya bir aparat takıyorlar adı ben bilmiyorum. Takılırken o canımı yakmıştıAsilamada spermleri gondermeden once iceriyi bir solusyonla temizliyorlar canim sen fark etmemissindir icerideki florayi ve asidi dengelemek ve temizlemek icin
O bende cok gaz yapmisti
Benim bu seferki asilamamda o aparati yarim saat takili biraktilar ve ameliyat isigini oraya dogru tuttular isi hareketliligi arttiyormisBende vermediler. Önce oraya bir aparat takıyorlar adı ben bilmiyorum. Takılırken o canımı yakmıştı
Ben de 4 tane var. Doktor bir tanesi istediğim boyuta gelmiş. Öbürleri yakın dedi. Bizim için 2 tane olsa daha iyi olur. 3 ve fazlası riskli. Hatta üçüz gebelikleri olan genelde düşük yapıyorlar dedi. Dün akşam çatlatma iğnesi oldum. Kaç saate çatlatıyor iğne biliyor MusunBen de 13 tane yumurta oldu. Bugun asilama yapildi sadece iki tanesi henuz catlamamis onlar da yakin dedi digerleri catlatmis bir hafta boyunca iliskiye girecegiz catlatma ignesinden once 19mm falanlardi
İlk asilamamda 8 tane catlamisti
Takılırken acıyor sonra hissetmedim zaten. Amin inşallah karşılığını alırsın canımBenim bu seferki asilamamda o aparati yarim saat takili biraktilar ve ameliyat isigini oraya dogru tuttular isi hareketliligi arttiyormis
Yarim saat gecmek bilmedi resmen
Allahim karsiligini versin insallah
İgneden sonra ortalama 36 saati baz aliyorlarBen de 4 tane var. Doktor bir tanesi istediğim boyuta gelmiş. Öbürleri yakın dedi. Bizim için 2 tane olsa daha iyi olur. 3 ve fazlası riskli. Hatta üçüz gebelikleri olan genelde düşük yapıyorlar dedi. Dün akşam çatlatma iğnesi oldum. Kaç saate çatlatıyor iğne biliyor Musun
Hepimiz insallahTakılırken acıyor sonra hissetmedim zaten. Amin inşallah karşılığını alırsın canım
Benimde aynı. O zaman yarına kadar yumurtalar biraz daha mı büyürİgneden sonra ortalama 36 saati baz aliyorlar
Ama oncesi de olabilir sonrasi da olabilir
36 sadece bir ortalama. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapildi bana
Senin yarin degil mi asilamanTakılırken acıyor sonra hissetmedim zaten. Amin inşallah karşılığını alırsın canım
Senin yarin degil mi asilaman
Saat kacta
[/QUOTEGece 12 de iğne oldum. Yarın 12 de aşılamam var
Her gun 1 mm buyuyor yumurtalar ama catlaya da bilir ben 36 saat sonra asilamaya girdigimde 13 yumurtadan 2 tanesi kalmistiBenimde aynı. O zaman yarına kadar yumurtalar biraz daha mı büyür
Bende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptım ama senin dediğin gibi öncesinde hiç rahime sıvı faln boşaltmadılar sadece spermleri verdi sonrası içinde ilaç veriliyormuş onu bi kaç yerde de okudum onu bile vermedi bana yaa acaba gerek olmadığı için mi yoksa doktor ilgisiz mi davrandıBen Subat ayinda ilk asilamami olmustum. Asilamaya kadar ignelerden ve ilaclardan halsizlik ara ara kasik agrisi vardi. Catlatma ignesinden sonra kasiklarimda ve goguslerimde agri ve aci artmisti. Asilamada rahimi temizleyen bir sivi kullaniyorlar. O sivi sonrasinda inanilmaz gaz yapiyor. Gaz makinasi gibi geziyordum. Dolayisiyla cok fazla ilac kullandigimiz icin yan etkileri cok oluyor. Bir de progestan diye bir ilac var ki gece uykumdan kusmaya uyandiriyor. Bunlari ilk asilama yaptiranlar icin soyluyorum ki ilacin yan etkileri oldugunu bilin diye. Ama herkeste ayni etkiler olmayabilir. Benim ilki tutmadi insallah sizlerinki tutar.
Canım bana da aşılamadan sonra hiç ilaç vermedi doktor.Herkesin tedavisi farklı.Gerek görmemiştir doktor.Bende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptım ama senin dediğin gibi öncesinde hiç rahime sıvı faln boşaltmadılar sadece spermleri verdi sonrası içinde ilaç veriliyormuş onu bi kaç yerde de okudum onu bile vermedi bana yaa acaba gerek olmadığı için mi yoksa doktor ilgisiz mi davrandı
Cnm sivi bosaltmiyolar gazli bez gibi biseyi islatip siliyoBende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptım ama senin dediğin gibi öncesinde hiç rahime sıvı faln boşaltmadılar sadece spermleri verdi sonrası içinde ilaç veriliyormuş onu bi kaç yerde de okudum onu bile vermedi bana yaa acaba gerek olmadığı için mi yoksa doktor ilgisiz mi davrandı
Rahime ilac vermiyorlar yanlis anlasilma olmasin iceriyi siviyla temizliyorlar siliyorlar gibi bisey goremedigim icin tam neler oluyor bilmiyorum ama doktor da soyledi temizliyorum suan iceriyi dediBende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptım ama senin dediğin gibi öncesinde hiç rahime sıvı faln boşaltmadılar sadece spermleri verdi sonrası içinde ilaç veriliyormuş onu bi kaç yerde de okudum onu bile vermedi bana yaa acaba gerek olmadığı için mi yoksa doktor ilgisiz mi davrandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?