Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de pek bilmiyorum canım Bir kaç yere kafama göre gittim doğal yolla olur dediler ama olmadı 3 yıl olacak temmuz da aşılama yaptırmak istiyorum hayrlısı bakalım
Aynen bana da öyle diyorlardı üç yıldır benimde bir kere oldu onda da kalbi durdu on haftalıkken ,kürtajdan sonra rahimde tıkanıklık vs. Şeyler olabiliyormuş , iki yıl sonra rahim filmi çektirdim yani geçen ay girişte tıkanıklık oluşmuş açıldı ama ben yine gebe değilim ,inş nasip olursa bende düşünüyorum temmuzda devlet hastanesinde

Asilamada spermleri gondermeden once iceriyi bir solusyonla temizliyorlar canim sen fark etmemissindir icerideki florayi ve asidi dengelemek ve temizlemek icin
O bende cok gaz yapmisti
Bende vermediler. Önce oraya bir aparat takıyorlar adı ben bilmiyorum. Takılırken o canımı yakmıştı

Bende vermediler. Önce oraya bir aparat takıyorlar adı ben bilmiyorum. Takılırken o canımı yakmıştı
Benim bu seferki asilamamda o aparati yarim saat takili biraktilar ve ameliyat isigini oraya dogru tuttular isi hareketliligi arttiyormis
Yarim saat gecmek bilmedi resmen
Allahim karsiligini versin insallah

Ben de 13 tane yumurta oldu. Bugun asilama yapildi sadece iki tanesi henuz catlamamis onlar da yakin dedi digerleri catlatmis bir hafta boyunca iliskiye girecegiz catlatma ignesinden once 19mm falanlardi
İlk asilamamda 8 tane catlamisti
Ben de 4 tane var. Doktor bir tanesi istediğim boyuta gelmiş. Öbürleri yakın dedi. Bizim için 2 tane olsa daha iyi olur. 3 ve fazlası riskli. Hatta üçüz gebelikleri olan genelde düşük yapıyorlar dedi. Dün akşam çatlatma iğnesi oldum. Kaç saate çatlatıyor iğne biliyor Musun

Benim bu seferki asilamamda o aparati yarim saat takili biraktilar ve ameliyat isigini oraya dogru tuttular isi hareketliligi arttiyormis
Yarim saat gecmek bilmedi resmen
Allahim karsiligini versin insallah
Takılırken acıyor sonra hissetmedim zaten. Amin inşallah karşılığını alırsın canım

İgneden sonra ortalama 36 saati baz aliyorlar
Ama oncesi de olabilir sonrasi da olabilir
36 sadece bir ortalama. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapildi bana

Bende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptım ama senin dediğin gibi öncesinde hiç rahime sıvı faln boşaltmadılar sadece spermleri verdi sonrası içinde ilaç veriliyormuş onu bi kaç yerde de okudum onu bile vermedi bana yaa acaba gerek olmadığı için mi yoksa doktor ilgisiz mi davrandı

Canım bana da aşılamadan sonra hiç ilaç vermedi doktor.Herkesin tedavisi farklı.Gerek görmemiştir doktor.

Cnm sivi bosaltmiyolar gazli bez gibi biseyi islatip siliyo

Rahime ilac vermiyorlar yanlis anlasilma olmasin iceriyi siviyla temizliyorlar siliyorlar gibi bisey goremedigim icin tam neler oluyor bilmiyorum ama doktor da soyledi temizliyorum suan iceriyi dedi
Herkes yapiyor mu bilmiyorum
Sonrasndaki ilac da 21.gun progestana basliyosun ve haftada bir kez bebe asprini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…