Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ilaçların etkisi olmadı

Merhaba hanimlar tecrübeleriniz benim icin önemli ; ikinci cocugumu düüsnüyorum ama oglumdada 2 sene bekledim simdi 5 aydir olmuyo ama okadar beklemek istemiyorum anlasilan yine beklicem ama erkenden asilamamyaptirmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum 9 yillik evliyim oglumda 4,5 yasinda korunmasiz 3 yil ama cocuk olarak üzerine düserek 5 aydir deniyoruz ama olmadi sanirim adetimi bekliyorum ama bugpn test yaptim negatif bu ay da yok sanirim yumurtlamamin 11. günüydü acaba bu islem sirasinda agri aci narkoz oluyomu ?

Canim hic bir agri olmuyo en azindan bnm olmadi bn cok dedim anestezili olsun diue doktorum hep korkma dedi ve gercekten korkulcak biseysi yok inanki hic agri olmuyo

Kesinlikle hic agri yok normal muayene oluyor gibiisniz incecik bir cubukla spermleri iceri gonderiyorlar cubugu hissetmiyorsunuz bile
Ben simdi hastanedeyim 11de asilama yapilacak
Merak etmeyin endise edecek hic bir sey yok
Beklemeyin bence yaptirin gitsin

Merhaba arkadaşlar, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Vioett90 inşallah basarılı geçer ve tutar. Ben de pko belirtileri gösteriyorum. Her ay regl oluyorum ama çocuğum olmuyor. Eşimde sorun yok. Gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

Merhaba ben de dün yaptirdim ilk aşılamamdı.Dün ağrım vardı bugün de kasıklarda kramplar var sadece.Eşimin değerleri asılama için yeterli mi sizce.

Eklentiler

• IMG_20200623_184607.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 99
Benim suan bile gogus uclarim inanilmaz aciyor tisort deyince bile yaniyor.
Ara ara kasiklarim agriyor.
Yarin asilamada iceriye verdikleri ilac inanilmaz gaz yapmisti mesela bakalim yeniden yapicak mi
Canım ne ilacı veriyorlar bende ilk aşılamada ilaç vermediler

Canım sende kaç yumurta oluştu ve kaç mm di

Merhaba istabulda hangi merkezde yaptırdınız bende gideceğim ama hala düzgün uygun bi yer bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…