- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Bende ilaçların etkisi olmadıİlaclarin yan etkileriyle gecti. Bir de onlarin etkileri oldukca umutlandim acaba hamile miyim diye. Sonrasi husran tabi. Hemen ardina yine yaptiracaktim ki araya korona girdi. 3 ay vakit kaybi oldu. Simdi ikinci olacak. Bu sefer bildigim icin her agriyi belirtiye yormayacagim
Benim suan bile gogus uclarim inanilmaz aciyor tisort deyince bile yaniyor.Bende ilaçların etkisi olmadı
Insallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseui eli bos birakmasin26 Haziran’da 2. Aşılamamı olacağım. Birincide olumsuz oldu, umarım 2. Olur
Canim hic bir agri olmuyo en azindan bnm olmadi bn cok dedim anestezili olsun diue doktorum hep korkma dedi ve gercekten korkulcak biseysi yok inanki hic agri olmuyoMerhaba hanimlar tecrübeleriniz benim icin önemli ; ikinci cocugumu düüsnüyorum ama oglumdada 2 sene bekledim simdi 5 aydir olmuyo ama okadar beklemek istemiyorum anlasilan yine beklicemama erkenden asilamamyaptirmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum 9 yillik evliyim oglumda 4,5 yasinda korunmasiz 3 yil ama cocuk olarak üzerine düserek 5 aydir deniyoruz ama olmadi sanirim adetimi bekliyorum ama bugpn test yaptim negatif bu ay da yok sanirim yumurtlamamin 11. günüydü acaba bu islem sirasinda agri aci narkoz oluyomu ?
Kesinlikle hic agri yok normal muayene oluyor gibiisniz incecik bir cubukla spermleri iceri gonderiyorlar cubugu hissetmiyorsunuz bileMerhaba hanimlar tecrübeleriniz benim icin önemli ; ikinci cocugumu düüsnüyorum ama oglumdada 2 sene bekledim simdi 5 aydir olmuyo ama okadar beklemek istemiyorum anlasilan yine beklicemama erkenden asilamamyaptirmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum 9 yillik evliyim oglumda 4,5 yasinda korunmasiz 3 yil ama cocuk olarak üzerine düserek 5 aydir deniyoruz ama olmadi sanirim adetimi bekliyorum ama bugpn test yaptim negatif bu ay da yok sanirim yumurtlamamin 11. günüydü acaba bu islem sirasinda agri aci narkoz oluyomu ?
Canm sizin test daha degisik ben anlamadim pekMerhaba ben de dün yaptirdim ilk aşılamamdı.Dün ağrım vardı bugün de kasıklarda kramplar var sadece.Eşimin değerleri asılama için yeterli mi sizce.
Benimde ilk gunler sanci vardi simdi gecti 5.gunm bugunMerhaba ben de dün yaptirdim ilk aşılamamdı.Dün ağrım vardı bugün de kasıklarda kramplar var sadece.Eşimin değerleri asılama için yeterli mi sizce.
Evet benim de kafam karıştı doktor gayet iyi dedi ama iyi mi kötü mü bilemedimCanm sizin test daha degisik ben anlamadim pek
Iyi olmasa iyi demez cnm kafana takma bak sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim insallahEvet benim de kafam karıştı doktor gayet iyi dedi ama iyi mi kötü mü bilemedim
Canım ne ilacı veriyorlar bende ilk aşılamada ilaç vermedilerBenim suan bile gogus uclarim inanilmaz aciyor tisort deyince bile yaniyor.
Ara ara kasiklarim agriyor.
Yarin asilamada iceriye verdikleri ilac inanilmaz gaz yapmisti mesela bakalim yeniden yapicak mi
İnşallah canım 2 senedir eli boş beklemek çok zorInsallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseui eli bos birakmasin
Canım sende kaç yumurta oluştu ve kaç mm diKesinlikle hic agri yok normal muayene oluyor gibiisniz incecik bir cubukla spermleri iceri gonderiyorlar cubugu hissetmiyorsunuz bile
Ben simdi hastanedeyim 11de asilama yapilacak
Merak etmeyin endise edecek hic bir sey yok
Beklemeyin bence yaptirin gitsin
Asilamada spermleri gondermeden once iceriyi bir solusyonla temizliyorlar canim sen fark etmemissindir icerideki florayi ve asidi dengelemek ve temizlemek icinCanım ne ilacı veriyorlar bende ilk aşılamada ilaç vermediler
Ben de 13 tane yumurta oldu. Bugun asilama yapildi sadece iki tanesi henuz catlamamis onlar da yakin dedi digerleri catlatmis bir hafta boyunca iliskiye girecegiz catlatma ignesinden once 19mm falanlardiCanım sende kaç yumurta oluştu ve kaç mm di
Merhaba istabulda hangi merkezde yaptırdınız bende gideceğim ama hala düzgün uygun bi yer bulamadımKesinlikle hic agri yok normal muayene oluyor gibiisniz incecik bir cubukla spermleri iceri gonderiyorlar cubugu hissetmiyorsunuz bile
Ben simdi hastanedeyim 11de asilama yapilacak
Merak etmeyin endise edecek hic bir sey yok
Beklemeyin bence yaptirin gitsin
Ben goztepe medikal park hastanesine gidiyorum. Hastane cok temiz ve mukemmel degil ama doktordan memnun oldugum icin gidiyorumMerhaba istabulda hangi merkezde yaptırdınız bende gideceğim ama hala düzgün uygun bi yer bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?