- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Merhaba, ilk idrar testini ne zaman yaptınız?Insallah canim cok tesekkur ederim darisi basina insallah ne sorun olursa sorabilirsin aklında soru işareti kalmasi cok kotu bisey cunku
Merhabalar 12. Gunde yaptım ikinci çizgi cok cok silik cikti hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdık değerim 12.54 cikmistiMerhaba, ilk idrar testini ne zaman yaptınız?
12. Günde bile net çıkmıyor demek canım ben de 12 de yapayım diyordumMerhabalar 12. Gunde yaptım ikinci çizgi cok cok silik cikti hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdık değerim 12.54 cikmisti
Merhabalar, oncelıkle hayırlı olsunTabi ki müsaitim kusura bakmayın ya pek giremiyorum telefonla pek uğraşmak istemediğim için , ben iğne kullandım canim klomen i daha öncesinde kullanmıştım fakat ise yaramamisti asilamada igne kullanmami önerdi doktor gonalf kullandim 75 ml ile başladık daha sonra 125 ml e ciktik 4 gun 125 ml ile devam ettim daha sonra 75 ml e geri donduk tam olarak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum ama tedavinin 16. Gününde asilama oldu tabi bu surecte bazen gun aşırı bazen her gun doktor kontrolune gidiyordum 2 tane yumurtam olmustu biri sağda biri solda 19 mm civarında olmustu galiba asilama yapıldı 4 gun uzandım hic kalkmadım denebilir daha sonra çalışmaya devam ettim ama pek dinlemedim yani hic umudum yoktu çünkü pek bir belirtim yoktu ama tuttu cok sukursormak istediğin ne varsa cevaplayabilirim canim çekinmeden sor litfen bende herkesi soru yağmuruna tuttum cunku
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Ben de bu ay 2. aşılamamı oldum beklemedeyim, hamile olduğunuz ay belirtileriniz olmuş muydu onu merak ettim :)Sevgili kızlar tam 4 yıl mücadele ettim göz yaşı döktüm almadığım ilaç içmediğim ot kalmadı haziranda asılama yaptırdim tutmadı temmuz ayın da ikinci aşılamayı yaptırmak için klomen kullandım çatlatma iğnemi olmaya gittiğim gün doktoruma vaz gectiğimi ve artik mücadele edemeyeceğimi söyledim cok yorulmustum cunku o ay ise basladim zor bir işti yani yerde yuvarlandim desem yeridir.. agustos 20 de hamile oldugumu öğrendim su an 9 haftalık hamileyim Allahtan ümit kesilmez pes etmeyin dua edin savaşın rabbim isteyen göz yaşı döken tüm annelere (çünkü her kadın annedir) nasib etsin.. burda böyle hikayeleri okuyunca içime umut dolardı sizlere de umut olur insallah ❤❤❤
Canım öncelikle insallah güzel sonuclar alırsın haziran ayın da aşılama yaptırdım aynı sekilde benimde rahim ağzım darmış doktor kesi atmak zorunda kaldi hatta biraz kanamam oldu ama ben yarım saat yatmadim 5 dk dinlenip kalktim arabaya giderken asansör bozuldu bi sure ayakta beklemek zorunda kaldim falan bu talihsizlikler yuzunden ne yazikki benim asılamam tutmadi AMA doktorum dedi ki rahim ağzın darmış kesi attım normal yolla hamilelik ihtimalin arttı o ay aşılama yaptırmadım temmuzda normal yolla hamile kaldım.. insallah asılaman tutar hiç korkma o acı bir iki saate geciyor zaten sen simdi bol bol dinlen ayaklarinin altına da hep yastık koyKızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
Yapanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?
Öncelikle hemileliğinizi tebrik ederimCanım öncelikle insallah güzel sonuclar alırsın haziran ayın da aşılama yaptırdım aynı sekilde benimde rahim ağzım darmış doktor kesi atmak zorunda kaldi hatta biraz kanamam oldu ama ben yarım saat yatmadim 5 dk dinlenip kalktim arabaya giderken asansör bozuldu bi sure ayakta beklemek zorunda kaldim falan bu talihsizlikler yuzunden ne yazikki benim asılamam tutmadi AMA doktorum dedi ki rahim ağzın darmış kesi attım normal yolla hamilelik ihtimalin arttı o ay aşılama yaptırmadım temmuzda normal yolla hamile kaldım.. insallah asılaman tutar hiç korkma o acı bir iki saate geciyor zaten sen simdi bol bol dinlen ayaklarinin altına da hep yastık koy❤
Canım birşey daha sorayım aşılma yapan herkeste idrar kötü mü kokar? Benim bugün idrarım çok kötü korkuyordu? Bi ters durum olmasından korkuyorum.Canım öncelikle insallah güzel sonuclar alırsın haziran ayın da aşılama yaptırdım aynı sekilde benimde rahim ağzım darmış doktor kesi atmak zorunda kaldi hatta biraz kanamam oldu ama ben yarım saat yatmadim 5 dk dinlenip kalktim arabaya giderken asansör bozuldu bi sure ayakta beklemek zorunda kaldim falan bu talihsizlikler yuzunden ne yazikki benim asılamam tutmadi AMA doktorum dedi ki rahim ağzın darmış kesi attım normal yolla hamilelik ihtimalin arttı o ay aşılama yaptırmadım temmuzda normal yolla hamile kaldım.. insallah asılaman tutar hiç korkma o acı bir iki saate geciyor zaten sen simdi bol bol dinlen ayaklarinin altına da hep yastık koy❤
Teşekkür ederim canım rabbim sana da yaşatsın insallah aşılama sırasın da rahim içine spermi bırakabilmek için bi enjektör kullanıyo canım o rahim icine girmedi ki cok incecik birsey özellikle baktım.. giremeyince rahim icine rahim ağzın cok dar normal yolla gebe kalamamanın sebebi bu olabilr dedi kucuk bi kesi atıp açıcam biraz canın yanacak dedi canım cok yandı hatta ayaklarımın uzerinde durmakta zorlandim ama o gece gecti ağrısı ben cok acele ayağa kalktığım icin tutmadı diye dusunuyorum ama bi sonraki ay o kesi sayesinde hamile kaldım keşke bilseydim de daha önce kesseydi doktor beni ben razıydım
Ayy okurken bile içim acıdı ama Bende de işe yarayacaksa banada kesi atsaydı bende razı gelirdimTeşekkür ederim canım rabbim sana da yaşatsın insallah aşılama sırasın da rahim içine spermi bırakabilmek için bi enjektör kullanıyo canım o rahim icine girmedi ki cok incecik birsey özellikle baktım.. giremeyince rahim icine rahim ağzın cok dar normal yolla gebe kalamamanın sebebi bu olabilr dedi kucuk bi kesi atıp açıcam biraz canın yanacak dedi canım cok yandı hatta ayaklarımın uzerinde durmakta zorlandim ama o gece gecti ağrısı ben cok acele ayağa kalktığım icin tutmadı diye dusunuyorum ama bi sonraki ay o kesi sayesinde hamile kaldım keşke bilseydim de daha önce kesseydi doktor beni ben razıydımidrar kokusu bende olmadi canim belkide olmustur ama ben farketmemisimdir.
Amin canım rabbim isteyen herkese nasib etsin güzel haberlerini bekliyorum inşallahAyy okurken bile içim acıdı ama Bende de işe yarayacaksa banada kesi atsaydı bende razı gelirdimama bana rahim ağzı darlığı demedi o yan duruyormuş,düzeltmiş
Sonunda mutluluğa erdinAllahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin canım
Bell ağrım var ama mide bulantım olmadı canım 14.günüm hala belim ağrıyorArkadaşlar aşılmadan 3 gün sonra mide bulantısı ve bel ağrısı yaşayanlar oldu Mu?
Hâlâ test yapmadınız mı?Bell ağrım var ama mide bulantım olmadı canım 14.günüm hala belim ağrıyor
1 saat sonra kan vermeye gideceğim canımHâlâ test yapmadınız mı?
Sonucunu buraya yaz lütfen, pozitif çıkar inşallah.1 saat sonra kan vermeye gideceğim canım
Yazarım canım inşallah Amin 3 yıldır pozitifi bekliyorum Allah yüzümüzü güldürsün inşallahSonucunu buraya yaz lütfen, pozitif çıkar inşallah.
Bu ilk aşılamanız mı.Yazarım canım inşallah Amin 3 yıldır pozitifi bekliyorum Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?