Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, oncelıkle hayırlı olsun ben de Gonalf kullanıyorum 75 ml, 4.gun iğnemi yaptım bugun bugun sabah kontrolde 12 mm yumurta vardı, pazartesi yaparız buyuk ıhtımalle dedı doktorum.. İlk aşılama, cok heyecanlıyım, ve ilk kez tedavi görüyorum daha once hıc yumurta gelısıtırcı, catlatma kullanmadım.. Aşılamadan sonra progestan kullandınız mı? Bi yerde okudum..

[/QUOTE] Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Ben de bu ay 2. aşılamamı oldum beklemedeyim, hamile olduğunuz ay belirtileriniz olmuş muydu onu merak ettim :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Ben de bu ay 2. aşılamamı oldum beklemedeyim, hamile olduğunuz ay belirtileriniz olmuş muydu onu merak ettim :)
[/QUOTE]
Merhaba çok teşekkürler inşallah bebeğiniz sizinledir güzel haberlerinizi alırız. Belirti konusun da ben her ay kendimde bir belirti arardım göğsüm şiştimi midem bulaniyomu basım dönuyomu diye kendimi dinler dururdum.. ama hiç bir belirtim olmadı sadece regl sancısi gibi ama daha hafif kramplarla ağrim oluyodu mide bulantim 6. Haftada başladı göguslerim 8. Haftada şisti hic istifra etmedim basim dönmedi.. tabi her kadin da degisik oluyor analdigim kadariyla .. rabbim en kısa sürede size de yaşatsın insallah dualarim sizinle

Kızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
Yapanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?

Canım öncelikle insallah güzel sonuclar alırsın haziran ayın da aşılama yaptırdım aynı sekilde benimde rahim ağzım darmış doktor kesi atmak zorunda kaldi hatta biraz kanamam oldu ama ben yarım saat yatmadim 5 dk dinlenip kalktim arabaya giderken asansör bozuldu bi sure ayakta beklemek zorunda kaldim falan bu talihsizlikler yuzunden ne yazikki benim asılamam tutmadi AMA doktorum dedi ki rahim ağzın darmış kesi attım normal yolla hamilelik ihtimalin arttı o ay aşılama yaptırmadım temmuzda normal yolla hamile kaldım.. insallah asılaman tutar hiç korkma o acı bir iki saate geciyor zaten sen simdi bol bol dinlen ayaklarinin altına da hep yastık koy

Öncelikle hemileliğinizi tebrik ederim Sizinde hikayeniz farklıymış
Yani doktorunuz spermi verdi ilk sperm gidemedi diyemi kesik attı? Bu kesiği tam rahim ağzına mı attı ?

Canım birşey daha sorayım aşılma yapan herkeste idrar kötü mü kokar? Benim bugün idrarım çok kötü korkuyordu? Bi ters durum olmasından korkuyorum.
Sohrab Evaa26 sizede de keskin idrar kokusu oldu mu?

Teşekkür ederim canım rabbim sana da yaşatsın insallah aşılama sırasın da rahim içine spermi bırakabilmek için bi enjektör kullanıyo canım o rahim icine girmedi ki cok incecik birsey özellikle baktım.. giremeyince rahim icine rahim ağzın cok dar normal yolla gebe kalamamanın sebebi bu olabilr dedi kucuk bi kesi atıp açıcam biraz canın yanacak dedi canım cok yandı hatta ayaklarımın uzerinde durmakta zorlandim ama o gece gecti ağrısı ben cok acele ayağa kalktığım icin tutmadı diye dusunuyorum ama bi sonraki ay o kesi sayesinde hamile kaldım keşke bilseydim de daha önce kesseydi doktor beni ben razıydım idrar kokusu bende olmadi canim belkide olmustur ama ben farketmemisimdir.

Ayy okurken bile içim acıdı ama Bende de işe yarayacaksa banada kesi atsaydı bende razı gelirdim ama bana rahim ağzı darlığı demedi o yan duruyormuş,düzeltmiş
Sonunda mutluluğa erdin Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin canım

Amin canım rabbim isteyen herkese nasib etsin güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…