- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Ben hala adet olmadım umutlanmistim ama bugün beta 0 çıktı tüp bebeğe geçmeye karar verdim inslah sizin olumludurYarın 15. Gün kızlar
Kaçıncı gündesin canımBen hala adet olmadım umutlanmistim ama bugün beta 0 çıktı tüp bebeğe geçmeye karar verdim inslah sizin olumludur
Silik çıktıysa vardır bence ben siliği bile göremedimAşılamanin 16. Gunundeyim canım idrar testi yapmıştım 2 tane ikisinde de silik çizgi çıktı umutlanmistim malesef beta 0 çok üzüldüm bence direk kan tahlili yapın umutlaninca daha çok üzülüyor insan insalh sizin olumludur
Yok canm keşke olsa 0.0 çıktı betaSilik çıktıysa vardır bence ben siliği bile göremedim
Canım umarım senin ki tutar. Malesef ben hastalandım...Yarın 15. Gün kızlar
reglisi 1 gün gecikti şuan. ama idrar testi tek çizgi verdi. salı günü kandan bakacaklarBende tüp bebek düşünüyorum ozel sağlıkta araştırma süreci deyim insallh olumlu olur
Ben de öyle ama eşim denemek istediE2 degeri 3bin ustu degilse asilama yapiyorlar benim 2bine yakindi. Bu ay tup bebege geciyoruz bir daha asilama asla. Bosuna gereksiz keske hic yaptirmasaydim cok pismanim
Amin inşallah. İsteyen herkese versin Allahen güzel en doğru zamanı bekliyordur.. inşallahh gönlünüzü ferah tutun en güzel zamanda kucağınıza almanız dileğiyle
maalesef bizimki de tutmadıen güzel en doğru zamanı bekliyordur.. inşallahh gönlünüzü ferah tutun en güzel zamanda kucağınıza almanız dileğiyle
Ben de adet oldumCanım umarım senin ki tutar. Malesef ben hastalandım...
İlk Aşılamanız tutmuş ne güzelMerhabalar bende dun ilk asilamami oldum ilk günler neler hissettiniz paylaşabilirseniz sevinirim
Sorularımın cevabı varmışİnşallah canım çok sağolbilmiyorum canim ilk defa duydum hatta benim su şekilde oldu adetimin 3. Günü gonalf kullanmaya başladım 75ml ile başladım, 2 günde bir kontrol ve kan testi ile tedavim devam etti 75 ml cok etki etmediği için 112.5 ml ile devam ettik adetimin 15. Günü ovrtrelle çatlama iğnesini vuruldum son kez 75ml dozdan 2 saat sonra 36 saat sonra da aşılama oldu bu şekilde
Tabi ki müsaitim kusura bakmayın ya pek giremiyorum telefonla pek uğraşmak istemediğim için , ben iğne kullandım canim klomen i daha öncesinde kullanmıştım fakat ise yaramamisti asilamada igne kullanmami önerdi doktor gonalf kullandim 75 ml ile başladık daha sonra 125 ml e ciktik 4 gun 125 ml ile devam ettim daha sonra 75 ml e geri donduk tam olarak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum ama tedavinin 16. Gününde asilama oldu tabi bu surecte bazen gun aşırı bazen her gun doktor kontrolune gidiyordum 2 tane yumurtam olmustu biri sağda biri solda 19 mm civarında olmustu galiba asilama yapıldı 4 gun uzandım hic kalkmadım denebilir daha sonra çalışmaya devam ettim ama pek dinlemedim yani hic umudum yoktu çünkü pek bir belirtim yoktu ama tuttu cok sukurİlk Aşılamanız tutmuş ne güzel, bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracam. Bizede nasip olur inşallah klomen yada femara gibi ilaç kullandınız mı? Yumurtalarınız kaç mm di? Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama oldunuz ?
Müsaitseniz Lütfen cevaplarmısınız.
Insallah canim cok tesekkur ederim darisi basina insallah ne sorun olursa sorabilirsin aklında soru işareti kalmasi cok kotu bisey cunkuSorularımın cevabı varmış
Sağlığıyla gelir inşallah bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?