Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanin 16. Gunundeyim canım idrar testi yapmıştım 2 tane ikisinde de silik çizgi çıktı umutlanmistim malesef beta 0 çok üzüldüm bence direk kan tahlili yapın umutlaninca daha çok üzülüyor insan insalh sizin olumludur

Silik çıktıysa vardır bence ben siliği bile göremedim

Kızlar merhaba benim bir sorum olacak çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız, Dr bana CHORİOMON al dedi fakat bulamıyorum piyasada yokmuş galiba

Merhabalar bende dun ilk asilamami oldum ilk günler neler hissettiniz paylaşabilirseniz sevinirim
İlk Aşılamanız tutmuş ne güzel, bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracam. Bizede nasip olur inşallah klomen yada femara gibi ilaç kullandınız mı? Yumurtalarınız kaç mm di? Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama oldunuz ?
Müsaitseniz Lütfen cevaplarmısınız.

Sorularımın cevabı varmış
Sağlığıyla gelir inşallah bebeğiniz

Sevgili kızlar tam 4 yıl mücadele ettim göz yaşı döktüm almadığım ilaç içmediğim ot kalmadı haziranda asılama yaptırdim tutmadı temmuz ayın da ikinci aşılamayı yaptırmak için klomen kullandım çatlatma iğnemi olmaya gittiğim gün doktoruma vaz gectiğimi ve artik mücadele edemeyeceğimi söyledim cok yorulmustum cunku o ay ise basladim zor bir işti yani yerde yuvarlandim desem yeridir.. agustos 20 de hamile oldugumu öğrendim su an 9 haftalık hamileyim Allahtan ümit kesilmez pes etmeyin dua edin savaşın rabbim isteyen göz yaşı döken tüm annelere (çünkü her kadın annedir) nasib etsin.. burda böyle hikayeleri okuyunca içime umut dolardı sizlere de umut olur insallah ❤❤❤

Tabi ki müsaitim kusura bakmayın ya pek giremiyorum telefonla pek uğraşmak istemediğim için , ben iğne kullandım canim klomen i daha öncesinde kullanmıştım fakat ise yaramamisti asilamada igne kullanmami önerdi doktor gonalf kullandim 75 ml ile başladık daha sonra 125 ml e ciktik 4 gun 125 ml ile devam ettim daha sonra 75 ml e geri donduk tam olarak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum ama tedavinin 16. Gününde asilama oldu tabi bu surecte bazen gun aşırı bazen her gun doktor kontrolune gidiyordum 2 tane yumurtam olmustu biri sağda biri solda 19 mm civarında olmustu galiba asilama yapıldı 4 gun uzandım hic kalkmadım denebilir daha sonra çalışmaya devam ettim ama pek dinlemedim yani hic umudum yoktu çünkü pek bir belirtim yoktu ama tuttu cok sukur sormak istediğin ne varsa cevaplayabilirim canim çekinmeden sor litfen bende herkesi soru yağmuruna tuttum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…