Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba herkese nasil durumlariniz
Beklemek cok yorucu gercekten, ben dun gece progestana basladim bugun yine sersem gibiydim

Yorumları okudum eski Günlerim geldi aklıma Allahım kimseyi evletla sinamasin canlarim hamile bir kadın olarak Yalvarıyorum sana Allahım sen evlat bekleyen kullarinin kucağını bos bırakma
Allah razı olsun sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim.

7. Günüm sağ kasığımda taş var sanki. Yürürken iğne batması oluyor. Gece karın üstüne yatınca kasıklarım ağrıyor idrara sık Çıkmıyorm ama çok keskin bir koku var idrarımda. Göğüslerime gelince acı sancı yok sadece sertleştiler. ve nedense sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle çikolatalı acaba adet mi olcam progestan vs hiç bişi kullanmıyorum sadece follikasit varmı benm gibi olan

7. Günüm sağ kasığımda taş var sanki. Yürürken iğne batması oluyor. Gece karın üstüne yatınca kasıklarım ağrıyor idrara sık Çıkmıyorm ama çok keskin bir koku var idrarımda. Göğüslerime gelince acı sancı yok sadece sertleştiler. ve nedense sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle çikolatalı acaba adet mi olcam progestan vs hiç bişi kullanmıyorum sadece follikasit varmı benm gibi olan
Geçmedi mi canm kasık agrin bnmki arada agriyor. 3 temmuz adet günüm yumurtam geç büyüdü olursa geç döllenme olabilir.bnmde goguslerimde ağrı var . Rabbim herşeyin hayırlısı ni versin

Back
X