- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
Yok canım kullanmıyorum ben progestanAkıntı bende de çok ama progestan kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kullaniyo musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kullanmıyorum ben progestanAkıntı bende de çok ama progestan kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kullaniyo musunuz
Merhaba canım bana da çok zor geliyor günler geçmek bilmiyor.Aşılama yaptırdığın günü de sayıyor musun?6. Günden herkese merhabaBeklemek çok zor
![]()
Bildiğim kadarıyla aşılama gününü saymıyorlar.Merhaba canım bana da çok zor geliyor günler geçmek bilmiyor.Aşılama yaptırdığın günü de sayıyor musun?
Insallah canim bol bol dua et bizlereYorumları okudum eski Günlerim geldi aklıma Allahım kimseyi evletla sinamasin canlarim hamile bir kadın olarak Yalvarıyorum sana Allahım sen evlat bekleyen kullarinin kucağını bos bırakma
Sürekli dualaeimdasiniz inanınInsallah canim bol bol dua et bizlere
YaaaBildiğim kadarıyla aşılama gününü saymıyorlar.
Allah razı olsun nekadar içten dua etmissin.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Yorumları okudum eski Günlerim geldi aklıma Allahım kimseyi evletla sinamasin canlarim hamile bir kadın olarak Yalvarıyorum sana Allahım sen evlat bekleyen kullarinin kucağını bos bırakma
Amin hepimize nasip etsin Yüce RabbimAllah razı olsun nekadar içten dua etmissin.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
14 . Günü beklemeden kan verin . Kanda erken gozUkuyormus. Ben 12. Günü vereyim diyorum vitamin kullanıyorum nasıl kilo aldım gebelik yoksa sporuna devam ederim.Yaaa8.günüm o zaman benim daha☹
Allah razı olsun sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim.Yorumları okudum eski Günlerim geldi aklıma Allahım kimseyi evletla sinamasin canlarim hamile bir kadın olarak Yalvarıyorum sana Allahım sen evlat bekleyen kullarinin kucağını bos bırakma
Evet saymıştım ama sayılmıyormuş. O zaman bugün 6. Gün oluyor.Merhaba canım bana da çok zor geliyor günler geçmek bilmiyor.Aşılama yaptırdığın günü de sayıyor musun?
Sanırım test yapıcam çıkarsa kanda baktırırım.inat ettim önce o ikinci cizgiyi görmek istiyorum14 . Günü beklemeden kan verin . Kanda erken gozUkuyormus. Ben 12. Günü vereyim diyorum vitamin kullanıyorum nasıl kilo aldım gebelik yoksa sporuna devam ederim.
Yaptın mı test canm. İnşallah güzel çıkar sonucu.Sanırım test yapıcam çıkarsa kanda baktırırım.inat ettim önce o ikinci cizgiyi görmek istiyorum![]()
Geçmedi mi canm kasık agrin bnmki arada agriyor. 3 temmuz adet günüm yumurtam geç büyüdü olursa geç döllenme olabilir.bnmde goguslerimde ağrı var . Rabbim herşeyin hayırlısı ni versin7. Günüm sağ kasığımda taş var sanki. Yürürken iğne batması oluyor. Gece karın üstüne yatınca kasıklarım ağrıyor idrara sık Çıkmıyorm ama çok keskin bir koku var idrarımda. Göğüslerime gelince acı sancı yok sadece sertleştiler. ve nedense sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle çikolatalı acaba adet mi olcam progestan vs hiç bişi kullanmıyorum sadece follikasit varmı benm gibi olan
Kkacinci asilamandi bu?Benim 7. günüm beklemek zor ama bir belirti hiç bir farklılık olmayınca ben boşverdim artık tüp bebek deneyeceğim sanırım bu gidişle Allah hayırlısını versin hepimize.