Her seyin hayırlısı asilamadan sonra kacinci gun adet gordunuzBenm malesef negatf sonucu gormeden regl oldum zatn
Oyle tabi ama umutluydum nasip olmadi 17 gunHer seyin hayırlısı asilamadan sonra kacinci gun adet gordunuz
Merhaba belirti felan mınokduno yüzden mi 13. Gün test yaptrdnz yoksa doktor mu öyle söyledi benim doktorum 15.gün test ver dediMerhaba. Görünce yazmak istedim. Bende Kasım ayında ilk asilamami yaptırmıştım ve şükür tuttu. Bende 13.gunde 9.2 ile öğrenmiştim. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor dedi doktor. Şuan 7+2 haftaligim. Önemli olan değer değil 2 günde 2 katı artması bende yarın tekrar kan verin
14.gunde test yaptırıp haber vermemi söyledi ama ben dayanamayıp 13.gunun gecesi acilde beta hcg testi yaptırdım . Aradım bilgi verdim doktoruma. 2 gün arayla kan verdim ve 2 katı şeklinde arttı çok şükür kiMerhaba belirti felan mınokduno yüzden mi 13. Gün test yaptrdnz yoksa doktor mu öyle söyledi benim doktorum 15.gün test ver dedi
Maşallah kucağına da almak nasip olur inşallah14.gunde test yaptırıp haber vermemi söyledi ama ben dayanamayıp 13.gunun gecesi acilde beta hcg testi yaptırdım . Aradım bilgi verdim doktoruma. 2 gün arayla kan verdim ve 2 katı şeklinde arttı çok şükür ki
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hamileliğinizMerhaba. Görünce yazmak istedim. Bende Kasım ayında ilk asilamami yaptırmıştım ve şükür tuttu. Bende 13.gunde 9.2 ile öğrenmiştim. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor dedi doktor. Şuan 7+2 haftaligim. Önemli olan değer değil 2 günde 2 katı artması bende yarın tekrar kan verin
Teşekkür ederim. İnşallah sizin içinde hayırlısı olurMerhaba öncelikle hayırlı olsun hamileliğinizaşılamadan 1 hafta sonra yarım doz çatlatma iğnesi yapmamı istemişti doktor değer o yüzden 8.1 çıktı ama hala regl olmadım bikaç güne olmazsam tekrar kan vereceğim
İnşallahMaşallah kucağına da almak nasip olur inşallah
Bende öyle belli bi belirti yok benim 8. Gün şuanMerhaba asilama yaptirali 6 gun oldu sag bobregim agriyor ovulasyon testinde 2 .cizgi var hala yumurtluyor olabilir miyim.asilamadan kac gun sonra silindi sizin testleriniz.
Belirtimiz olursa yazalim .benin sadece asilama gununden beri gogus ucum hassas o da ignelerden diye onemsemiyorumBende öyle belli bi belirti yok benim 8. Gün şuan
Benim sırtım ağrıdı bi ara sonra bi ara göğsüm ağrıdı ama şuan sıfırım 14 ü test günüm olmadı gibi geliyo sürekli belirti aramak istemyrm aslında istemsiz aranıyorumBelirtimiz olursa yazalim .benin sadece asilama gununden beri gogus ucum hassas o da ignelerden diye onemsemiyorum
Aşılamayı bilmem ama ben aşılamadan önceki tedavimde iğneden sonra 8. Gün silindi ikinci çizgi iğnenin etkisi rahat 1 hafta sürüyor.Merhaba asilama yaptirali 6 gun oldu sag bobregim agriyor ovulasyon testinde 2 .cizgi var hala yumurtluyor olabilir miyim.asilamadan kac gun sonra silindi sizin testleriniz.
Evet bugun 9.gun tek cizgi çikti igne etkisi gecti .ne zaman test yapmali dogru sonuc icin acabaAşılamayı bilmem ama ben aşılamadan önceki tedavimde iğneden sonra 8. Gün silindi ikinci çizgi iğnenin etkisi rahat 1 hafta sürüyor.
Adetinize kaç gün var? İğneden sonra 14. Gün kanda test doğru sonuç verirEvet bugun 9.gun tek cizgi çikti igne etkisi gecti .ne zaman test yapmali dogru sonuc icin acaba
Aşılamayı baz almalısınız. Umarım pozitif sonuçlanırAsilamaya gore 5 gun.normal donguye gore 3 gun var
Ben goguslerim dolgun uclar hassas adet olucak gibi bir his var bir de ust bacaklarim cekiliyor hafif bel agrisi var.Kızlar batı 15 Ocak olan var mı bende hiç belirti yoktu ama bugün eğer vücudum oyun oynamıyosa akşamüstü sağ kasığımda dolgunluk hissettim sabah regl ağrım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?