Benim 12. Gün kan testi yaptım az önce negatif çıktıSisteme işliyorlar aşılama yapıldığını 2 asilama ve 3 yıllık evlilik şartını tamamladığınızda tüp bebek için devlet desteği alabiliyoruz yoksa bildiğiniz gibi ilaçlar çok pahalı
Siz hap ile mi iğne ile mi yaptırdınız ve kaçıncı gün
Umarım sizin pozitif sonuçlanır benim negatif olduNormal aşılamadan farkı, kullanılan yöntem diye biliyorum. İhtimal de bir tık daha fazla dedi doktorum
E nabıza bakıyorum orda da çıkmıyor ki. Özeller işlemiyor mu acabaSisteme işliyorlar aşılama yapıldığını 2 asilama ve 3 yıllık evlilik şartını tamamladığınızda tüp bebek için devlet desteği alabiliyoruz yoksa bildiğiniz gibi ilaçlar çok pahalı
Siz hap ile mi iğne ile mi yaptırdınız ve kaçıncı gün
Vardır bir hayır, inşallah en kısa zamanda isteyen çabalayan herkes güzel haberi alsınUmarım sizin pozitif sonuçlanır benim negatif oldu
Bende verdm az onceTest verdim bende öğleden sonra 4 gibi çıkar dediler hiç umudum yok 14 gün bugun şu ilaçları kullanmayı bırakıcam sonuçla
InşallahBende verdm az onceinsallah poztiftr ikimizinde
Tüp anjiyosu yapıldı cnm damara anjiyo yapar gibi tel gönderdiler amin inşallah tutar bn hiç hamile kalmadım henüz inşallah bu ay mucizem benimle olurKapalı olan tüpünü nasil açtılar öğrenebilir miyim. Benim de sol taraf kapalı çünkü. 3 kez bebeğimi kaybettim. İkisi kürtaj ile alındığı için tuplerde kapanma ihtimali olabilir diyorlar. Yarin aşılama yapılacak. Dua ediyorum inşallah tutar. Allahim hepimize müjdeler vermeyi nasip etsin
Naptın canım çıktı mi sonucunBende verdm az onceinsallah poztiftr ikimizinde
Yok canm cikmadi seninNaptın canım çıktı mi sonucun
Yok benimde 4 ten sonra gel dediler e nabizada düşmemişYok canm cikmadi seninguzel haber ver
Hadi insallah guzl haber verirlerYok benimde 4 ten sonra gel dediler e nabizada düşmemiş
Ewet dün kan verdim negatif 8.1Canim naptin test yapabildin mi. Bn kan veremedm gec saate kaldm ama idrar testi yaptim tek cizgi kaldi
Canım 8.1 negatif değil ki yükseleblrEwet dün kan verdim negatif 8.1
Kaçıncı günü aşılamanınBenimde 2 çıktı negatif
Aşılamanın 14. Günüydü dün. Aşılamadan 1 hafta sonra yarım doz çatlatma iğnesi yaptırdı doktor iğnenin etkisi o değerCanım 8.1 negatif değil ki yükseleblr
Allah Allah neden öyle bişey istedi ki çatlamamışmıydı yumurtaAşılamanın 14. Günüydü dün. Aşılamadan 1 hafta sonra yarım doz çatlatma iğnesi yaptırdı doktor iğnenin etkisi o değer
14 günü doktorumla konuştum erken yapmisin dedi cuma günü bi daha vericemKaçıncı günü aşılamanın
Walla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadımAllah Allah neden öyle bişey istedi ki çatlamamışmıydı yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?