Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım
Yaa sizin adınıza çok sevindim ne güzel aşılama süreci nasıl gelişti iğne ile mi ilaç ile mi hep bir umut olsun diye merak ediyorum nasıl geliştiğini

Galiba tahammülüm yok ilk seferde tutacağına da inanmiyorum ama hayırlısı kaçıncı aşılamanın oluyor ikinci mi yani bu

Yaa sizin adınıza çok sevindim ne güzel aşılama süreci nasıl gelişti iğne ile mi ilaç ile mi hep bir umut olsun diye merak ediyorum nasıl geliştiğini
Çok teşekkür ederim ben ilaç kullandım 2 yumurtam gelişmişti sonra çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günde aşılama tuttu çok şükür sperm sayısı da yıkanmış haliyle 8 milyondu

2 doktor varmış yani el mecbur burdakilere
Merhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım
Gerçekten Miii masallah çok güzel habeeeerr sizin için çok sevindim inşallah darısı bizlere

Çok teşekkür ederim ben ilaç kullandım 2 yumurtam gelişmişti sonra çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günde aşılama tuttu çok şükür sperm sayısı da yıkanmış haliyle 8 milyondu
Ben sperm sayısını kendim mi sormalıyim doktor kendisi söylemiyor sanırım

Bende 4 buçuk yıldır evliyimm 3 ay klomen 3 ay femara kullandım yanıt vermedi aşılamaya geçtik 3 yumurta oluştu fakat tutmadı 2.aşılamaya geçicez inşallah sonra direk tüp bebek düşünüyorum

Ben sperm sayısını kendim mi sormalıyim doktor kendisi söylemiyor sanırım
Bize sonuçları vermişlerdi ordan baktık tekrar hepsine nedense doktor söylüyor ama odadan cikmaya kalmadan her dediği aklımdan uçuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…