- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Yaaa haydi gözümüz aydın inşallah Allahim boş cevirmesinnasıl hissediyor
Bilmem sadece ümitsiz bakmak istiyorum öyleyim de biraz ikinci bu zaten. Kısmet tabi. Biraz stresli falan ama bekleyiş içinde olan herkese yardım etsin RabbimYaaa haydi gözümüz aydın inşallah Allahim boş cevirmesinnasıl hissediyorsun
Merhaba canım sen kaçıncı günde öğrendin gebeliğini bu arada hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin AllahBende de olmuştu canım
Bende bugün merional igne vurunucam 75 ml 4 kutu verdi doktor birde info diye bi takviye verdi 3. Asilamam olacak buda normalde tüp bebek raporu icin gitmistim ama doktor bide boyle deneyelim dedi bakalim hersey sans artikBen de 3. kez aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum günler geçmiyo ☺ İnşallah hayırla sonuçlanır, gebelik haberinizi burdan alırız :)
Aynen oylee, hayirli bir sekilde nasip etsin insaAllah butun cocuk sahibi olmak isteyenlereHayırlı olsun canım benim inşallah tutar hepsi nasip kısmet Rabbim isterse bir bahane kalmaz ortada işte bu da sınavımız
Benim mottom her seferinde umutsuzluğa kapılmamak evet sonrasında olmayınca üzülüyoruz ama umutsuzluğun yarattığı mutsuzluğun daha çok etkisi oluyor üzerimde o yüzden umut ve mutluluk tercihim sende iyi düşün nolur iyi olsunBilmem sadece ümitsiz bakmak istiyorum öyleyim de biraz ikinci bu zaten. Kısmet tabi. Biraz stresli falan ama bekleyiş içinde olan herkese yardım etsin Rabbim
Gün gün hissettiklerini yazıp bizimle paylasmalisin aşılama tabi de tüp bebekmiscesine heyecanlanıyorum ben daha yaptırmadan sizler içinAynen oylee, hayirli bir sekilde nasip etsin insaAllah butun cocuk sahibi olmak isteyenlere
Daha önce gonal f kullanmış miydiniz merional ona göre daha ucuzmuş heralde etkisi için arasında fark yoktur diye düşünüyorumBende bugün merional igne vurunucam 75 ml 4 kutu verdi doktor birde info diye bi takviye verdi 3. Asilamam olacak buda normalde tüp bebek raporu icin gitmistim ama doktor bide boyle deneyelim dedi bakalim hersey sans artik
Ben ilk defa igne kullaniyorum. Normalde femara ile buyüyor benim ama doktorum birde deri altindan müdahale edelim son olarak ignede kullanalim dedi bugün vurunmaya basliycam artik faydasi nasil olur bilmiyorum 4 kutu 75 ml verdi sana yeterli olur zaten hapla buyuyor yumurtan dedi. Daha fazla doza geref yok fazla yumurta buyümesini istemeyiz dedi valla gorcez etkisini artik pazartesi gunü randevum var doktora tekrarDaha önce gonal f kullanmış miydiniz merional ona göre daha ucuzmuş heralde etkisi için arasında fark yoktur diye düşünüyorum
Bende bugün merional igne vurunucam 75 ml 4 kutu verdi doktor birde info diye bi takviye verdi 3. Asilamam olacak buda normalde tüp bebek raporu icin gitmistim ama doktor bide boyle deneyelim dedi bakalim hersey sans artik
Tüp bebek raporu çıkması için 2 defa iğneli aşılama yaptırmak gerekli. Bu ilk iğneli aşılamanızsa rapor bir sonrakinden sonra çıkar tabi eğer farklı bir tüp bebek şartını sağlıyorsanız o ayrı. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu aşılamanızla hamile kalırsınızBen ilk defa igne kullaniyorum. Normalde femara ile buyüyor benim ama doktorum birde deri altindan müdahale edelim son olarak ignede kullanalim dedi bugün vurunmaya basliycam artik faydasi nasil olur bilmiyorum 4 kutu 75 ml verdi sana yeterli olur zaten hapla buyuyor yumurtan dedi. Daha fazla doza geref yok fazla yumurta buyümesini istemeyiz dedi valla gorcez etkisini artik pazartesi gunü randevum var doktora tekrar
Benim de 8 gün 37,5 kullanarak 1 yumurta büyüdü. Benim gittiğim yerde 1 tane istiyorlar çoğul gebelikten kaçınmak için. Sizin gittiğiniz yerde aynı fikirde galiba bizim doktorlaBen ilk defa igne kullaniyorum. Normalde femara ile buyüyor benim ama doktorum birde deri altindan müdahale edelim son olarak ignede kullanalim dedi bugün vurunmaya basliycam artik faydasi nasil olur bilmiyorum 4 kutu 75 ml verdi sana yeterli olur zaten hapla buyuyor yumurtan dedi. Daha fazla doza geref yok fazla yumurta buyümesini istemeyiz dedi valla gorcez etkisini artik pazartesi gunü randevum var doktora tekrar
İns gerek kalmazTüp bebek raporu çıkması için 2 defa iğneli aşılama yaptırmak gerekli. Bu ilk iğneli aşılamanızsa rapor bir sonrakinden sonra çıkar tabi eğer farklı bir tüp bebek şartını sağlıyorsanız o ayrı. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu aşılamanızla hamile kalırsınız
Evet benim doktorumda istemiyor hic 1 olsun bizim olsun der hep ama ben cokta gelisse asildma yapsin istiycem artik gözüm cogul tekil görmüyor yeterki olsunBenim de 8 gün 37,5 kullanarak 1 yumurta büyüdü. Benim gittiğim yerde 1 tane istiyorlar çoğul gebelikten kaçınmak için. Sizin gittiğiniz yerde aynı fikirde galiba bizim doktorla
Evet benim doktorumda istemiyor hic 1 olsun bizim olsun der hep ama ben cokta gelisse asildma yapsin istiycem artik gözüm cogul tekil görmüyor yeterki olsun
Yaa yakinmis randevu hayırlı haberlerle gel evet etkili oluyor ben klomen femara falan kullandım uzun zaman pek etkisini göremedim gonal f ile aylık 1 yumurta gelişiyordu etkisi olur yani muhakkakBen ilk defa igne kullaniyorum. Normalde femara ile buyüyor benim ama doktorum birde deri altindan müdahale edelim son olarak ignede kullanalim dedi bugün vurunmaya basliycam artik faydasi nasil olur bilmiyorum 4 kutu 75 ml verdi sana yeterli olur zaten hapla buyuyor yumurtan dedi. Daha fazla doza geref yok fazla yumurta buyümesini istemeyiz dedi valla gorcez etkisini artik pazartesi gunü randevum var doktora tekrar
Ne olcak sanki birini bile tutturamiyoruzbelki şans artar diye düşünüyorum bende nasip işi biri ikisi tabiBenim de 8 gün 37,5 kullanarak 1 yumurta büyüdü. Benim gittiğim yerde 1 tane istiyorlar çoğul gebelikten kaçınmak için. Sizin gittiğiniz yerde aynı fikirde galiba bizim doktorla
İlk igne denemem valla ins hayirli haber alirimYaa yakinmis randevu hayırlı haberlerle gel evet etkili oluyor ben klomen femara falan kullandım uzun zaman pek etkisini göremedim gonal f ile aylık 1 yumurta gelişiyordu etkisi olur yani muhakkak
Merhaba canım ben 13.günde öğrenmiştim yıkamadan sonra 8 milyondu bizim ama tuttu şükür inşallah seninde tutarMerhaba canım sen kaçıncı günde öğrendin gebeliğini bu arada hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Bugün benim asilamanin 12. Günü ilk asilamam sabah negatif çıktı bende cok üzgünüm artık burdan dönmez diye ama içim hala bi umut diyor
Kasıklarim cok sızlıyor belim de cok ağrıyor bilemiyorum
Benimde iki yumurtam vardı catlatma ignesi vurulurken biri 20mm biri 17mmdi 28 saat sonra da aşılama oldu
Aşılama bi gün öne alınınca eşimde cok bekleyememis oldu 36 saatte 95 milyon yüzde 60 hareketlilik
Yıkamadan sonra 45 milyon yüzde 90 hareketlilik kaldı
Vallahi bana umut ol cok ihtiyacım var
İnşallah bütün çabalayan herkesin sonucu güzel olur amin
Bana kalsa 3-5 tane de olsa sesimi çıkartmam ihtimal artsın diyeNe olcak sanki birini bile tutturamiyoruzbelki şans artar diye düşünüyorum bende nasip işi biri ikisi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?