• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin sorun neydi canm
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz benim yumurtam tam oluşup çatlamıyo rahmimde yapışıklık ve darlık var eşimde de morfoloji ve ileri hareket 0 . Yani bizde yok yok😅 sizdeki sorun neydi

Bizim morfoloji 3 sperm sayimiz braz dusuk takviyelerle biraz yukselttik 35 i gordu

İnşallah ikimizde pozitifi görürüz benim yumurtam tam oluşup çatlamıyo rahmimde yapışıklık ve darlık var eşimde de morfoloji ve ileri hareket 0 . Yani bizde yok yok😅 sizdeki sorun neydi
Amin insallah goruruz

Test yaparsan haber et🙈bn pazartesiyi beklerm sanirm ozamn yazarm🤗

Merhabalar arkadaşlar bende dün aşılama oldum çip bebek aşılama oldu solüsyonla ayrıştırma yöntemi dedi doktorum bu ilk aşılama deneyimim 🙏🌸 umarım hepimiz güzel haberleri yazarız insallaaah
Merhaba, sizinle aynı gün aşılama olmuşuz :) bende de çip bebek aşılama yöntemini kullandı doktorum. inşallah yeni yıl bize uğur getirir :)

Merhabalar benim aşılamadan itibaren 13 gün bugün test yaptım silik çıktı yada ben mi hayalet çizgi görüyorum bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20220103_122007.webp
    20220103_122007.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 53
😇🙏 hadi inşallah ya bu sefer olur akşama iş çıkışı anca verebilirim kan

7 yıllık evliyim canım ben 2 tüp bebek yaptırdım 3 sene önce olmadı rapor için aşılamaya başladım ilki daha
Uzun süre olmuş ya inşallah pozitiftir kan verdin mi? Sorun neydi peki sizin?

Bir de devlette aşılama yapmak için şartlar nedir biliyor musunuz ?

Uzun süre olmuş ya inşallah pozitiftir kan verdin mi? Sorun neydi peki sizin?

Bir de devlette aşılama yapmak için şartlar nedir biliyor musunuz ?
Hastaneye gittim ama yapmadılar sabah sağlık ocağında denicem şansımı 🤦‍♀️

Ben özelde yaptırdım ama bana rapor çıkardılar tüp bebek için 2 aşılama 3 yıl evlilik şartı var

Ben özelde yaptırdım ama bana rapor çıkardılar tüp bebek için 2 aşılama 3 yıl evlilik şartı var
Sabah 10dan once gidin 10dan snra yapmiyolatmis yani bizim burasi ole bugun veremeddim yarina kaldi

Bende özelde yaptım da bana rapor tarzı bişey vermediler. Özelde 2 kere yapınca mı devlet tüp bebek yapıyor anlamadım😐

Back
X