- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz benim yumurtam tam oluşup çatlamıyo rahmimde yapışıklık ve darlık var eşimde de morfoloji ve ileri hareket 0 . Yani bizde yok yokSizin sorun neydi canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz benim yumurtam tam oluşup çatlamıyo rahmimde yapışıklık ve darlık var eşimde de morfoloji ve ileri hareket 0 . Yani bizde yok yokSizin sorun neydi canm
Amin insallah goruruzİnşallah ikimizde pozitifi görürüz benim yumurtam tam oluşup çatlamıyo rahmimde yapışıklık ve darlık var eşimde de morfoloji ve ileri hareket 0 . Yani bizde yok yoksizdeki sorun neydi
TamamTest yaparsan haber etbn pazartesiyi beklerm sanirm ozamn yazarm
![]()
Merhaba, sizinle aynı gün aşılama olmuşuz :) bende de çip bebek aşılama yöntemini kullandı doktorum. inşallah yeni yıl bize uğur getirir :)Merhabalar arkadaşlar bende dün aşılama oldum çip bebek aşılama oldu solüsyonla ayrıştırma yöntemi dedi doktorum bu ilk aşılama deneyimimumarım hepimiz güzel haberleri yazarız insallaaah
İnsallaaah insallaaahMerhaba, sizinle aynı gün aşılama olmuşuz :) bende de çip bebek aşılama yöntemini kullandı doktorum. inşallah yeni yıl bize uğur getirir :)
Çip bebek aşılama ne oluyor tam olarak diğer aşılamadan farkı ne?Merhaba, sizinle aynı gün aşılama olmuşuz :) bende de çip bebek aşılama yöntemini kullandı doktorum. inşallah yeni yıl bize uğur getirir :)
Bende gördüm canım silik çizgi var hemen kan vermelisinMerhabalar benim aşılamadan itibaren 13 gün bugün test yaptım silik çıktı yada ben mi hayalet çizgi görüyorum bi bakarmisiniz
İnşallah canımhadi inşallah ya bu sefer olur akşama iş çıkışı anca verebilirim kan
Canim naptin test yapabildin mi. Bn kan veremedm gec saate kaldm ama idrar testi yaptim tek cizgi kaldi
Uzun süre olmuş ya inşallah pozitiftir kan verdin mi? Sorun neydi peki sizin?7 yıllık evliyim canım ben 2 tüp bebek yaptırdım 3 sene önce olmadı rapor için aşılamaya başladım ilki daha
Hastaneye gittim ama yapmadılar sabah sağlık ocağında denicem şansımıUzun süre olmuş ya inşallah pozitiftir kan verdin mi? Sorun neydi peki sizin?
Bir de devlette aşılama yapmak için şartlar nedir biliyor musunuz ?
Sabah 10dan once gidin 10dan snra yapmiyolatmis yani bizim burasi ole bugun veremeddim yarina kaldiHastaneye gittim ama yapmadılar sabah sağlık ocağında denicem şansımı
Ben özelde yaptırdım ama bana rapor çıkardılar tüp bebek için 2 aşılama 3 yıl evlilik şartı var
Bende özelde yaptım da bana rapor tarzı bişey vermediler. Özelde 2 kere yapınca mı devlet tüp bebek yapıyor anlamadımHastaneye gittim ama yapmadılar sabah sağlık ocağında denicem şansımı
Ben özelde yaptırdım ama bana rapor çıkardılar tüp bebek için 2 aşılama 3 yıl evlilik şartı var
8 buçukta gidicem açılır açılmaz orda olmam lazım süreç bitirdi beniSabah 10dan once gidin 10dan snra yapmiyolatmis yani bizim burasi ole bugun veremeddim yarina kaldi