• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sisteme işliyorlar aşılama yapıldığını 2 asilama ve 3 yıllık evlilik şartını tamamladığınızda tüp bebek için devlet desteği alabiliyoruz yoksa bildiğiniz gibi ilaçlar çok pahalı
Siz hap ile mi iğne ile mi yaptırdınız ve kaçıncı gün
Benim 12. Gün kan testi yaptım az önce negatif çıktı😞 iğne ilaç kullanmadan kendiliğinden 2 yumurtam oluşmuştu doktor yapalım dedi yaptık öyle baya da olumlu konuşmuştu olmadı maalesef. İlaçsız iğnesiz aşılamayı da ilk kendimde görmüş oldum😒

Sisteme işliyorlar aşılama yapıldığını 2 asilama ve 3 yıllık evlilik şartını tamamladığınızda tüp bebek için devlet desteği alabiliyoruz yoksa bildiğiniz gibi ilaçlar çok pahalı
Siz hap ile mi iğne ile mi yaptırdınız ve kaçıncı gün
E nabıza bakıyorum orda da çıkmıyor ki. Özeller işlemiyor mu acaba

Test verdim bende öğleden sonra 4 gibi çıkar dediler hiç umudum yok 14 gün bugun şu ilaçları kullanmayı bırakıcam sonuçla🤦‍♀️

Kapalı olan tüpünü nasil açtılar öğrenebilir miyim. Benim de sol taraf kapalı çünkü. 3 kez bebeğimi kaybettim. İkisi kürtaj ile alındığı için tuplerde kapanma ihtimali olabilir diyorlar. Yarin aşılama yapılacak. Dua ediyorum inşallah tutar. Allahim hepimize müjdeler vermeyi nasip etsin
Tüp anjiyosu yapıldı cnm damara anjiyo yapar gibi tel gönderdiler amin inşallah tutar bn hiç hamile kalmadım henüz inşallah bu ay mucizem benimle olur 🥰

Allah Allah neden öyle bişey istedi ki çatlamamışmıydı yumurta
Walla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadım

Back
X